Oblékání psů
1 19.12.2009 14:14 whippzoj – Re: Mišulka
Přesně tak. Kačka v jednom ze svých ..modelů..
0 18.12.2009 19:54 whippzoj – Re: Goffynka
Já mám desetiletou babku vipeta, navíc s artrózou, takže taky musí být v teple. Já mám svetřík na podzimní prochajdy a flauš na zimu, super, nestěžuji si.
Tak my oblíkáme i doma, Čenda má problémy s páteří a tak nesmí prochladnout. No, a protože mám šikovnou mamku, tak šijeme sami ;) Každopádně na zimu máme vestičku i overalek a nemůžu si stěžovat ani u jednoho...
0 18.12.2009 11:49 whippzoj – Re: mojzinka
Já kupuju od Moniky, která nám šije oblečky každý rok už třetí po sobě. Na Kačku. Jako módu to ale neuznávám
ANAVI JE NEJLEPŠÍÍÍ
MRKEJTE I NA AUKRO JSOU TAM JEJÍ OBLEČKY!
0 21.11.2009 11:29 alibaba47 – Re: mojzinka
Botičky - nemyslitelné - to by naše holky kleplo!
Ono stačí,když je navleču do oblečku,podotýkám pleteného,tak stojí jak ze dřeva.Nevím,co s nimi udělá zimní obleček s nohavičkou,který bych jim chtěla koupit! Ale vzhledem k jejich postoji k oblékání,asi zvolím bundičku-ANAVI má senzační výběr!
Nožičky budu pořádně mazat,snad mi to projde,ony to potvory hned začnou lízat!
1 21.11.2009 01:51 alibaba47 – Všechny vás zdravím,
díky tomu,že sháním pěkné zimní oblečky jsem konečně zjistila,jaká je tu pěkná stránka - krom Hafíků. Jimmy od Jany má tak krásnou bundičku od ANAVI,tak jsme se rozhodli,že musíme mít také takovou krásnou. Jenže naše paničky nevědí,která by nám slušela,tak toho bude asi víc. No budeme fešandy. Ahoj Niky,Sára a hlavně babča Evča
Tak jsme boty zavrhly a koupily jsme novou indulonu
a jsem vybavená
Dixinka.
1 29.10.2009 17:50 Sandy Botičky jsou už moc! Vždyť tahají na tlapkách něco, co pro ně není vůbec přirozené.
Raději taky mažu. Lucie Viktorie Lekešová nám nabízela dokonce protiskluzové ponožky. To vážně NEEE
Dneska mi říkala kamrádka,že její fenečka má boty,ale už jí je nedává protože jí namrzají a pak na chodníku kloužou a jí se špatně chodí.Zbytečně se prej trápí.Tak se vrátily k tomu,že mažou tlapky indulonou a jsou spokojené obě.
2 20.10.2009 17:50 NIKO Obleček má z šusťákoviny a uvnitř je vyteplený.Má ho i s nohavičkami.Je to dobrá věc v zimě,nedělají se jí sněhové koule na nohou,má na nich delší chlupy.
Oblečky používám účelově,ne na parádu.Pro pejska je přirozené běhat jen tak ve svém
Ale když je déšť nebo zima,tak se přizpůsobíme.Nad čím váhám jsou botečky na zima.Pořídit-nepořídit?!?!
Díky Číro za radu, zimní obleček jsme už objednali, ale něco na jaro si také budeme muset pořídit. Jsem ostříhaný víc něž ty a je mi zima.
Měj se krásně.
Hafojky, nemáme zkušenosti s těmito výrobky, ale máme zkušenosti s výrobky naší kamarádky a Cherokeeho osobní švadleny ANAVI, výrobky značky AVIDOG, která dokáže vyrobit i nemožné a za zlomek ceny, která je uváděna u výrobků značkových, nepovažujte prosím tento příspěvek nikdo za reklamní spam, ale je to pouze doporučení skvělé pejskovské designérky a švadlenky. Věříme, že pokud budete mít zájem, tak vytvoří každičkému pesanovi obleček šitý doslova na míru. Pacanec Trhači z Krupky
1 14.10.2009 07:41 hezh – AHOJÍÍÍK !!
NEVÍM, JAK KDO, ALE JÁ OSOBNĚ MÁM RADĚJI OBLEČKY I S NOHAVICEMI. MÁM S TÍM VÝBORNOU ZKUŠENOST HLAVNĚ, KDYŽ JE MOKRO. PEJSEK MÁ NOŽIČKY PĚKNĚ V SUCHU A V TEPLE, SVETŘÍKY POUŽÍVÁME NAPŘ. PŘI VELKÉ ZIMĚ POD KOMBINÉZKU, A NEBO PŘI SUCHÉ ZIMĚ. MYSLÍM, ŽE BY SE MĚLY NAŠIM MILÁČKŮM CHRÁNIT NOŽIČKY PŘED PROSTYDNUTÍM.
Vybíráme pro Rexíka na zimu nový obleček a zaujal nás výrobek od fy Bastec. Máte někdo s těmito výrobky zkušenosti?
Aktuální nabídka je na
www.bastec.cz/… .
Takze zakladam novu stranku kde si mozeme popisat o tom ci psikov treba obliekat ci nie.Napiste sem nech viem aky mate nazor aj vy .My sme takehoto nazoru ze mi sa budeme obliekat ci je zima a ci je jesen alebo take ine obdobie .My aj kupujeme oblecenie aj vyrabame teda co sa nam podari spravit nie vsetko vieme s mojou profesiou aranzerky nieco usit to nieje len tak .Ak by niekto vedel o nikaej sranke kde su niake stryhy pre psov na site tak sa mi ozvyte .A teras spatky k obleceniam co si o tom myslite ja si myslim ze to je dobra vec kto nieco take vymyslel ved ty nasi chlpaci ci nechlpaci by zmrzly.Ja sa teda este nad jednou vecou zamyslamm psa obleceneho som vydela a co takto macicky v zime vydeli ste niekdo ich oblecene ja teda nie ak ano napiste nam a ja co si myslym o tom ze kazde zviera ma pravo na to byt oblecene a dobre sa mat tam kde je.Ja len chcep povedat teda odkazat tych co tyraju psov nech sa zamyslia nad sebou a ci by sa im to pacilo keby to niekto robi im.Prepacte ze som to sem napisala ked sa malo pisat o obleceniach ale vcera som vydela v spravch ako tyrali psikov ako mu retiazku zavrtali do krku no hnus tak preto som to sem napisala ak je tu taky clovek aby sa umudril v tom co robi.
Přidat reakci
1 ...... ...... [7]
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 1677x