Přihlásit se HAFICI.NET »

Psi s PP

NápovědaFórum » Chov psů  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Psi s PP
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: Janicka
Pokud chceš založit chovatelskou stanici info je zde cmku.cz/…
Jinak k založení ChS (chovatelksé stanice) nemusí mít člověk hnedka chovnou/nýho psa/fenu, k tomu ale aby pes/fena byly chovnými potřebují PP a zůčastnit se bonitace plus splnit další podmínky které jsou pro chov daného plemen v daném klubu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: Baslerinda
Omlouvám se za chybu,chovná-chovatelská ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - NIKO
O chovnou stanici se žádá!Psa -fenu-mít nemusím.Bude vystavena a schválen její název,pokud již takový neexistuje.Chovná stanice je dědičná a po úmrtí majitele se o ni musí osoba,která dědí,o ni přihlásit.20 let po smrti majitele název téhle chovné stanice nikdo nesmí použít-NEBUDE MU NÁZEV PŘIDĚLEN-to se týká i názvu,který existuje i v zahraničí.Buede-li někdo chovat více plemen,stále bude jen jeden název chovné stanice.Mám i chovnou stanici koček,už je nechovám,ale chovná stanice není a nebude zrušena.Pokud zvíře nebude uchovněné,štěňata PP mít nebudou!Fenu s PP si můžeš pořídit později a uchovnit ji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xanti – Re: Janicka
Chovnou stanici s fenou bez PP? ne
Pro vytvoření CHS musíte mít fenu uchovněnou - to ale také znamená, že musí mít PP
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Janicka – Re: Janicka
fenka je bez pp děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Janicka
Dobrý den chtěla jsem se zeptat , mám fenku německého ovčáka a chtěla bych založit chovnou stanici.
A chtěla jsem se zeptat, zda by to šlo,nikdo mi na to odpovědět neumi a třeba tady na forum budu mít větší štěstí. Děkuji za odpovědi a na shledanou. Jana
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: whippzoj
Většinou těm,kteří štěňata s PP neodchovali.O množitelích tu nemluvím,to je jiná kapitola!Je dobré si přečíst článek,na který dala odkaz Macinka ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: NIKO
Jak komu, množitelé jsou spokojení a taky si myslí jak jim to jde skvěle...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: AileenK
To se ale špatně vysvětluje ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: NIKO
Náročný, ale hlavně dosti drahý koníčkek ano
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Macinka
Jen tak pro zajímavost tahle stránka, narazila jsem na ni:-) www.ifauna.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 3  - NIKO
Řešení to je.Ale na světě musí být"pitomci",kteří se snaží,aby plemena nevymizela z téhle planety,měla nějaký standard a těšila lidi svojí krásou.Je to náročný koníček a ne všichni tohle chápou ano Před šesti lety chtěla paní za YORKA bez PP 7000.Přidal jsem raději něco a koupil BOLOŇÁKA s PP.Nelituji toho :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: MaB
hmm taky řešení...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MaB
Dnes jsem se ze zvědavosti koukla na inzeráty - prodej štěňat a to bez PP.
Nestačila jsem se divit. Čím menší zvíře, tím dražší.
Jen malé srovnání pro zajímavost:
Malá plemena bez PP - trpasličí pudl 3000,-Kč, pražský krysařík 4000,-Kč, bišonek 4000,-Kč, shih-tzu 3500,-Kč, jorkšírský teriér 6000,-Kč.
Velká plemena bez PP - bernský salašnický pes 3500,-Kč a 5000,-Kč, malinois 800,-Kč, rotwajler 2500,-Kč.
Asi si koupím fenu malého plemene. Bude míň starostí. Nemusím na výstavy, bonitace, RTG a různé vyšetření k tomu, aby mě uznali čubinku do chovu, ušetřím na žrádle, na benzinu, různých poplatcích, nebudu se nervovat jestli udělám zkoušku, jestli mě doběhne na coursingu a hlavně mě nikdo nebude osočovat za mé velké "bojové" plemeno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Goffynka – ...
No, u nás budou mít letos pod stromečkem nejvíc hlavně kočky a pes :-D Ve většině případů takové ty praktické věci (obojek, taška na psa, protože teď moc chodit nesmí...) a pak taky nějaké hračky, aby mu to nebylo líto... xD
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanusha
AileenK napsala: Holky dostanou o štědrym dnu místo granulý konzervu, každá kousek vánočky a nějaké mlsy - tyčinky apod. a ještě krásnou procházku potlesk

To je dobrá inspirace. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK
Holky dostanou o štědrym dnu místo granulý konzervu, každá kousek vánočky a nějaké mlsy - tyčinky apod. a ještě krásnou procházku potlesk
Takže, já Ernymu koupim kong a nějakou mňamku...Jinak z něčeho potřebnýho: Halti ohlávku, postroj, odpružené vodítko a k tomu pro mě pás abych ho měla za co připnout.A ještě musím kamarádčině goldenovi něco dát :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - EvaH – Re: whippzoj
teda to je síla ne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: Verýsek
smich smich smich Tak to bych ho chtěla mít doma...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Z jiného portálu...
Autorka Eyco:
Na mejla mi přišel případ,který fakt je do nebe volající.Známá chovatelka psů-kníračů malých čst. měla pejska ve spolumajitelství a pes se přezubil do kleští.U nás to vadí v zahraničí ne.Když psa začali rozhodčí za tuto vadu napomínat,dotyčná chovatelka chtěla násilně(napadení při venčení!!!)psa ukrást,protože měla na něj kupce v zahraničí.Tak tohle lidi opravdu je naprosto šokující a šílené.A že se nejedená o malého chovatele.Paní držím palečky,aby to dořešili a chovatelka byla potrestána.

To je masakr... tone To je jako by přijela Péťa a: Naval psa, v cizině bázlivost nevadí... coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Verýsek
whippzoj napsala: Já jim to kupuju hlavně přes léto, co jsme na zahradě, tam je to každému jedno :)

Verýsek: Ono je to nebaví moc dlouho takže pohoda ;-)

to Samuldu to baví dlouho, vydrží pískat i 5 hodin v kuse a když měl tři pískací hračky a každá pískala jinak, to byl teprve orchestr, obzvlásť když spustil v noci u mě pod oknem. tone smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: Nika
Já jim to kupuju hlavně přes léto, co jsme na zahradě, tam je to každému jedno :)

Verýsek: Ono je to nebaví moc dlouho takže pohoda ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Nika
no to vam poviem ,piska s tym vsade kde chodi,dakedy to uz ide na nervy aj mne :-D ,ale ked ma z toho taku radost,tak jej vzdy nejaku piskacku kupim a ma uz toho neurekom,ale zase nejaku novu dostane a samozrejme nejaku fajn mnamku ;-)
whippzoj napsala: Tak ty my taky rádi a pokud možno pískací hop Kačka, to je dáma, ta ráda žužlá hračky z gumy :)

pískací hračky nekupuju, protože pak si stěžují sousedi. smich
Tak ty my taky rádi a pokud možno pískací hop Kačka, to je dáma, ta ráda žužlá hračky z gumy :)
whippzoj napsala: Holky hurá, konečně někdo, kdo mi napsal to co dělám i já. Taky do nic ročně vrazim peněz že bych měla dávno nový auto tak pod stromeček dostávají ..jen.. prkotiny. Nutno dodat že z těch prkotin mají ovšem největší radost. Nebo vám doma děkují za pipety, léky (mimojiné samozřejmě...) ? Výlety a akce nepočítám, z toho mám radost taky. Hlavně když si večer lehnou a chrápou až do rána smich

Sam nejspíš dostane nějakýho starýho plyšáka na rozcupování. to bude radosti smich
Holky hurá, konečně někdo, kdo mi napsal to co dělám i já. Taky do nic ročně vrazim peněz že bych měla dávno nový auto tak pod stromeček dostávají ..jen.. prkotiny. Nutno dodat že z těch prkotin mají ovšem největší radost. Nebo vám doma děkují za pipety, léky (mimojiné samozřejmě...) ? Výlety a akce nepočítám, z toho mám radost taky. Hlavně když si večer lehnou a chrápou až do rána smich
Katy napsala: Nic nedostane smich Tyyyjo, co já do něj vrazila za celý rok... až je mi z toho mírně dost nevolno stydim

já mu kupuju věcičky průběžně, všechno co potřebuje teď má, tak dostane dlabanec a bude nejšťastnější smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Katy – Re: whippzoj
Nic nedostane smich Tyyyjo, co já do něj vrazila za celý rok... až je mi z toho mírně dost nevolno stydim
Reklama
whippzoj napsala: Tak co jste nakoupili děckám pod stromeček? Nebo nad čím přemýšlíte?

to moje zvíře dostane nějakou mňamku a hračku :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Dárečky
Tak co jste nakoupili děckám pod stromeček? Nebo nad čím přemýšlíte?
whippzoj napsala: Verýsek napsala: whippzoj napsala: Proč mafie? Nevidím nic mafiánského na tom, říct nahlas že množení psů bez PP je hnus velebnosti. ;-)

já to myslím tak, jako že jsme všude ;-)
protože množení psů bez PP je hnus

Já vím já vím, ale holka, tady je toto tvrzení dosti nebezpečné smich Však vyčkej času a až ti někde zmizí příspěvek, nediv se. Nebyl v souladu s pravidlama mateřské školky smich

díky za upozornění :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj
Verýsek napsala: whippzoj napsala: Proč mafie? Nevidím nic mafiánského na tom, říct nahlas že množení psů bez PP je hnus velebnosti. ;-)

Já vím já vím, ale holka, tady je toto tvrzení dosti nebezpečné smich Však vyčkej času a až ti někde zmizí příspěvek, nediv se. Nebyl v souladu s pravidlama mateřské školky smich
whippzoj napsala: Proč mafie? Nevidím nic mafiánského na tom, říct nahlas že množení psů bez PP je hnus velebnosti. ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Verýsek – Re: EvaH
to víš, my jsme jak mafie :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK
Zdravim nově příchozí potlesk love
 Reagovat na tento příspěvek 0  - EvaH
Verýsek napsala: ahooj, tak už jsem tu též :-)

Ahooooj, taky vítej......a pomoz mi vymyslet téma když jsme tu nové!!

...nj, my kdyžs esejdeme, to azse někoho naštveme co? :-D rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Verýsek – Re: whippzoj
dej :-)
hop hop hop

Dám si tě do přátel! (andrejka.austin)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Verýsek – Re: EvaH
ahooj, tak už jsem tu též :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: hanusha
Spíš to pak několik hodin nefunguje smich smich smich

EvaH: Neděkuj a nahoď téme. Jako nový člen máš tu čest !
 Reagovat na tento příspěvek 0  - EvaH – Dík
všem za uvítání..... ;-) :-)
whippzoj napsala: hanusha napsala: EvaH napsala: ano

Ahooooooj konečně zas další z našich řad potlesk

To bude zase pozdvižení smich

No my když se sejdem...to pak tóčo, hih.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj
hanusha napsala: EvaH napsala: ano

To bude zase pozdvižení smich
EvaH napsala: ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: EvaH
Ať se ti tu líbí. Škoda toho vlákna co nám zmizlo, určo by sis taky pokecala. :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - EvaH

EvaH: Vítej potlesk (andrejka.austin) Děkuju! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - whippzoj – Re: hanusha
Myslím si o tom své ale nebudu zase nic vyvolávat ;-)

EvaH: Vítej potlesk (andrejka.austin)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - EvaH – Re: Katy
ano

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 13 14

Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 18725x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/21?od=176