Knížky a časopisy o psech
objednávat knížky můžeš na různejch portálech, né jen na jednom! ...
např.
www.martinus.cz/… No, já knížky kupuju v kamenném knihkupectví. Na netu si najdu, co chci, a jim dám za úkol mi to sehnat - a oni mi to seženou. Knížky jsou o malounko dražší, ale neplatím poštovné, tak mne to vyjde jako z netu - a mohu se chodit kochat do zatím stále fungujícícho krásného obchodu s knihama. A jsem rád, že to tak dělá čím dál víc lidí.
Mě se dost líbí ta kniha "101 psích triků", jen je škoda, že ji nemají v e-shopu
www.knihcentrum.cz... tam dost často objednávám knížky, ale tuhle tam bohužel nemají... ach jo.
zagugluj si, ale ty troje viz níče ti bohatě stačí na všemožný blbůstky už s mladým pejskem
hlavně pak koukej natočit video, co pes provádí za kousky!!!
Moc děkuji. Jdu najít číslo na své oblíbené knihkupectví a nadiktovat jim, co mi mají objednat
0 11.03.2014 20:01 R petrab [10528] - foto, veterina 0 11.03.2014 16:59 veronika – porada
Ahoj,jsem velká milovnice pejsků.kdo chce vědet jak vipadá DANDIE DINMONT TERIER at mi napíše že chce jeho fotografii.na mail mailto:veronika.resslerova1@seznam.cz budu ráda když poradím. ahoj krásný zbytek dne
nejčastější Psí kusy - skvělý pro obyč. pejskaře, Svět psů, Pes přítel člověka - více odborných článků, Psí sporty aj.
0 03.03.2014 17:09 simona – časopis
Nevíte nějaký dobrý časopis o psech?
0 03.03.2014 16:44 kajík [328] - stafbullíci a amstaffy :-) aj ja mám 101, absolútne úžasná kniha
Tuhle nemám,ale vypadá zajímavě,takže možná pořídím,ale kouknu prvně u nás v knihkupectví jestli ji budou mít,tak co v ní je zajímavýho.
Mám toto-
www.dumknihy.cz/…
a je parádní
0 01.03.2014 23:37 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 3 01.03.2014 23:35 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Ta vypadá dobře
3 09.02.2014 15:12 R petrab [10528] - foto, veterina Efekty zde
výraz zde běžnejm pejskařům.
jaký efekty, jakej výraz?
Děkuju za výraz... Buďme přístupní i těm běžnejm pejskařům.
Nejsem moc na efekty ale tohle zaslouží
Víc palců to bohužel nepustí.
já ti nevim, já to čtu na etapy v mhd, když nejezdim autem, jinak mam ten dojem, ale taky můžu kecat, že se v nich nějak zmiňovali, že možná trochu omezen strany, když je to k dohledání i na netu, ale nevim přesně, možná tam byla vo netu jen zmínka, jakože ať se lidi nebojej, že budou dál tisknout..... rozhodně zrovna psí kusy jsou myslim velmi voblíbený, protože jsou hlavně pro laiky, v PPČ a SP je polovina odbornejch článků a spousta běžnejch pejskařů na to nadává...
A tobě nepřijdou ty psí kusy tenčí?mě to teda celkem štve ne každý má přeci možnost si to číst na netu,časák ztenčí,ale cena zůstane stejná
kupuju přesně to samý a eště sem tam takový ty malý časopisy vo psech co vycházej A5 kýčovitý, když je vidim, prostě vlezu do krámu a na čom je pes, to si nesu.... a mam toho plný bedny asi tak od 70.let.... dost hustý
Přeně tak mě třeba vůbec nechytla tato knížka-fakt blbej kup-
www.arara.cz/…
dost mě zklamala
0 05.02.2014 19:38 Ket – svět psů
Já si každy měsíc kupuji časopis Svět psů a můžu ho každému doporučit
www.dog.cz/
Libas napsal: Tak vám pěkně děkuju. Zas kdoví kolik peněz v háji... Když já když vidím zajímavou knížku, tak ji prostě musím mít
- ´´ -
(a u kolika se po přečtení zjistí, jak blbej to byl kup)
S odkazy si to budu pamatovat
. No, já myslím, že chvilka čtení Scottymu prospěje. Phoebe se perfektně orientuje
No, tak tahle kniha bude určitě také úplně úžasná.
Když dáváš odkaz, nesmíš dát čárku hned za odkaz, ale udělat mezeru, jinak ten odkaz nefunguje. Už jsem to opravil.
Jinak já knížky miluju. Jen teď, co má Scottyho, nějak nemám na čtení čas. Buď jsem v práci, se Scottym nebo tady na netu hledám nějaké info nebo dobroty a hračky pro něj. A to jsem si s prvními knížkami o pejscích kupoval 3.-5. díl ságy Píseň ledu a ohně... a ještě jsem se do nich nepustil... a tak jsem se těšil. Asi zkusím začít Scottymu číst. Mně naši četli od mala a tak jsem ve třetí třídě měl přečtené už všechny knihy z dětského oddělen naší městské knihovny
0 03.02.2014 17:14 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Knihy to je mor. Taky už jich mám několik. Zjistila jsem, že mě hodně uklidňují, kromě detektivek i psí příběhy, takže kromě "naučné" mám i hodně beletrie. Teď jsem objevila
www.bux.cz/… , už ji mám doma a chystám se na ni. A ještě jsem dostala nějaké tipy.
Vy jste jak já. Já taky, když vidím nějakou zajímavou knihu o psech nebo kočkách, tak si ji prostě taky musím koupit.
Doma mám už asi 20 knih o kočkách, a to jen kvůli tomu, že se mi líbily. No, někdy nějakou dostanu k narozeninám.
Tak vám pěkně děkuju. Zas kdoví kolik peněz v háji... Když já když vidím zajímavou knížku, tak ji prostě musím mít
Ahoj. Pro všechny začínající pejskaře doporučuji knížku "Všechno o výcviku psa", kterou napsal slavný britský veterinář Bruce Fogle. Díky této knihy můžete naučit povely i dospělého nebo staršího hafíka každého plemene. Moc doporučuji.
knihy.heureka.cz/…/
Dobře čtivá knížka. Pobavíte se a naleznete i zajímavé rady (někteří). Doporučuji
jo tak to budu muset kuknout teda..
Prý se nedá v knihkupectví koupit,jen objednat ze netu?
anargo napsala: Uvažuji o koupi této-
mach-kniha.webnode.cz/…/
Nemáte už někdo?ráda od něj čtu články,takže myslím,že knížka bude taky super
taky jsem si ji chtela koupit,ale u nas v librexu, ji nemeli,takze budu muset asi objednat..
VLCI U DVEŘÍ - Dutcherovi
Život s vlky - Crislerová
Arktický vlk – deset let se smečkou - L.D. Mech
Přidat reakci
1 ...... [6] 8
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 2679x