Pro ZASMÁNÍ - zajímavé odkazy a fotky
6 02.02.2014 22:53 R
Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér
1 02.02.2014 18:26
anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 
lepší než kafe je dát si po ránu čaj...
0 31.01.2014 22:31 R
petrab [10528] - foto, veterina
6 26.01.2014 23:07
Naďka [43] Mě teď dělá radost v práci

To je pekné... normálne by som si ho aj ja kúpila, ale dopadlo by to ako každý kalendár - nevyužitý...

Tak kde jsi s tou dobrotou?
3 12.01.2014 20:51 R
petrab [10528] - foto, veterina chlpatá jednohubka

to je ten prevtelený canis Humanus

Wow, až sa mi nechce veriť, že je to normálne video bez photoshopu.

Ja by som tipla kríženca krátkosrstej kólie. No neviem...

mrkni do e. deníku, hledala jsem jednu dobu na netu to, co mám na záchodě doma na zdi vystřihaný kdysi i z dikobrazu apod. a lecos tam našla..., něco je dost dobrý....
To je výborný, já si to vytisknu.
9 04.01.2014 23:35 Dracula
a to má na hlavě bradavičku - ten pejsek?
(

)
Fakt nádherné video

6 30.12.2013 19:22
anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká náhodou som si zaspomínal na speváka Moby-ho, ktorého si pamätám z detstva a našiel som toto, hneď ma to zaujalo

Krásné

Já sem asi přestanu chodit, protože mne tu dojímáte k slzám... Nedávno jsem brečel nad příspěvkem pesimistky petrab a teď zas tohle video... Ach jo... Ale je to fakt moc krásné.
Furt jsem přemejšlela, co dneska k vobědu...
9 28.12.2013 00:16 Dracula
8 19.12.2013 16:17 Dracula
14 19.12.2013 16:17 Dracula
Tak teď jsi mne dostala.

PhoebeAdel napsala: musím se smát jeho hláškám.
roztomilý, dětský dopisy Jéžíškovi miluju,
před lety mi moje máma přinesla dopis,kterej jsem s nádhernýma hrubkama psala Jéžíškovi já v 1. třídě vzorným písmem: Text zněl:
Můj mylý Jéžíšku,
prosím tě nenos mi nic jen afgánskýho chrta. Uš ti to říkám každý rok a teď ti to už i píšu prosím tě tak na mňe zase nezapomeň a nenos mi ty ostatní vjeci. Ty já vúbec nechci a nepotřebuju.
a tos složila sama?????????????????????????????????????????
18 11.12.2013 17:21 Dracula 
Andělíčku můj,
při všech pejscích stůj.
Ať se žádný v této době,
neocitne při chudobě.
Prosím i za kočičky,
za chlupaté sestřičky.
Ať nás mají lidi rádi,
vždyť jsme jejich kamarádi.
Děkuji ti andělíčku,
že vyslyšíš mou prosbičku.
S postelí nesouhlasím ale jinak ok.........

Já osobně mám pejska jako kamaráda a společníka. A dvounohého kamaráda bych taky neuvázal na dvoře na řetěz nebo nenechal na mrazu v kotci. Takže můj kamarád samozřejmě bydlí se mnou v bytě a spí taky na posteli

No problém vesnice je že dost lidí jaksi nemá v kešeni.... a svépomocí to nejde neboť v televizi dávaj buď jak se to maže na stadionu nebo nějakej slaďák...tohle mě taky zaujalo...ale je to spíš k pláči když je to ve stejný kolonii jako jsme i my češi
www.novinky.cz/… já na vesnici nežiju, ale trávím tam hodně času, takže moc dobře vím, jak to tam zcela běžně i dnes chodí, rozhodně jsem skutečně zcela alergická na nekvalitní plot, za kterým je pes, ať už se jedná o bezpečnost zvířete zvenku nebo zevnitř, mohla-li bych, dala bych majitelům psů za povinnost kvalitní plot, kterej bude kvalitní ochranou pro obě strany a k tomu zákaz řetězu, ale právo na kvalitní život zvířete se já nedožiju,
co se týče kotce a plotu, je to fajn, když si pes může běhat aspoň kolem něj, ale osobně bych lezla kanálama, kdy můj pes za plotem zranil kohokoliv, kdo půjde kolem, jen proto, že mám velký mezery mezi šprušlema na plotě a páč procházajícím kolem je to šumafuk, co se stane, pak holt nezbyde, než si to zařídit sama
Na jednu stranu s tebou souhlasím. Na druhou stranu, protože žiju na vesnici a vím, jak lidi o psech smýšlejí, tak jsem rád za každého psa, který má možnost běhat za plotem a není uvázaný na dvoumetrovém řetězu nebo zavřený celý život v kotci 2x2x2 metry a obvykle spíš menším... A věř, že i tihle o sobě říkají milovníci psů.
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 25
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 20294x