No my když byl prcek, tak v pohodě to mu píchli injekci a ještě vrtěl ocáskem, ale pak měl něco s okem (myslím, že v 7-8měsících), hodně mu tekly ospakly a slzelo mu. Tak jsem šla s ním na veterinu a oko mu prohlíželi, museli jsme ho položit i na bok a ještě nám šla pomoct sestřička, protože fakt se nedal udržet, on je malej,ale má sílů a vyklouzne se....No pak mu tam strkala i nějakej papírek,aby zjistili jestli tam nemá něco, no prostě hrůza. Dala nám kapičky a oko se zahojilo, nejspíše, jak lítal v trávě, tak se tam bodl nějak nebo něco.
Každopádně od té doby veterináře ne-e. A já se mu ani nedivim já bych si do oka nenechala strčit nic.
Ale je to teď pro nás bohužel komplikovanější, protože se nenechá pořádně prohlídnout. Tehle týden sme byli na přeočkování na vzteklinu a chtěla jsem, ať ho celkově prohlídne zda je ok., oči, zuby atd. no a byl to boj když mu chtěla sahat do pusy tak začal i trochu vrčet, tak jsem mu ji musela otevřít já.
Do baráku ještě šel, ale už před ordinací přední tlapičky zapřené

Naštěstí takhle malého psa vemeš do náruče a dá se to,ale na tu prohlídku je to horší.....