Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Množírny

 

NápovědaFórum » Útulky  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 3 Přejít na další stránku   1  
Množírny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 11:12 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: pavlinapoddana
Pavlo, já to ale nevidím jako chybu... pokud by tvá první fena měla PP a byla nemocná. Pořídíš si další s PP? Ano, ani já nechci podporovat chov bez PP, chtěla jsem westa a mám westa. Ale pokud někdo chce pejska podobnému westovi, je mu jedno, že bude spíš připomínat jezevčíka s vatovitou srstí, je to jeho věc. Pokud bude pejsek zdravý, tak o co jde? A pokud bude nemocný, tak věřím, že dalšího si koupí již s PP, zvlášť pokud bude kolem sebe vidět lidi, kteří jsou s pejsky s PP spokojení. Bohužel u hodně modních plemen toto není a proto je trh s pejky bez PP tak rozbujelý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 11:05 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: Ascam
Teď nerozumím..ty, nebo já jsme vyšlechtily nějaké plemeno? Kdo nám dává právo soudit, že zdravý pes bez PP by neměl být? A o jakých ambicích feny hovoříš? Tedy Avka s PP myslím, měla stejné ambice jako Sissi bez PP Mileny - pokud šlo o hárání. Obě pravděpodobně myslí na to, jakého fešáka sbalí smich A je jim jedno, jestli je to vřech, nebo šampion. Obě feny vede rozmnožovací pud, který je vlastní všem tvorům.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.03.2011 10:51 Žena pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psiRe: Avona
nikomu nepůjdu vynadat,protože to byla čistě moje chyba,že jse z neznalosti zakoupila bez.Dnes už bych to neudělala a o tom to je,chtít se poučit a přiznat vlastní chybu.Každý by měl začít sám u sebe a šířit osvětu dál.Ty máš něco proti čisté rase,samozřejmě by musela být kontrolovaná,testy dna by měly být poviné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   25.03.2011 10:47 Žena Ascam [1148] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Avona
Ale houby! Srovnávat s nacismem je poněkud mimo mísu - oni totiž nacisti nevyšlechtili tu rasu, kterou chtěli udržovat. Buď tu bude jeden univerzální vořech, nebo se plemeno udržovat musí - a to jde pouze chovem s pp.
Je třeba, aby lidé byli zodpovědní - nekryli fenu jen proto, že oni zrovna chtějí - uspokojují tím vlastní ambice, ne ambice feny! Jako ano - někdo si může prvního psa pořídit takto, neb se o problematiku jako takovou nezajímal, ale když psa už má, tak by se tedy zajímat měl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   25.03.2011 10:45 Žena Milena [1577] - Teriéři
Já samy bych od svých fenek , ať této, nebo předešlé, měla ráda potomky. Jenže bych měla ten problém, kam je umístit. Myslím, že bych novým majitelům šla hodně na nervy svými podmínkami, v jakém prostředí má pes žít a jak s ním mají zacházet. Odstrašuje mě, jak někteří majitelé zacházejí se svými psy, bez ohledu na to, zda mají či nemají PP. O svá auta se starají mnohem lépe. Takže žádná štěňata, těch pár dnů v roce se to dá uhlídat a já nemám špatné svědomí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   25.03.2011 10:18 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: pavlinapoddana
Pavlíno, dovolím si opět lehce nesouhlasit. Čím ohrožují psi bez PP existenci psího druhu? Používáš hodně silná slova, ale nevěřím, že půjdeš vynadat chovatelům, od kterých jsi si Cherry koupila. Lehce mi to připomíná nacizmus ( právě čtu hodně zajímavou knížku o Treblince ) kdy priorita byla absolutní čistota rasy ( ovšem jak všichni víme, rasa byl až podružný důvod ). Podívej se, kam některá plemena dohnala úzká chovatelská základna. Podívej se do Ameriky, kde kříží páté přes deváté. PP není glejt na bezchybnost. Je to jen doklad, že předci jsou ti a ti... a to také není jisté dokud se nebudou dělat DNA testy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 10:09 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: HOUP
Na tohle je zde hodně vyhraněný názor.. někteří by tě ukamenovali, my liberálnější by spíše dopotučili, pokud chceš bezpapírového dalšího labradora, tak se zkus podívat po útulcích. Pokud opravdu chceš mimi po své fence, tak ti v tom nikdo bránit nemůže, pokud budou šťěňata v pořádku, dostanou potřebná očkování, budou v čistotě, tak z právního hlediska je to o.k. Ovšem je tu otázka morální, zda je nezbytné pořizovat další voříšky, když v útulcích je jich plno.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 10:04 Žena pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psiRe: HOUP
nechá si jednoho a co potom s těmi co zbyli,je to ta samá množárna.Já bych si také přála mít Cherryny potomky,povahou i zdravím k tomu měla nejlepší předpoklady ,ale rozum zvítězil,nenechala jsem jí připustit,nejsme ani kastovaný,prostě vše uhlídám sama..V médiích je strašně málo osvěty o dopadech těchto prznitelů na celkovou budoucnost fauny,kdyby v televizi dávali místo stupidních seriálů něco více pořadů na toto téma ,lidé by snad začli vybírat rozumem.Bohužel kde je poptávka,je i nabídka .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   25.03.2011 09:23 Žena Avona [292] - Teriéři
Mileno, je to tak, ať se to někomu líbí nebo ne, tak souhlasím. Pes je hlavně společník a na to se hodně zapomíná. Pokud je čubina zdravá a dělá ti radost není co řešit. Tady se neustále řeší nízká úroveň kvality chovu bez PP. Jak jsme byli v úterý u veterináře, tak jsme na téma zdraví psů bez PP také narazili. Asistentka má 2 jorky - s PP a bez. Bezpapírák je zdravý jako řípa a papíráček má opetované obě pately a teď se mu projevila srdční vada. Je to o náhodě, ale jakého psa si asi pořídí v budoucnu? PP není u všech plemen záruka kvality a zdraví. Na to se také zapomíná. Tady jde o to, jak postihovat množitele, kteří úmyslně produkují štěňata u kterých je vysoký předpoklad vad - blízká příbuzenská plemenitba, chování na geneticky zatížených jedincích, co hárání-to krytí.. to jsou lidé, kteří zaslouží postih.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 09:17 Žena HOUP [1532] – DOTAZ
Když ma ňekdo ne papiroveho pejska chce po ńem šťeňatka tak je taky množitel?Napiši to jinak chce si nechat jeho potomka.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   25.03.2011 08:18 Žena Milena [1577] - TeriéřiRe: Avona
Souhlasím, problém je asi mnohem složitější a jeho řešení téměř nemožné. Já mám pejska bez PP, není z žádné množárny, jen byli majitelé maminky přesvědčeni, že fenka musí mít alespoň jednou štěňata. Štěňata byla čtyři, a cena, kterou jsem zaplatila, byla 20% z běžné ceny papírového westíka. Druh psa jsem vybírala s ohledem na svůj zdravotní stav - tedy s přihlédnutím na velikost, povahu, nároky na pohyb a pod. A cena byla nezanedbatelná - neobhájila bych doma pejska za 15 - 20 tisíc a taky bych je nemohla dát. A to si myslím, že na tom nejsme tak špatně, jsme dva a máme svůj byt, takže nejsme úplné socky. Ale pes pro mne znamená moc, udržuje mne v pohybu, je příležitostí k setkávání se se stejně zaměřenými lidmi. A je mi jasné, že takových, především starších lidí je hodně, a pes s PP by pro ně byl nedostupný. Zkuste se zamyslet i tímto směrem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.03.2011 08:09 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: Avona
Jen k tomu holanďanovi - bývalý přítel, jako profi psovod u PČR samozřejmě znal mnoho lidí pohybujících se kolem psů. Jednou jsme byli na návštěvě u jednoho, co se vytahoval, jakou pilu si objednal, že to je novinka v ČR a jak na tom vydělá prachy. Za půj roku nám přivezl ukázat žíhanou kuličku- Dennyho. Pak jsme ho neviděli cca rok a při jedněch závodech jsme se ptali, jak poktačuje výchova - prý nic - moc, ale že se to podá. Pak jsme byli ( cca za dalších 7 měs ) u něj na návštvě a chtěli jsme Dennyho vidět.. ošíval se, ale pak ho přinesl ze sklepa, vyděšeného ( absolutně nesocializovaného ) , zuby vylámané ( od mříží ) loupala se mu kůže ( vlhkost ) břicho nafouklé škrkavkami, uši zanícené, a z denního světla se mu uvolnili strachem svěrače. Nečekali jsme ani minutu, přítel majiteli "domluvil " sebrali jsme psa, terý byl úplně mimo strachy, naložili do kenelky a hurá za kamarádem veterinářem. Psa jsme dávali po zdravotní stránce dohromady cca půl roku, po psychické cca 2 roky. V té době vážil téměř 2 roky starý holandský ovčák cca 13 kg. Teď je na zahradě u jeho rodičů a je o.k. Pokud znáte někdo paní Kopřivovou, tak to byl pejsek z její chovné stanice a věřím,že ani ona by neřekla, že tak seriozně vyhlížející zájemce je takové prase. Toto je příběh z r. 2002, a co vím, tak od té doby ten pán už psy nechová. On choval v děsných podmínkách psy i na Jižním Městě, naštěstí se toho chytla média a psy zachránili také.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   25.03.2011 07:47 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: pavlinapoddana
Dovolím si poznámku.. já např. psa s PP mám a taky bych nevolila jinak, ovšem předcházel tomu pečlivý výběr chovné stanice. Myslíš, že pejskař začátečník tomuto bude věnovat čas a hlavně ví na co se zaměřit? Dále je jisté, že zákazem psů bez PP se vyrojí strašná spousta vykuků, co budou jezdit do Polska ( ne že by teď nejezdili ) a své psy nelegálními způsoby budou přikrášlovat( implantáty zubů,struny v uších.. )aby splnili podmínky chovnosti. Nevěřím, že by zákaz chovu psů bez PP byl ku prospěchu věci, jelikož psi jsou v této době obrovský byznys a peníze vládnou světem, ať se nám to líbí,nebo ne. Spíš, bych preferovala to, že lidé, kteří si koupí psa bez PP udávaného jako standardní plemeno - vyžadovali smlouvu, ze které by vyplývalo, že pejsek bude mít daný standard a rodiče byli vyšetřeni na genetické vady. Porušení smlouvy by bylo pod sankcí. Pokud by si koupili KŘÍŽENCE, jak by mělo být v inzerátu uvedeno ( tedy případ, kdy chovatel ví, že pejsek se bude od standardu lišit a ví,že chová na jedinci v normálním případě nezpůsobilém k čistokrevném chovu ) měla by tomu voříškovi odpovídat i cena ( tzn. max strava a očkování ) , tím pádem by profit nebyl tak vysoký a mnoho množitelů by to odradilo. Mám jen strach, že by to nahrálo množitelům psů s PP,. kterých není také málo... Ovšem to je pravděpodobně utopie, ale nic jiného mně nenapadá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   24.03.2011 20:01 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Na dokument jsem se těšila a zklamal též. Když to mělo bejt o množitelích, né o dvouch
jedincích na jedno brdo, od kterých si už od pohledu vezme psa jen málokdo ať je to sebeneznalejší laik.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.03.2011 16:30 Žena pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psi
psi bez PP by se měli už jednou pro vždy zakázat,jak prodej,tak kupování,jinak to bude začarovaný kruh.Lidi co nemají na psa s PP,by si psa neměli pořizovat,kupní cena psa je jen jehla ve velkém stohu peněz,které pes stojí,pokud ho chceme mít alespoň standartně krmeného ,veterinárně kontrolovaného...atd.Kdo peníze nemá,nebo není ochoten utrácet za něj,ten ať si ho nekupuje.Já jsem se poučila a každý rozumný člověk by to měl udělat taky a psa bez PP si už nikdy nepořídit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.03.2011 16:27 Žena Avona [292] - TeriéřiRe: Katy
Jenže jak jsem psala.. pokud nejsou psi polomrtví, tak je vše o.k... teď jdu domů, ale zítra se pokusím sepsat osud chudáka holanďana, co jsme měli doma. byl to týraný pejsek určený právě pro budoucí chov, ovšem špatnou socializací na tom byl psychicky špatně a tak ho majitel šoupl do sklepa, kde byl téměř rok..ale o tom až zítra, pokud má někdo zájem vědět víc. Je krásně, jdeme ven trénovat vodítko :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   24.03.2011 16:19 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Avona
Je škoda, že se nevěnovali taky těm naoko dobře vypadajícím množárnám... prostě "chovu" bezPP zvířat. Lidi by viděli :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   24.03.2011 15:28 Žena Avona [292] - Teriéři
Těchto zanedbaných množáren je daleko méně, než " slušných " kdy jsou šťeňata vychovávána v rodinném prostředí, čistotě, i se základním očkováním, ovšem nikoli pod dohledem klubů a psi na kterých se chová nemusí odpovídat standardu. Finanční stránka také není zanedbatelná. Lidé se snaží šetřit a bohužel toto také nahrává do karet množitelům... Každopádně po shlédnutí je ve mě trochu pocit marnosti, pokud vet. správa vyhodnotila chov na dvoře jako vyhovující, tak potěš koště... Co všechno se musí stát, aby někdo zakročil ??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   24.03.2011 13:56 Žena xanti [442] - TeriéřiRe: mimišák
mě to zaujalo,koukala jsem, ale stejně to bylo zase přitažené za vlasy a dost zkrouhnuté.....ukázali hnusné podmínky, mnoho psů....ale množárny vypadají ve většině případů i jinak... hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.03.2011 13:41 Žena mimišák [508] - Pinčové, knírači, molosoidní psiRe: MaB
No asi to moc lidí nezaujalo - upozornění na ten pořad byl i v tématu Psi s PP.. a reakce takřka žádné. hmm
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.03.2011 05:29 Žena MaB [561] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.03.2011 20:42 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
xanti napsala: Petrab, mohu se zeptat za co to negativní hodnocení? :-)
Demence! Mozek myslí vlevo, pazoura vpravo! ;-) love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   09.03.2011 20:31 Žena Ascam [1148] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Orina
Já bych se zas zeptala tady - co to má být? Reklama na vysokou inteligenci? :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.03.2011 20:24 Žena xanti [442] - Teriéři
Petrab, mohu se zeptat za co to negativní hodnocení? :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2011 20:19 Orina – Ascam Ivča
potlesk potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   09.03.2011 19:55 Žena Ascam [1148] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Ivča napsala: Cha, Orino, pročpak dostanu palec dolů a ne třeba komentář??
Bys chtěla nějak moc, ne? smich
Nemůžeš chtít komentář po někom, kdo neodpoví ani na jednoduchou otázku. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   09.03.2011 19:51 Žena Ivča [321] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Ivča
Cha, Orino, pročpak dostanu palec dolů a ne třeba komentář??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.03.2011 19:51 Žena Ivča [321] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: xanti
Néé, já to chápu. Taky mi zisk peněz nepříjde jako zásadní problém, mě vadí to, co se děje s plemenem... a to mám BO, kde bezPP jsou hodně málo, kor u chlupatých a kor u černých.... A jsem za to ráda.
Mě neskutečně vadí to, jak se množitelé schovávají za lásku ke zvířatům (o peníze jim přece nejde, na to jsou ty chovy s PP přece), ale kde je ta láska, když množím zvířata bez vyšetření? MInimálně to zdraví by přece mělo být zásadní!!! Když pominu ty další věci, jako je povaha, vlohy, exteriér daného plemene...
Co je lásky na tom, se zbavovat mimin co nejdříve (v rozporu se zákonem) jen proto, aby mi to doma nekadilo a byla jistota, že se jich zbavím? CO je lásky na tom krýt fenu tolikrát za život?
A upřímně opravdu nechápu mentalitu lidí, co si pořídí bezPP voříška za takové prachy jako se běžně nabízí!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   09.03.2011 19:42 Žena xanti [442] - Teriéři
jej sorry Ivčo, to vypadá jako bych s tebou nesouhlasila :) to já se jen ze zlosti rozjela ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   09.03.2011 19:37 Žena xanti [442] - Teriéři – Re: Ivča
víš, např mě o prachy vůbec nejde....jsou jiné věci, které mi u tohoto vadí a to nepodstivost lidí!
Jasně, že každý namítá, že do toho mám prd co mluvit, když sama mám doma bezpapíráka, ale tím víc mi to vadí a už bych si takového psa nikdy nekoupila! Tohle množení způsobuje hlavně jednu věc - dědičné vady a nemoci. Jedna z nich potkala i nás a proto proti takovýmhle lidem jsem a už vždycky budu. Klidně si namítejte, že tohle se stává i u psů s PP,ano, je to pravda, hlavně u jorků, ale pro mě tohle také nejsou chovatelé, nýbrž množitelé, jen PP psů. Dobrý chovatel nepustí do chovu nemocné nebo jinak vadné zvíře, toť můj názor a zlobte se všichni jak chcete! ano
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   09.03.2011 18:55 Žena Ivča [321] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: xanti
Já myslím, že pozornému čtenáři jistě neuniklo, že bylo položeno několik velmi jednoduchých otázek, ale odpověď na ně nepřišla... proč asi? Asi jsou pak pravdivé samoodpovědi.
Chov psů není jen o radosti, jde o plemeno, o zdraví, povahové rysy, vlohy, typický exteriér... Ale kdo z chovatelů bez PP dělá alespoň ta nejzákladnější vyšetření? Jak se pak u těch zvířat dá zaručit, že nespojím například fenku s dědou? polosourozence?? Nijak, neb není evidence. Takže podle mě věta: Dělám to pro radost - je jen sobecká výmluva. Chov bez PP je príma zdroj peněz, ptz množitel v podstatě vůbec neinvestuje.... ale hlavně, že chov s PP je o penězích... Si to někdy vy báječní zastánci množitelů spočítejte!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   09.03.2011 16:48 Žena xanti [442] - Teriéři
tyyyjo , nestačím se divit co se tady za těch pár dní dělo. Každopádně je mi líto , že i někteří lidé tady nemají soudnost a množí bezpapíráky a ještě kolem sebe kopou :-( O. měla bys nad tím někdy zapřemýšlet, třeba dojdeš k tomu, že to nikdo tady nemyslí zle ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2011 10:48 Žena xanti [442] - Teriéři – Re: Katy
nojo, komu není rady, tomu není pomoci.....je škoda, že si to asi nikdy neuvědomí rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   26.02.2011 10:41 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – další
chmmm... jako bychom se o tom nebavili, že :-| Další produkt množení bezPP je zde... achjo, ti lidi jsou nepoučitelní. Prachy a sobectví, to je to, oč tu běží...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 16:21 Žena Avona [292] - Teriéři – Re: Katy
Peníze jsou mocní čarodějové...a bohužel jak je něco modní, tak je to magnet. Já fakt vybírala chovku asi půl roku a jsem šťastná, že west není ještě tak populární. Z těhle malých potvůrek je fakt těžké vybírat. Držím si palce, aby byl prcek zdravý s dobrou povahou...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:59 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Avona
Jj a navíc ještě řeknou "my nejsme jako TY množitelky, my chováme pejsky pro radost..a chceme za něj JEN..(částka)" - mě vždycky šlehne, když tohle slyším smich
Jak řekla moje kamarádka-chovatelka "a my ty psy asi chováme na guláš???" smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:56 Žena Avona [292] - Teriéři
Tyjo ta je blbá jak hladová tasemnice
Jinak - docela mě udivuje (bohužel nepřekvapuje), že známí lidi (tím myslím nicky na různých webech) vlastnící YT bez PP a podporující chov bezPP zvířat, tuhle ženskou odsuzují . Sami dělají to samé v menším provedení (a to kdoví jestli), ale horempádem plivou špínu po množitelkách "v kurzu". Aaaa, chce se mi blejt, velebnosti...

Velebnosti, nejhorší na tom je, že když se dva perou, třetí se směje... tohle se rozvíří, tahle jména padnou na diskuzích a jak si přesně řekla ostatním to akorát nažene vodu na mlejn..ne že se lidi poučí a takovým množitelům se vyhnou,ale ještě k nim polezou - bude záležet na líbivosti štěňátka na fotce, či jak jsme už viděli - Akční ceně.. ach jo...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:47 Žena Avona [292] - Teriéři
www.cz-pes.cz/…-!!! Myslíte, že ho před krytím cpe šiškama jak husu? Zatím to tak podle všeho vypadá...ta paní si asi s etikou vážně hlavu neláme...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.02.2011 15:46 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: xanti
Tyjo ta je blbá jak hladová tasemnice smich
Jinak - docela mě udivuje (bohužel nepřekvapuje), že známí lidi (tím myslím nicky na různých webech) vlastnící YT bez PP a podporující chov bezPP zvířat, tuhle ženskou odsuzují :-| . Sami dělají to samé v menším provedení (a to kdoví jestli), ale horempádem plivou špínu po množitelkách "v kurzu". Aaaa, chce se mi blejt, velebnosti...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:40 Žena xanti [442] - Teriéři
jinak pro další pobavení zde.... www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:30 Žena Avona [292] - Teriéři
A heleme se.. pár minut na netu a člověk se nestačí divit... www.ozviratech.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:30 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Avona
Jj, na to jsem se dívala, teď si čtu ty maily:-D

Hele tohle: "Musi se nechat se srsti tak do roka a pul, udelat s nima nadherne fotky a pak uz se to muze ostrihat. :-) Ja mam ted doma ty dve papirove jorksirandy a ty jsou obe v srsti. (asi je uchovnime,ale budou napsany na nekoho jineho z rodiny,abych mohla dal chovat bezpapirovy jorky) . "
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:26 Žena Avona [292] - Teriéři
Doporučuji se ještě podívat na odkaz v odkaze nedoporučujeme.. tan je to taky hezký.. Holky si jdou evidentně po krku :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:22 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Avona
Ony se ani nedají vykopírovat všechny špeky, protože co věta, to perla hmm ... bože bože, kdyby blbost nadnášela, tak tahle osoba je už daleko ve Vesmíru :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:19 Žena Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Avona
Haaa tak to je masakr smich nebo spíš sad
"A jedna chov.stanice ma uplne moje vysnene biewery,ale stenata budou asi za pul roku a hlavne:
ta majitelka chce o mne vedet uplne vsechno, hodne ji zalezi na tom,kam stenatko pujde. Tak si tezko od ni mohu vzit stene."
To je strašně divné :-D Sice jde pořád jen o vořechy, ale stejně...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 15:12 Žena Avona [292] - Teriéři
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2011 14:59 Žena Avona [292] - Teriéři
Teď jsem narazila taky na perličku - golddust-biewer-yorki.webnode.cz/
Fakt zajímavé počtení...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   23.02.2011 11:40 Žena xanti [442] - Teriéři
na hafikach jsem tu diskuzi založila já smich
ale kdybyste četli ty její maily....no síla rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.02.2011 11:24 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
:) No Vy jedete teda, dámy...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.02.2011 10:23 Žena pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psi – Re: pavlinapoddana
To už není množitelka,ale prznitelka.A ty mutanti jsou chudácííí.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [3] ...... 6

Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 5989x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/149-mnozirny?od=101