Fórum » Zábava
Fórum » Zábava  
 (Egon se zásadně a důsledně  nehne na terase, hlavně, když je kosa a nahánim ho domu)
 (Egon se zásadně a důsledně  nehne na terase, hlavně, když je kosa a nahánim ho domu)

1    17.06.2014 09:29 R
 1    17.06.2014 09:29 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: petrab
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: petrab Aha... já to s tou tlamoknihou neumím, pořád to říkám, takže to dám sem. K tomuto obrátzku je tento komentář:
 Aha... já to s tou tlamoknihou neumím, pořád to říkám, takže to dám sem. K tomuto obrátzku je tento komentář: Takže všem KRÁSNOTERIÉRŮM ZDAR!!!!
 Takže všem KRÁSNOTERIÉRŮM ZDAR!!!! 
   1    15.06.2014 20:44 R
 1    15.06.2014 20:44 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: petrab
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: petrab A abys věděla, hned sem dám něco, co mne fakt dostalo
  A abys věděla, hned sem dám něco, co mne fakt dostalo   

dyk na tlamajzníka nechodíš, ne ?
 dyk na tlamajzníka nechodíš, ne ?  

0    13.06.2014 21:47 R
 0    13.06.2014 21:47 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: priest
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: priest

1    04.06.2014 23:28 R
 1    04.06.2014 23:28 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: marcelka6ka
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: marcelka6ka

5    03.06.2014 10:26 R
 5    03.06.2014 10:26 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina Ještě že Scottyho není třeba mýt. A když přijdeme v dešti z venku a Scotty má tlapky a bříško od bláta, hodím mu na dvoře párkrát míček a je umytý - já mám totiž myčku na bříško a tlapky ve formě trávníku
 Ještě že Scottyho není třeba mýt. A když přijdeme v dešti z venku a Scotty má tlapky a bříško od bláta, hodím mu na dvoře párkrát míček a je umytý - já mám totiž myčku na bříško a tlapky ve formě trávníku 
 dnesni rano s jilovyma tlamapa me dostava do varu..to abych nastartovala fabku a umyla to jak auto des
 dnesni rano s jilovyma tlamapa me dostava do varu..to abych nastartovala fabku a umyla to jak auto des  
 To platí hlavně u psů....
 To platí hlavně u psů.... 
   1    02.06.2014 21:53 R
 1    02.06.2014 21:53 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: sgualdrina

Všem dětem hezký svátek 1. června i těm psím, protože přiznejme si jsou to pro nás taky taková stvoření, která musíme vychovat, potěšit, pokárat trošku rozmazlit a hlavně si bez nich neumíme svůj život představit.
 Všem dětem hezký svátek 1. června i těm psím, protože přiznejme si jsou to pro nás taky taková stvoření, která musíme vychovat, potěšit, pokárat trošku rozmazlit a hlavně si bez nich neumíme svůj život představit. Toto mě dneska velice pobavilo.
 Toto mě dneska velice pobavilo.   
   Nám by se to hodilo, hlavně když soused, který si stěžuje na všechny okolo na nás ječel ať si dáme psa dovnitř, kdo to tu má prý poslouchat. Když Bane byl na balkóně a štěkal na něj,že hlídal. Hlavně je malý a teprve ho to učíme.....Ale jeho čokl co štěká v 5 ráno, to je asi v pořádku.
 Nám by se to hodilo, hlavně když soused, který si stěžuje na všechny okolo na nás ječel ať si dáme psa dovnitř, kdo to tu má prý poslouchat. Když Bane byl na balkóně a štěkal na něj,že hlídal. Hlavně je malý a teprve ho to učíme.....Ale jeho čokl co štěká v 5 ráno, to je asi v pořádku.

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 20294x