Fórum » Zábava
Fórum » Zábava   a jeho výraz \"přece ti to nebudu pořád nosit, kdyžten balon stejně zase zahodíš\"
 a jeho výraz \"přece ti to nebudu pořád nosit, kdyžten balon stejně zase zahodíš\"   

Lidi at si ničej vlasy jak chtěj, ale nebohej pes by to určitě nechtěl a to vím na 100% !!
 Lidi at si ničej vlasy jak chtěj, ale nebohej pes by to určitě nechtěl a to vím na 100% !!  
 Je užasnej
 Je užasnej   ale na jednu stranu mi je líto toho jeho strachu, ale je kouzelnej
 ale na jednu stranu mi je líto toho jeho strachu, ale je kouzelnej   www.youtube.com/… šikulka
 www.youtube.com/… šikulka No, já osobně bych do toho psa nenavlékla, ale je to nádherné
 No, já osobně bych do toho psa nenavlékla, ale je to nádherné   Jeden drží zepředu, druhý zezadu, ale přesto je to jeden
 Jeden drží zepředu, druhý zezadu, ale přesto je to jeden  

Sedí si chlap pri telke a zrazu niekto zazvoní.Otvoria sa dvere a tam maličká smrtka s kosou.
 Sedí si chlap pri telke a zrazu niekto zazvoní.Otvoria sa dvere a tam maličká smrtka s kosou. To mi připomnělo, že jsem potkala holku od sousedů a ta prohlásila, že jejich kocour a náš pes by se mohli kamarádit. Já bych to radši nezkoušela
 To mi připomnělo, že jsem potkala holku od sousedů a ta prohlásila, že jejich kocour a náš pes by se mohli kamarádit. Já bych to radši nezkoušela  

Zachránila si mláďatko.
 Zachránila si mláďatko. 

... Už proto že mám psi děsivě ráda a jsem děsivý cíta, když se něco psu stane...
 ... Už proto že mám psi děsivě ráda a jsem děsivý cíta, když se něco psu stane... 

. Ne, že by zakopl, ale on do ní narazil, povalil ji a přistál mi čumákem u noh.
 . Ne, že by zakopl, ale on do ní narazil, povalil ji a přistál mi čumákem u noh.   Nebo u obran když se pes ve velké rychlosti utrhne, to pak udělá 3 salta a letí. Já prostě nevidím rozdíl mezi bull sporty a jinými
 Nebo u obran když se pes ve velké rychlosti utrhne, to pak udělá 3 salta a letí. Já prostě nevidím rozdíl mezi bull sporty a jinými 

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 20294x