Psi s PP
Pokud chceš založit chovatelskou stanici info je zde
cmku.cz/…
Jinak k založení ChS (chovatelksé stanice) nemusí mít člověk hnedka chovnou/nýho psa/fenu, k tomu ale aby pes/fena byly chovnými potřebují PP a zůčastnit se bonitace plus splnit další podmínky které jsou pro chov daného plemen v daném klubu.
Omlouvám se za chybu,chovná-chovatelská

O chovnou stanici se žádá!Psa -fenu-mít nemusím.Bude vystavena a schválen její název,pokud již takový neexistuje.Chovná stanice je dědičná a po úmrtí majitele se o ni musí osoba,která dědí,o ni přihlásit.20 let po smrti majitele název téhle chovné stanice nikdo nesmí použít-NEBUDE MU NÁZEV PŘIDĚLEN-to se týká i názvu,který existuje i v zahraničí.Buede-li někdo chovat více plemen,stále bude jen jeden název chovné stanice.Mám i chovnou stanici koček,už je nechovám,ale chovná stanice není a nebude zrušena.Pokud zvíře nebude uchovněné,štěňata PP mít nebudou!Fenu s PP si můžeš pořídit později a uchovnit ji.
Chovnou stanici s fenou bez PP?
Pro vytvoření CHS musíte mít fenu uchovněnou - to ale také znamená, že musí mít PP
Dobrý den chtěla jsem se zeptat , mám fenku německého ovčáka a chtěla bych založit chovnou stanici.
A chtěla jsem se zeptat, zda by to šlo,nikdo mi na to odpovědět neumi a třeba tady na forum budu mít větší štěstí. Děkuji za odpovědi a na shledanou. Jana
Většinou těm,kteří štěňata s PP neodchovali.O množitelích tu nemluvím,to je jiná kapitola!Je dobré si přečíst článek,na který dala odkaz Macinka

Jak komu, množitelé jsou spokojení a taky si myslí jak jim to jde skvěle...
To se ale špatně vysvětluje

Náročný, ale hlavně dosti drahý koníčkek

1
[165] - Společenská plemena 15.01.10 13:10 Macinka Řešení to je.Ale na světě musí být"pitomci",kteří se snaží,aby plemena nevymizela z téhle planety,měla nějaký standard a těšila lidi svojí krásou.Je to náročný koníček a ne všichni tohle chápou

Před šesti lety chtěla paní za YORKA bez PP 7000.Přidal jsem raději něco a koupil BOLOŇÁKA s PP.Nelituji toho

taky řešení...
1
[561] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 10.01.10 13:05 MaB Dnes jsem se ze zvědavosti koukla na inzeráty - prodej štěňat a to bez PP.
Nestačila jsem se divit. Čím menší zvíře, tím dražší.
Jen malé srovnání pro zajímavost:
Malá plemena bez PP - trpasličí pudl 3000,-Kč, pražský krysařík 4000,-Kč, bišonek 4000,-Kč, shih-tzu 3500,-Kč, jorkšírský teriér 6000,-Kč.
Velká plemena bez PP - bernský salašnický pes 3500,-Kč a 5000,-Kč, malinois 800,-Kč, rotwajler 2500,-Kč.
Asi si koupím fenu malého plemene. Bude míň starostí. Nemusím na výstavy, bonitace, RTG a různé vyšetření k tomu, aby mě uznali čubinku do chovu, ušetřím na žrádle, na benzinu, různých poplatcích, nebudu se nervovat jestli udělám zkoušku, jestli mě doběhne na coursingu a hlavně mě nikdo nebude osočovat za mé velké "bojové" plemeno.
No, u nás budou mít letos pod stromečkem nejvíc hlavně kočky a pes

Ve většině případů takové ty praktické věci (obojek, taška na psa, protože teď moc chodit nesmí...) a pak taky nějaké hračky, aby mu to nebylo líto... xD
AileenK napsala: Holky dostanou o štědrym dnu místo granulý konzervu, každá kousek vánočky a nějaké mlsy - tyčinky apod. a ještě krásnou procházku
To je dobrá inspirace.

Takže, já Ernymu koupim kong a nějakou mňamku...Jinak z něčeho potřebnýho: Halti ohlávku, postroj, odpružené vodítko a k tomu pro mě pás abych ho měla za co připnout.A ještě musím kamarádčině goldenovi něco dát

teda to je síla

Autorka Eyco:
Na mejla mi přišel případ,který fakt je do nebe volající.Známá chovatelka psů-kníračů malých čst. měla pejska ve spolumajitelství a pes se přezubil do kleští.U nás to vadí v zahraničí ne.Když psa začali rozhodčí za tuto vadu napomínat,dotyčná chovatelka chtěla násilně(napadení při venčení!!!)psa ukrást,protože měla na něj kupce v zahraničí.Tak tohle lidi opravdu je naprosto šokující a šílené.A že se nejedená o malého chovatele.Paní držím palečky,aby to dořešili a chovatelka byla potrestána.
To je masakr...

To je jako by přijela Péťa a: Naval psa, v cizině bázlivost nevadí...

Já jim to kupuju hlavně přes léto, co jsme na zahradě, tam je to každému jedno
Verýsek: Ono je to nebaví moc dlouho takže pohoda

Tak ty my taky rádi a pokud možno pískací

Kačka, to je dáma, ta ráda žužlá hračky z gumy

whippzoj napsala: Holky hurá, konečně někdo, kdo mi napsal to co dělám i já. Taky do nic ročně vrazim peněz že bych měla dávno nový auto tak pod stromeček dostávají ..jen.. prkotiny. Nutno dodat že z těch prkotin mají ovšem největší radost. Nebo vám doma děkují za pipety, léky (mimojiné samozřejmě...) ? Výlety a akce nepočítám, z toho mám radost taky. Hlavně když si večer lehnou a chrápou až do rána
Sam nejspíš dostane nějakýho starýho plyšáka na rozcupování. to bude radosti

Holky hurá, konečně někdo, kdo mi napsal to co dělám i já. Taky do nic ročně vrazim peněz že bych měla dávno nový auto tak pod stromeček dostávají ..jen.. prkotiny. Nutno dodat že z těch prkotin mají ovšem největší radost. Nebo vám doma děkují za pipety, léky (mimojiné samozřejmě...) ? Výlety a akce nepočítám, z toho mám radost taky. Hlavně když si večer lehnou a chrápou až do rána

Nic nedostane

Tyyyjo, co já do něj vrazila za celý rok... až je mi z toho mírně dost nevolno

whippzoj napsala: Tak co jste nakoupili děckám pod stromeček? Nebo nad čím přemýšlíte?
to moje zvíře dostane nějakou mňamku a hračku

Tak co jste nakoupili děckám pod stromeček? Nebo nad čím přemýšlíte?
0
09.12.09 21:44 whippzoj whippzoj napsala: Proč mafie? Nevidím nic mafiánského na tom, říct nahlas že množení psů bez PP je hnus velebnosti.
já to myslím tak, jako že jsme všude
protože množení psů bez PP je hnus
to víš, my jsme jak mafie

Verýsek napsala: ahooj, tak už jsem tu též
Ahooooj, taky vítej......a pomoz mi vymyslet téma když jsme tu nové!!
...nj, my kdyžs esejdeme, to azse někoho naštveme co?

dej

ahooj, tak už jsem tu též

Spíš to pak několik hodin nefunguje
EvaH: Neděkuj a nahoď téme. Jako nový člen máš tu čest !
všem za uvítání.....

0
09.12.09 21:01 whippzoj EvaH napsala:
Ahooooooj konečně zas další z našich řad

Ať se ti tu líbí. Škoda toho vlákna co nám zmizlo, určo by sis taky pokecala.

EvaH: Vítej

(andrejka.austin) Děkuju!

Myslím si o tom své ale nebudu zase nic vyvolávat
EvaH: Vítej

(andrejka.austin)
Přidat reakci
1 ...... 13 14
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 18725x