Přihlásit se HAFICI.NET »

Darček pre psíka

NápovědaFórum » Péče o psa  

+ přidat příspěvek
Darček pre psíka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: 111
asi aportíček, ne?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - 111 – petrab®
Hele co to je to je gumovej nanuček hmmmmmmmmmm smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab
 Reagovat na tento příspěvek 3  - jajaapaja
Přibyl další dáreček. Zhotovil jsem Agility na zahradě.Snoopyk je miluje hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Belja2
To Bělinka Vánoce miluje... pokaždé ji nazdobím malý umělý stromeček, dokonce i se světýlkama ;-) , a její dárečky ji zabalím do novin a rozložím jí to pod stromeček , přivedu ji k němu, ona si dárky očuchá , vezme si dycky jeden zvlášť a potom roztrvá noviny a pokud to je hračka, hraje si s ní do aleluja :-D , tenhle rok ji Ježíšek nadělí , pískající plovací činku do vody , konzervy, pamlsky a míček na provázku potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jajaapaja Re: PhoebeAdel
Tak ať se jí líbí i letostr a má znich velkou radost. potlesk hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel
Tak Phoebule Vánoce a dárky miluje. Miluje i dárky i jiných. a toto slovíčko začne tančit a pískat a je kouzelná. Tak od Ježíška dáreček dostane.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jajaapaja Re: MíNela
Nó pěknejch pár dárečků.:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - agata Re: sarka
S tím nemůžu souhlasit, naše holčičky u stromečku čekaly a dárečky hlídaly ,ani u stolu neloudily.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: jajaapaja
uka, my hrotíme
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 1  - jajaapaja – Pelíšek.
Tak to já koupím pejskovi pelíšek do auta.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka
U nás to nijak nehrotíme, pejskovi jsou Vánoce stejně šumafuk, dostane jen nějaké mňamky tak jako je dostává zcela běžně. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - MíNela Re: Milena
Fotka k příspěvku Sissinko - vyber si !!! :)

Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: Milena
smich smich Taky jsem si dneska hrál s granulema.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Milena Re: MíNela
Já chci taky kočičku! Ale ne k jídlu, na hraní! :-( ;-) Sissi
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R petrab Re: MíNela
Rozhodně! smich
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 4  - MíNela Re: petrab
Fotka k příspěvku Balit ho nemusíme, že néééééé ... smich

Reagovat na tento příspěvek 4  - Milena
Cokoli, je to úplně jedno! Sissi hlavně moc ráda rozbaluje, poskakuje kolem, strká tam čumák a je na ní vidět, jak moc je zvědavá. Takže to bývá něco na zub a míček nebo plyšáček. Nebojím se říct, že se chová jak malé nedočkavé dítě. smich
Plyšáčky potřebuje - já je uklidím nahoru na gauč a ona je zase sundá dolů. Pak už ji nezajímají. hmm
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R petrab
Fotka k příspěvku nelinka napsala: aký darček pre svojho psíka máte vybratý? náš havo má už všetko :-D a nenapadá mi nič :-D viem že je to asi 2mesiace do vianoc ale fakt nevieme čo hmm Pejskům je to celkem fuk, co dostatnou, rozhodně si zapamatují po prvních vánocích, co je to vánoční strom a zcela dojatě každoročně vyčkávají... hafici.net/fotogalerie.php… Takže patrně hračku a lahůdku (či iksero), ať se jim vyčkává co nejlíp...

... pak cokoli, co potřebují, když už jsou to pejsci v Česku, neb i jejich páníčkové si často nadělují to, co je nutno prostě pořídit. Od pelíšku, po obojky a další potřeby....

Reagovat na tento příspěvek 6  - R petrab Re: MíNela
smich smich smich Mňam!!! Egonek chce ten béžovej chlupatej dárek uprostřed!!! JO!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vampiro
Já Badíkovi kupuju pamlsečky průběžně :-) Nejraději má buvolí kůži.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - MíNela Re: jajaapaja
Fotka k příspěvku ..samý dobroty jako vloni, předloni, předpředloni.... :-P :-P :-P

Reagovat na tento příspěvek 0  - Petra123 Re: jajaapaja
Nějaké pamlsky jako vždy (z nich má stejně největší radost :-D) a k tomu možná koupím ještě nějakou hračku.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jajaapaja
Tak se nám zase blíží vánoce.A já se ptám co nadělíte svému miláčkovi pod stromeček.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Katy
Já pejskovi nekoupím asi nic, protože má Vánoce po celý rok takové, jaké by mu i děti záviděly smich ... na večeři mu dám nějaké lepší masíčko než obvykle, asi telecí..(normálně jí hovězí a vepřové). Jinak ještě musím nakouptit nějaké doplňky, to mě taky bude stát pár tisíc, takže by mě asi omylo, kdybych měla ještě něco vymýšlet pod stromek :-D
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 2  - nelinka
ja som na internete kúpila mastičku na labky cez zimu a plyšové prasiatko smich
 Reagovat na tento příspěvek 2  - niki
já mám koupené většinou pamlsky a taky mu koupím plyšáky- ty miluje :)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Ivulik1
Chrochtaci prasatko :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - nelinka
pod náš stromček nesmú každý rok chýbat dropsy smich a tiež sme kúpili tenisák potlesk taký velký ten sa jej určite bude páčit...a ešte zopar vecí ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - ♥ NIKI + SÁRA ♥ – Re: nelinka
Já Sáře koupím asi nějaké hračky a pamlsky. A co třeba nový obojek...i ten pelíšek ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R Jarka – Re: nelinka
Koupili jsme Rexíkovi nový obleček a uvažujeme o nějakém silnějším samonavíjecím vodítku. A samozřejmě pamlsky, z nichž má nejraději kostičku.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Dobrman192168 – Re: nelinka
já budu kupovat novej pelíšek protože ten co má ted už ji začíná být těsnej, a jinak jen nějaký kostičky a pamlsky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - nelinka – Darček pre psíka
Fotka k příspěvku aký darček pre svojho psíka máte vybratý? náš havo má už všetko :-D a nenapadá mi nič :-D viem že je to asi 2mesiace do vianoc ale fakt nevieme čo hmm

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 1264x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/204-darcek-pre-psika