dokonalý
z fcb:
Achjo tak sem si po letech zas kopila vlčáka Britu a chcela sem začít jakože chodit na cvičák jako kdysi. No ale ja teda nevim, už sem byla na třech cvičákách a nestačim se divit co se to tam jako děje. Šude ale uplně šude se dělá to slavný ÍPO. Kurňa dyk je to upe nepřirozený a taky nepraktický! Potřebuju aby Brita byla do praxe ne takové cirkus. Pes de jak blb na mě čučí a pak co, spadne do kanála nebo narazí do stroma! A jak trpí na krční páteř, no hnus!!! A ty vobrany, uběc neso do praxe ale ubec! A vo stopách ani nemluvim. Čokl má mozek vymyté debilním balonkem a figurant je pro něho kámoš, ubec ne narušitel. A co až mě třá vykrado barák? Dyk von ani nebude hlídat. Dyk je to uplně nepraktický.
Rohodla sem se, že si Britu vycvičím sama. Tu rukavicu mě bude dělat Pepek bo von byl na vojně u psovodů, von to umí.
Brita je vostrá a dominantní tvrdá fena. Moc nám nende přivolání, tak chodíme na dlohé šňůře, už rok, ale Pepek říká, že se to za chvilku podá.
Cvičíme chuzu u nohy, furt s ňo musim škubat, ale to jinak nende. Minulé týden sem zkusila kopit ten balonek na šňurce, zkošim esik jako na to bude kokat. Esik jako je to tam přirozený, jak to ty ípáci tvrdijo. Brita nekoká, sere na to, mávám ji tym před xichtem a nic. Kurňa jak voni to dělajo?
Bochla sem ju s tým po hlavě a jo, kokla, tak sem ji to dala do huby. Hned to vyplivla. Divny.. ale asi to tak funguje. Chodime, sem tam ju bochnu do hlavy a vona kokne. Hned ji to dam do huby. Asik dobry. Kopila sem aj vostnáč, jako neuznávám ho, ale dyž se s tým umí, tak je to ok. Chuza se zlepčila, Brita už netahá, dycky jak tahne tak ju škubnu, pak ju bochnu balonkem po hlavě a pak ji to narvu do huby za odměnu. Vobčas ji s tým jako mávam před vočima aby kokala už aj bez bochani. Ale zas nechcu aby kokala moc, aby nespadla do jamy. Nechce moc aportovat. Dycky proto běží, ale zpátky už nedonde a dyž donde, tak to vyplivne tři metry předemno. Pepek řikal, že to musim udělat tak, že ji tu tlamu s to činko zavažu, aby to nemohla plivat a pak ju na šnuře k sobě doškubu. Tak to tak děláme, je to lepčí. Akorát to vodvazování pak trvá.
Taky děláme stopy. Brita se dycky rozběhne po stopě a já utikám za ňó. Pepek řikal, že by byla skvělá u pohraničníků. Su na ňu moc pyšná, ale sotva jí stíhám. Sice to neuznávám, ale musím stopovat na vostnáču. Ale tak já s nim umím, takže je to v pohodě. By mě zajímalo jak ty ípáci donutujó ty pse aby čuchali do každé šlapky. Pepek řikal, že majo boty namazany masem nebo rybama. Tak sem si do rana postavila gumáky do mletéch ryb. Brita šla pomale ale furt volizovala zem a taky se vracela a čuchala mě k tém gumákám furt. Pepek řekl at jí tam po tlamě, tak sem jí dala. Pak zas teda nechtěla moc jít, ale pré se to poddá a bude cajk. Je to tvrdá fena! Jen tak ju něco nerozhodí. Bude dobrá do praxe jaxsviňa!
Děláme aj vobranu. Pepek má tu rukavicu a dává ji na to kosat. Brita napřed moc nechtěla. Ted už koše, páč Pepek ju párkrát zmlátil po nohách a tak a to ju nasralo a začala kosat. Moc to nerží a žvéka to. By mě zajímalo, jak ty cirkusácky čokli to dělajo, že to držijo líp jak moja dominantní tvrdá Brita. Vona taky nechce ani moc póštět. Ale to se doladí, řikal Pepek a já mu věřím. Von má praxu.
Páč Brita není vubec jako blbá ani žádná šajzka, tak sem si řekla, že tým blbým ípákum co se nám smějo, vytřu zrak a udělám s ňó tu IPO jedna. Tak se ted na to připravujeme.
Stopuju už enem na vostnáču v namazanéch gumákách. Docela přecházela předměty, ale párkrát sme ju vycukali a už je voznačuje. Si nesmí dovolit toto!
Poslušnost už je dobrá, už ju ani nemusím moc bochat po hlavě, stačí trochu škubnot a už se koká. Aji ty sedni – lehni ma dobrý. A přivolání, letí jak drak, sice seda tak metr předemno ale Pepek řikal, že je to lepčí než dyby měla se mno kontakt a vobtěžovala mě.
Na vobraně moc nechce běhat eště tý plachty, ale to se podá, do podzima, to bude cajk. Taky trochu napadá v revíru, ale Pepek si ju tam srovnává. Párkrat dostala kopačku, to jí neublíží a je to teda mnohem lepčí než elektrika. To je taky pěkná ÍPO prasárna ta elektrika, fakt. Nemá teda uplně zákusy, ale aspon je taková vopravdová. Žádná sračka. Zakosne a vysí, aj dyž s ňó Pepek třepe, tak nespadne. Bych chtěla vidět ty ÍPÁky, by padali jak hrušky, dyby se s nima tak třepalo. Ale tak voni to majó enem jako cirkus. Brita je do praxe. Akorát teda to poštění, to voříšek. Ani kopačka od Pepka moc nepomohla, ani vostnáč. Tak jako neuznávám to, ale kopila sem elektriku. Jako dyž se s tým umí, tak je to cajk. Dali sme jí ranu a dobrý. Pustila.
Deme na zkošku. No jako na stopě mě pekně vodrbal na bodech! Pepek řikal, že to byla stopa aspoň na 90 a dal mě 70, mě nasral fakt. Aji na poslušnosti mě nasral. Pre nebyla pozorná a chodila pod tlakem. Jakám kurva tlakem? Dyk kokala!!! A pre je pomalá. Fakt se mě chtěl pomstit, nadržuje tým ÍPÁků, páč sám je taky!
Nevím teda co se stalo na vobraně, ale na tom protiútoku Brita nekosla a šla do auta.Řikal Pepek, že ju figurant schválně vyhnal, něco jí udělal už před tým, tak aby sme si toho nevšimli a pak ju vyhnal. Bo viděl, že je tvrdá a že by ty ÍPÁky všecky posrala.
Seru na IPO budu dělat enem TART s Pepkem!