Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Krmení - dotaz

 

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Krmení - dotaz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 22:00 Žena Terda [484] - JezevčíciRe: petrab
Tak jo na veterině se poptám, i když já osobně mám k "chemii" nedůvěru. Ostatní zvěř, krmím zásadně přírodní cestou za pomoci selského rozumu, ale psa nemám plně pod dohledem, protože ofiko je našich. Rozmixovat zeleninu můžu zkusit, ale obávám se, že patří mezi "praparátory". Když nemá jó hlad, tak vyžere, jen to co mu chutná. Ten olej z lososa se dá kdyžtak sehnat kde?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 21:46 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Terda
s přídavkama vitamínů by ti měl fakt poradit veterinář, jinak mu můžeš dávat klidně bez porad třebas lososovej olej (nejdřív vyzkoušet, aby neměl průjem a vůbec ho žral), já používám kdykoliv kapsle z pupalky dvouletý, normálně ke koupi v lékárně, je to na kvalitní srst, pakliže krmíš zcela nebo částečně granulema, zase je nutno dávat na celkový vitam. preparáty bacha, často méně znamená více
zeleninu a ovoce mu můžeš rozmixovat a hodit trochu do žrádla, vobalí se mu to a nebude to moct vyretušovat (esli na tom tedy nejni jako vořech mý tchýně, kterej vypreparoval každý zrníčko rejže...)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 21:34 Žena Terda [484] - JezevčíciRe: petrab
No já mu takhle bokem nic nedávám a psí mlsky jen za odměnu na malý kousíčky (Jenže co mu strčí bokem táta nebo nedejbože prababička, to neovlivním... u táty proto, že si do tho nenechá mluvit a taky nejsme doma 24 h denně). Tak s těma granulema asi teda ještě budu muset vymyslet něco, aby mu jakž takž jely a zároveň po nic nedejbože nepřibíral... Jinak k tomu vařenýmu, Zeleninu a ovoce nám pes odmítá, z příloh baští jen rejži nebo těstovinu - ty do stává jako přílohu mnohem míň (a to ještě musí bejt ovývarovaná, jinak vybere jen maso) a čím by se mu to mělo ještě vylepšit (myslím spíš jak do toho dostat i nějaký vitamíny, nebo třeba na srst a tak), když zeleninka je dle jeho fuj. I když myslím, že nidky nebude úplně zdravej a různý potíže bud emít pořád. Byl nejdrobnější a jeho mámě nebyl ani rok :-( Prostě bezpapírák
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 21:23 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Terda
Ježiš, to ne! Mluvím o tom, že si myslím, že nejpřirozenější stravou pro psa je maso se zeleninou - přílohou, pak konzervy a nakonec granule. I já krmim granulema a přílohou. Páč nebydlim se psem sama, abych něco dodržovala.
Krmit psa doma připravovanou stravou chce ale info, mozek, čas a přídavek vitamínů a minerálů a hrozí při neznalosti nevyváženost. Granule obsahují skutečně všechno, jak má bejt (píšou to přeci na všech, ale bacha - nevěř každýmu! ;-) Krm granulema, nechtěla jsem Tě zblbnout, jsem jen ukecaná, takže píšu celkově co si o tom myslim.
Esli to psovi nic nedělá a dlouhodobě prospívá, když je krmenej jednou granulema a podruhý vařenym, tak kupujte granule kvalitní, ať si nemáte co vyčítat, né ty z Liedlu (u pidi psa to ani nevyjde draho) a dělej to jako dosud. S šunčičkou a párečkem to ovšem nepřeháněj,kvůli ledvinám časem, jen občas ždibec. ( Je něco jinýho hodit do huby dva plátky jezevcovi a vlčákovi. ) Ani s přebytkem bílkovin (právě z toho masa) dlouhodobě a jednou u seniora.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 21:09 Žena Terda [484] - JezevčíciRe: petrab
Takže říkáš, pokud dáváme jako "hlavní chod" vařený, tak granule vůbec? Tak to nevím, estli našim dokážu vnutit protože jsou přesvědčený, že v granulích má přeci pes všechno a že aspoň trochu by jich sníst mohl. Při přeočkování tak nám vet říká, že je celkově v dobré kondici - jsou mu cejtit žebra, na nohách svaly, stav srsti moc nemám s čím porovnat, vzhledem k tomu, že je půlenej, ale nepřijde mi nejhorší. Ale zdravej... já nevím, mi přijde, že na veterině jsme od února jako doma :-( To bylo nejdřív nějaký velký nachlazení, pak mu opelíchali uši a prej špatně pracuje štítná žláza (pravda po nasazení prášků, mu zarostly), tuhle zase asi někde něco zezžral a blil (s prominutím) jak alík, diagnóza byla dietická chyba. Ale mimo to je na procházkách normální, běhá, čuchá... jako každej normální pes. Co se mlsání týče tak šunčičku, masíčko, páreček... to by si dal asi jako každej pes a záleží na tom, kdo je zrovna po ruce... táta by se s ním dělil (i přes moje protesty) klidně o i palačinky, kdyby Bert sladký ze zásady neodmítal - naštěstí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 20:38 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Terda
Jen někteří psi jsou kontejnery, co žerou komplet všechno. Někteří psi jsou zase zcela mlsní. Granuláři velmi často preferují nejlevnější značky, protože jsou hodně slané a kořeněné. Někteří vydrží, jiní na to dojedou, záleží i na kořínku zvířete. Suché krmivo se nemá míchat s vařeným apod., dělá to bordel v zažívání a krmivo je nevyvážený, někdo (a nejsou to výjimky) to dělá a zvíře prosperuje skvěle.
Budeme zde mluvit o dospělém psovi. (U štěňat je nutno skutečně dát pozor a udělat vše proto, aby měl pes zcela kompletní zdravou úžastnou stravu alá velikost a rasa v růstu).
Nyní mám poprvé psa, který je neuvěřitelně vybíravý. Krmím ho granulemi a tak se mu ani nedivím. Nikdy jsem neviděla žrát s větší chutí jakýhokoliv psa, než když měl možnost cpát do sebe syrový a vařený maso.
Granule jsem vždy kupovala co nejdražší a nejsuperprémiovější (čím více, tím méně chutné) a vždy byl problém - z ruky zobnout jo a cokoliv, z misky hrůza. Ten celkem až na výjimka kyždodenní pohled při předložení misky - šílenství - cos mi to zase dala za hnus? je příšernej. Žrádlo mu předkládám už preventivně se slovy: Bacha, ať se nepozrvacíš!
Musím granule vždy s něčím míchat, jinak by nežral. Používám konzervy (vždy čerstvé, druhý den už otevřenou konzervu nechce, problém v zimě, přímo dané v pohodě, přelité trochou teplé vody nebo ohřáté jsou už problém) nebo vařené maso max 1-3 dny, pak už to nechce taky.
Moje zkušenost s chutností je asi takováhle:
Eucanuba, Hill´s, RC, Purina Proplan, Nutram - velmi špatné (ryby zcela problém, kuře též, nejlepší jehně) po určité době naprosté odmítnutí a nutnost změnit značku.
Cca voutřetinová úspěšnost několik let (první granule, které po určité době nepřestal zcela přijímat) se Satisfaction jehně - přestali dočasně dovážet.
Proto nyní asi 2 roky Almo Nature holistic jehně, zvěřinu přestali dovážet, ta mu chutnala opravdu nejlíp. Bohužel nyní už jsem opět v údobí, kdy přestává AN opět, jako u předešlých značek chutnat.
Kvůli zdrav. ortoped. problémům musí být pes štíhlý, přesto nekrmím ani seniorem ani lightkou, ale granulemi pro běžnou zátěž, prostě dávám krmiva míň. Vzhledem k tomu, že to není žrout, je v pohodě.
Rozhodně je to otrava.
Jsem tedy granulář. Z lenosti a pohodlnosti. A myslím si o granulích, že je to nejnepřirozenější krmivo a budoucí záhuba psů. Možná se mýlim. Kdo ví.
Každopádně si myslim, že instinktivně pes pozná, co mu moc nesedne. Na druhou stranu prosperita - kůže, srst, pohyblivost, pohoda je vizitkou. Mmch. Egošovi instinkt velí jasně - párky, šunka, uzený (klidně i z lednice studený). ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 19:31 Žena Terda [484] - Jezevčíci
Ahoj. Měla bych takovej dotaz. Vzhledem k tomu, že pes se mnou "nebydlí" nemám úplnou kontrolu nad tím, co mu naši kupují za žrádlo. Více méně se mu vaří -kuřecí, hovězí s přílohou, sem tam dostane chrupavky, ožižlat kost. Ráno, ale dostává granule. Jako štěně jsme kupovali Royal canin na kterej byl navyklej od chovatelky, ale přestal ho žrát (vystřídali jsme dva druhy - po malý psy a pro jezevčíky, ten pro štěňata nepočítám, zlobit s jídlem začal až po přechodu na dospělou stravu). Takže jsme na doporučení přešli na Brita, toho nějakou dobu žral, ale pak taky ne... O tý doby toho naši vystřídali snad už milion a já tím, že jsem se přestěhovala o byt níž, jsem ztratila přehled. Tuhle jsem zjistila, že mu kupují jakési Orlando (V granulích se nevyznám, tak mi to ze začátku prostě nepřišlo) a googlením, že to je z Lidlu tone. Uhodila jsem na mámu, že mi to nepřijde úplně vhodný cpát ho obchoďákovým žrádlem. S našima je docela domluva, tak jsem přinesla dvě pidimidi vzorový balení Hill's a Calibru. Zkusila jsme který mu pojedou víc (je to starej frfňa, co se granulí týče) a zvítězila Calibra, jenže to vzorový balení je zrovna Energy, takže pro rafany s výdejem a to náš Berťas není ani smykem a fakt bych nerada, aby nám ztloustnul. Hill's mu nejel vůbec. Takže co teď? Zkoušet dál? Máte nějaký typ na granule, které chutnají i vybíravým psům? Jde jen o ranní krmení, kdy toho zas tolik nesní, spíš si jen párkrát zobne aby zahnal největší hlad, někdy vůbec a o ten týden dva dovolený za rok.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2012 22:34 R Žena petrab [10528] - foto, veterina – pštros
Kdo to zná? Někdo s tím krmí?

www.krmivaritta.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.01.2012 19:05 Žena 111 [526] – Iva
MÁM JI 1000 potlesk SUPER- POŠTOVNÉ NO?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.01.2012 21:45 Žena Iva [341] - TeriéřiRe: 111
No jo, seniorku v 18kg bohužel asi neseženeš :-O , ale určitě se dá sehnat kolem 900kč ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.01.2012 18:27 Žena 111 [526] – Iva
Ivuš jsi zlatko potlesk ale mají bomba ceny 18kg u acany ale ne pro seniory :-( ale i tak tam vidím mnohem levnější než kupuji já? love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.01.2012 10:05 Žena Iva [341] - TeriéřiRe: 111
Tak to kupuješ z hodně drahého obchodu smich
Já jsem si to jen narychlo hodila na Heureku a hned mi toho vyjelo spousta...
www.heureka.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2012 22:11 Žena 111 [526] – dosty7
Tak teda to se někdo má taková suprová cena potlesk za 18kg já kupuji přes net 13kg za 1600kč ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.01.2012 13:47 Verča – Moje krmení
Já nejsem velký ctitel granulí.Pejskovi je přimíchám do jídla, ale nedám mu je jen tak samotné.Míchám např rýži+maso, maso+těstoviny.V dospělosti ale asi přejdu na samotné granule.
V žádném případě ale nedoporučuji Pedigrie!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   25.01.2012 08:49 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Já krmívala Eucanubou, RC, Proplanem. Nejen, že pes míval řídkou stolici, ale vůbec mu to nejelo. Pak jsem léta krmila Satisfactionem jehně, dokud nebyl výpadek v dovozu. Nyní krmím rok Almo Nature Holistic - buď jehně nebo zvěřina (chutnější, lepší srst, výkaly OK a menší množství). K tomu přidávám vždy buď konzervu (většinou Almo Nature) nebo kousek flákoty kvůli chuti... přeci jen mám psa, kterej by dal přednost přírodnímu krmení. Vzhledem ke zdrav. stavu psa a věku přidávám letitě pravidelně i chondroprotektiva, pupalku dvouletou na srst a již přes rok čaj z čínských bylin (ač jim nevěřím, mají kouzelný účinek).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 10:11 Žena pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psi
krmila jsem acanou dlouhé roky ,ale po té co přistoupili na novou recepturu,zkazili se už to není ta acana ,co bývala.Přešla jsem na first mate a jsem daleko spokojenější.Pes je daleko vitálnější,srst má lesklejší a kvalitnější,kůže jí nevysychá,takže nemá žádné lupy a hlavně v přepočtu na krmnou dávku je vlastně levnější,i když stojí víc.Firma mi jí posílá poštou,našla jsem si to na internetu a poštovné vůbec neplatím,to platí prodejce.Letos budeme přecházet už na seniorku takže zase vezmu first mate,podle odborníků je to jedno z nejkvalitnějších žrádel na českém trhu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2012 08:58 Muž dosty7 [79] - Špicové a primitivní plemenaRe: Iva
souhlasim s Ivou, já také utrácím více za psa než za sebe :-) A když to vezmu kolem s volem, tak ten pes má lepší žrádlo než já hop Krmim Acanou a myslím, že až tak drahá neni za 18kg pytel jsem dal 1300kč, což je podle mě super cena. Ale je pravda, že ne každý má hlavního dovozce Acany do ČR pod kopcem. Všimnul jsem si, že to mají mnohem levnější než pak v různých zooshopech atd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2012 17:09 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: prasan
Nikoliv skoro, zcela.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2012 14:04 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: petrab
Je to skoro ako s bábätkom.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   21.01.2012 23:42 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: prasan
A taky jí dopřáváš, když už je to dáma v letech, má se dobře a je zdravá!!
Je to myšleno tak, že je-li dobrý základ, není nutno se v tom příliš patlat. A ten u J. viditelně je. Buď na to pyšný! Vůbec si nedovedeš představit, jaká je to výhra v loterii, když je to tak, jak to máš.
Někteří psi mohou strádat i přes nejdražší pytel granulí a kotel argentinských bifteků, jiní mají otřesné zažívací potíže při změně krmiva, šílené alergie a kompletní kolaps slinivky, žerou-li granule alá Pedigree, Chappi apod. ani né po moc dlouhou dobu, jsou ale i ti, kteří na nich prosperují. Ber to jako klad.
Dostat se do situace, kdy jde psovi o krk a bez krmiva pod 2 tisíce to nejde, není vůbec žádnej med.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.01.2012 22:48 Muž prasan [897] - Teriéři
Ja by som jej doprial maximum.Môžem však len to čo mi moje financie dovolia.Jednoducho mám aj iné povinnosti a platby preto si nemôžem dovoliť vrece za 1000.Preto kupujem to čo môžem i keď to asi nie je najideálnejšie.
Ak má niekto peňazí ako pliev tak nech si kupuje Acanu.
Okrem spomenutej alergie čo mala asi v jednom roku života,je ok.A teraz na staré kolená jej nebudem prekopávať jedálniček len preto aby mala o stotinku lesklejšiu srsť ako má teraz.Aj tak na žiadne parády nechodíme. :-) Na to si nepotrpíme.
Inak aby to neplietlo.Nerastie celý život len na granuliach.Dostáva mäso,kosti,sušené mlieko,cestoviny,zeleninu a podobne.Snažím sa tieto veci striedať a granule k tomu. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2012 20:01 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Iva
Vzhledem k tomu, že Jaime je už 12 let a asi je krmená prasanem stále stejně, domnívám se, že má tvrdej kořínek a že i nadále nebudou muset nastat nějaké změny k "lepšímu",
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2012 00:08 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: Iva
Od mala je Jaime naučená nešpekulovať a to čo jej predložím to pekne poctivo zje.Mala alergiu na dáku látku,ale tu mi veterinár nedokázal povedať na akú.Tak som jednoducho dal preč krmivo čo jej nerobí dobre.Akékoľvek striedanie jej nespôsobuje žiadne problémy pretože na to bola naučená celý život.Skôr si myslím,že problém môže mať pes ktorému sa podávalo jednostranné krmivo.Príde zmena a organizmus psa môže reagovať neprimerane.Akonáhle som vysadil alergiu vyvolávajúce granule, všetko sa dalo do normálu.Rana na chrbáte sa zahojila a pekne zarástla akoby tam nikdy nič nebolo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   20.01.2012 11:37 Žena Iva [341] - TeriéřiRe: prasan
prasan napsal: Sem tam som objednal,no to zas ide do peňazí.

Samozřejmě že mít psa a dobře se o něj starat leze do peněz. Já za psy utratím měsíčně víc, než sama za sebe :-D , ale to je otázka priorit. Dát ale psovi kvalitní krmivo + veterinární péči je u mě základ. Také mít na psa dostatek času, procházky, hry, péče, + příprava krmení - ale to si myslím, že zabere času nejméně (i pokud se jedná o BARF).
Pokud je pes krmen dlouhodobě nekvalitním krmivem (což Pedegree bohužel je), tak u přechodu na kvalitní krmivo problém většinou nastane, protože organismus psa na to není zvyklý. Chce to čas a trpělivost a hlavně přecházet velmi pozvolna - a také nestřídat značky měsíc co měsíc. Samozřejmě to vše předpokládá, že zde není nějaká veterinární příčina. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   20.01.2012 00:26 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: Petra123
Nemám problém jej aj variť či skrmovať surové mäso.Nie je prieberčivá.Skôr toho času je málo.No za pokus to stojí.K granuliam len toľko,že u nás nemáme ani jedno zverocentrum preto kupujem čo sa zohnať u nás dá.Nemám auto a centrum je 7Km.Sem tam som objednal,no to zas ide do peňazí.Vláčiť 15-20kg vrece autobusom sa mi veru nechce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 16:59 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Petra123
Je skvělý. A chutný - MŇAM! Né ale pro každého (růst, cestování, velkej mrazák, funkční mozek k vyváženosti dávky, pestrost, čas a finance alá kvalita)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 15:46 Žena Petra123 [461] Re: prasan
Co zkusit BARF? www.manwe.eu/… Osobní zkušenosti s tím nemám, chtěla bych sice Césara začít krmit syrovým, bohužel to zatím není možné, ale většina lidí si tento způsob stravování psa hodně chválí, třeba by to pomohlo. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 11:54 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: petrab
Vrece granúl mi drží asi jeden a pol mesiaca.Každý mesiac sa snažím kúpiť niečo iné.No štve ma,že čo sa snažím ako chcem kúpiť kvalitnejšie.(často aj viac stoja) Tak práve takéto jej nerobia dobre.Nemám tu veterinárov na takej úrovni aby mi zistili aká látka jej vlastne škodí.Tak striedam niekoľko pre ňu bezpečných značiek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 09:15 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: prasan
Samozřejmě jsou tací, kdo krmí pejsky zbytky a nejlevnějšími granulemi z Tesca či značkou Pedigree a Chappi - prvními,které se zde kdysi objevili na trhu a pejsci jsou zdraví jak ty řípy, ale vzhledem k civilizačním tlakům většinou časem to dřív či později odnese pejskova slinivka apod. Takže nic nepřeháněj a občas to prostřídej, pakliže nedělají fence problém změny v krmení, s lepšími granulemi. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2012 02:09 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: Katy
No veď práve to je tá sranda,že z ,,lepších,, je Jaime blbo.Alergia.Jasné,že nekŕmim len ,,šrotom,,.To by tak bolo na sad
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   16.01.2012 12:48 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: prasan
Pedigree rozhodně není kvalitní krmivo! Stejně tak Chappi a podobné marketovky. Raději pejskovi dopřála něco, co až tak úplně nepřipomíná šrot, i když i to už je u granulí docela těžké hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2012 11:56 Muž prasan [897] - TeriéřiRe: Rexik
Pedigree.Konkrétnejšie si už nespomeniem.Malo by sa jednať o kvalitné krmivo no nám nepasovalo.Teraz miešam Chappi a tie najlacnejšie s Jednoty.Všetko ok.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2012 09:16 R Žena Jarka [1804] - Společenská plemenaRe: prasan
prasan napsal: Jaime mala alergiu na dáku látku z nemenovaných granúl.Celý jeden bok tela,mala bez srsti a rozorvatý až na mäso.Našťastie sa príčina našla a dnes papá iné granule a je v poriadku.Srsť dorástla a všetko sa zahojilo.Už som ani neveril,že sa to raz zahojí....

Nemůžeš být kontretní, o jaký druh granulí šlo? Také u našeho pejska testujeme granule, přešli jsme od Hill´s kuřecího k Hill´s i/d.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 17:37 Muž jajaapaja [218] - Teriéři – Konzerva.
Tak moje zkušenost s prtodejcem potravy pro pejsky.Když jsem u něho chtěl koupit konzervy.Tak mi to vymluvil.Že mám krmit pouze Granulema.On prý by nejraději konzervy vyhodil až na měsíc.A protože je to chovatel různých plemen tak jsem mu to uvěřil a Krmím pouze granulema Proplan.Pejsek vypadá spokojeně a dobře.Ale hlavně jsem mu to uvěřil kvuli tomu že jako prodejce by na nich měl vydělávat a on ne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 13:54 Muž dosty7 [79] - Špicové a primitivní plemena
myslim si, ze to je velka pravdepodobnost, muj pes behem jidla a po jidle dokáže vypít i celou misku a je prave na granulích. ale asi bude nejrozumnější se zeptat veterináře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 13:29 rostenka
Jeste mam jednu otazku,od te doby co ji varim doma,mi prestala pit,je to uz asi 2druhy den co se vubec nenapila. Muze to byt tim,ze v ta varena strava obsahuje vodu.? prece jenom granule jsou suche.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 06:42 Muž dosty7 [79] - Špicové a primitivní plemenaRe: rostenka
ahoj, ja tedy nevim, ale myslim, ze bych ho zkusil naučit na granule, ty obsahuji vetsinou vse potřebne. Pokud ho krmis tak, jak ho krmis nyni, tak bych si poridil nejakou knihu, ktera se řidi BARF pravidly. Tam maji rozepsane co a jak, kolik v kolika letech atd.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2011 21:52 rostenka – dotaz na krmeni
Zdravim,chtela bych se zeptat krmim sveho psa tak,ze mu koupim konzervu a udelam mu k tomu obcas ryzi obcas testoviny,pridavam do toho i vajicko. Muj pes vypada dost spokojene,ale nevim jestli mu treba neco nechybi. Poradite nekdo prosim?

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 822x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/382-krmeni-dotaz?od=51