Výstavy psů
Tak kdopak bude v Praze? Jak se těšíte?
Ne - je to z ruky, ale držíme palce
0 23.10.2009 10:02 BullBeCa – Re: BullBeCa
a valíte někdo na salašníky nebo molossy?
My taky jedeme, ale zase v sobotu.
jo my jedeme, teda spíš moje ségra jede v neděli
0 21.10.2009 08:45 BullBeCa – MVP-České Budějovice
Ahojky.Valíte někdo do Budějovic o víkendu?
My sme tam boli prvy krat chaos ano bol malo miesta ties ale niektore zabery boli dobre my sme sa tam isli iba zobret aj s nasim psikom sice viac menej sme ju mali na rukach ako chodila pretoze v tom davu taku malinku by v tom davu poslapali je nam luto ze vam to nevislo ale mate pekneho psika a chodite na kazdu vystavu ci ako kedy .
achtak, já nedala "reagovat", pardon
Byla to reakce právě na tu světovku. Byli jsme tam už ve čtvrtek a dopadli jsme bídně. Naštěstí se mi dva dny na to zvedla nálada, takže tu pipinu neřeším.
A že bych byla z Incheby nějak urvaná, to ne. Policajtí sprostí, vulgární, nepříjemní... malé kruhy, málo místa... U mě prostě vede světovka belgičáků. Tohle byl chaos nad chaos.
A kde ste boli Katy mi sme sa dnes boli pozret na vystavu do Bratislavy v inchebe moc se nam tam pacilo.
0 04.10.2009 13:45 KateMiss – Re: Katy
jo,to nás taky bavilo,když jsme ještě meli Sárinku...
0 02.10.2009 13:58 BullBeCa – Klubovka
Ahojky,tak zítra valíme na Klubovku KŠSP je to v Táboře v Zárybničné Lhotě a v neděli je svod prťousů,tak se vám ozvem,jaký to bylo..
jeeee
no ale nejsem si jistá, já čauny moc nepotkávám - že vy jste v neděli?
I když je pár výstav, kde je to promíchané
třeba Olomouc a Senec
Jéééé, tak to se někde uvidíme.
Letos jsme Prešov a Blavu zavrhli, Brno jsme nestihli uzávěrku, ale Prahu a Nitru jedeme uzčitě. Mimo to příští týden Rybníky, pak Liberec. V listopadu klubovka (Kladno) a začátkem prosince Nowa Ruda.
to my taky... ale nás baví všechno - výcvik i výstavy
No, abych si jela pro VD, to je zbytečné. Lepší známku nemůžeme dostat. Ale i kdyby byla možnost na nějaké umístění, tak by mě to ani moc nelákalo. My jsme spíše na výcvik.
je, to je den po našem Prešově! čumenda je někdy lepší, aspoň si to užiješ bez nervů
Taky bych to chtěla někdy zažít, ale vždycky si říkám, že by mi pak bylo líto, kdybych ho nepřihlásila
0 29.08.2009 14:18 MaB [561] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká trochu to fórum posunu, kdyby chtěl náhodou někdo přispět
Kdo se kam chystáte? nás do konce roku čeká ještě 6 výstav, už se těšíííím
. Prešov, Bratislava, Napajedla (klubovka), Brno, Praha a Nitra.
0 11.07.2009 14:33 BullBeCa – Vystavování
Ahojky,je tu někdo z Jižních čech,co má ABT,BSP nebo CCI i bez pp na venčení nebo ti s PP na ježdění po výstavách?
Kromě předání Chity na parkovišti jsem o ní už neslyšela. ale bydlí v jejím okolí jedna holka z fóra o bíglech, tak jí poprosim o pomoc, pošlu to jí a ona jí to donese na potvrzení... aby to neuvízlo u chovatelky...
0 08.07.2009 18:33 Shreya – Re: ELiss
A je za strany chovatelky aspoň náznak komunikace? Spolupráce asi ne co
Tak už je jasné, že podzimní mezinárodku v praze nestihnem. Koukala jsem na propozice a kdy je uzávěrka. a to i kdyby se chtělo se nestihne prostě. Pochybuju že mi plemenná kniha dá do tádne duplikát PP a já bych ho ještě mohla dát do časopisu.... a natož pak se spolehnout na onu chovatelku
snad se povede v únoru Brno....
Jo to nevím... taky by mě to zajímalo. Vystavovala jsem fenku, která občas zakulhala, ale přesto získala vítěze třídy. Bylo to na světovce a ona byla v čestné..tak těžko říct, jestli čestnou hodnotí jemněji než klasické - mladé, mezi, otevřenou atd..
Ja nevim jak to bude s těma PP... ráda bych ji stihla.. a taky o tom musim krapet zjisti... to co vim je podle mě podezřele jednoduché. A jestli stihnu případně to vydat ještě do nějakýho časáku a poslat chovatelce...
Mam blbej dotaz... kdy je poslední termín na přihlášky na MVP do prahy na podzim a kdy přesně je?
0 05.07.2009 19:01 Shreya – CAC Mladá Boleslav 18. - 19.7. 09
Chystá se někdo ?
Díky za nabídku, ale my už jsme asi staří mazáci
na svou první výstavu, doufám, pujdu. Ale tohle mě učí už jeden pán - rozhodčí.
0 29.06.2009 08:59 Danča – kurz vystavování
Ahoj, jste se svým pejskem přihlášeni na první výstavu a nemáte žádné zkušenosti, jak to tam chodí a jak pejska vystavit? Pak je náš jednodenní kurz určen právě pro vás!
Je věnován jak teorii tak praktickým cvičením ve výstavním kruhu, trénink postoje, kontakt s rozhodčím např. prohlídka zoubků
propozice najdete na
www.agility-mb.wz.cz , odkaz kurzy.
0 26.06.2009 09:56 Shreya – Re: Katy
Jo jo,my jsme nedělní
ale vyrážíme už zítra,uděláme si výlet,kouknem po městě,vyspíme se na hotelu,nechce se mi hnát auto v pět ráno z Prahy,nevim co se stane na cestě nebo tak něco,takhle si uděláme výlet a v klidu se vyspíme my i pes
Chystá se tam Safírek... ale beze mě. Pojedou tam s ním naši
Ty jedeš? Vy býváte ale v neděli, že?
Chovatel jsme my sami, je to náš odchov, ale historie kolem této fenky je poněkud divoká a neměla šťastný začátek /podrobnosti zde nehodlám rozebírat, snad to nebude vadit/, až téměř po 4-letech se nam ji podařilo dát do kupy, tudíž o chovnosti, výstavách a odchovávání prcků řeč být nemohla - za prvé to vzhledem ke stavu fenky nebylo možné a pak bylo by to i neetické. Tudíž jí chovnost minula. Na druhou stranu vim jaký mam doma zvíře (kolem výstav a chovu se už nějaký ten pátek pohybuju a vím že zrovna tato fena šampion nikdy nebude
). Fenka letos oslavila své 6-té narozeniny a až na torzi žaludku je zdravá a konečně po 5-ti letech u nás sem s jejím exteriérem spokojená
A proč chci do třídy veteránů? Výstavy mě baví a možná je to taky moje "ješitnost" ukázat že náše CHS jentak nezmizla, tudíž proto chci do veteránů a pokud bude štěstí při nás tak si toho veteran šampiona vyjedem
0 23.06.2009 19:07 NIKO – Re: AileenK
Divím se,že Vám chovatelka při prodeji neřekla,že příprava na výstavu začíná od štěněte.Nejít se psem,který má PP,alespoň na jednu výstavu je chyba,co když posuzovatel zhodnotí,že je to kvalitní jedinec(nemusí výstavu vyhrát,vyhrát může jen jeden) a může dávat kvalitní štěňata,hmmm?
No tak jooo... to vám budu držet samozřejmě palce
Tak uchovňovat už nebudem a platit litr za přihlášení na výstavu to nemam
to si počkam na veterána kde chtěj jenom 150,-
proč myslíš???
a nechceš to jít prubnout ještě do otevřené?
No uvidíme, mam na to dva roky tak snad to do tý doba pochopí
Tak ji to zkus naučit
Nebo ji odměňuj za chvíli stání a postupně to prodlužuj.
Jj, lidé mi asi jdou
Aha no povel vstaň u nás asi bude trochu problém, Fantudla je menší "stoupa" a chápanim je to u ní těžký
ne že bych jí nějak chtěla křivdit, ale chytrosti moc nepobrala
Já na minulý výstavě vždycky udělala krok dopředu nebo dozadu aby stála mrcha jedna
BTW. Jdou ti lide.cz? mě net hlásí chybu
No hele, já mám povel "vstaň".. belgičáci stojí v přirozeném postoji, takže po postavení s ním buď udělám krok nebo se nějak otočím, aby popošel a srovnal si nohy. Pokud neumí "vstaň", tak zkus jen popojít kroček.
Safajrítka nebaví stát dlouho
na té světovce to byl mor... bylo hodně psů a on už se chvilkama přestával soustředit. Prý to ale bylo mnou - když jsem byla nervní, dělal vola..pak jsem se uklidnila, zavřela oči a on se jako mávnutím proutku úplně zklidnil
Moc se stydim
JJ chci ju trápit na předvádečce, dneska jsme trénovali, stála krásně, akorát to musí vydržet trochu dýl, no...
Hele mam dotaz co udělat v kruhu když si pes začne sedat? Mě se na mezinárodce Tiffana furt sedala a já nevěděla co s ní
ty ji chceš ještě tak starou chudáka stresovat a škrtit na předváděčce? styď se
Přidat reakci
1 ...... ...... [5] 6
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 10268x