Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Heh...miau...von Cloaka...no paráda, to se máte teda čím chlubit
Micoška je pták bo co a na moje kuřátka si slintá pod tlapky kdosi cosi?? Tak to teda néééé
Jak "jakože pes"? Cákryš....si bude dovolovat ňáká zpěvná opeřenina na mně? Vás mít doma - radči ani nepopisuju co bych s Vámi udělal je to až moc drastické a asi byste s toho chytli blitky, jestliže už teď nemáte ze mně bobky
Copak nepoznáte můj přízvuk...písmo??
No, čičinky, slintejte - zas jsme byli pod sprchou. Jestli se to má opakovat při každé návštěvě, tak to se radši necháme dobrovolně sežrat! A ještě nás očuchávala a oslintávala i ta pažravá černá salašnice! No děs!
Ahojky přátelé a nepřátelé
Venku vedro k zalknutí a tady se olizujou kočičiny. Tfujtajbl, všude samej chlup a ten odééééér
Slípky, jo?! Jsi ještě neviděl mořské orly? Ta chocholka, zobánek.. to není podobnost čistě náhodná. Pokud můžeš být ty Geprdem, tak nás tituluj "ó vznešení vládci nebes"! Za drůbež budem
No jasně - my víme, že chodíš úplně bez - tak k čemu by ti byly trenky?
No teda tfujtajbl, co vám to roste za rezatej plevel na zahradě???
Zdarec houmelesáci zrnožroutský a gepr-dítko rezavý, si teda zakrákejte a zamňoukejte za slechy, teď teda nevim jestli maj slípkani slechy, jestli oni jenom neodezíraj a oranžák jestli nemá ušiska máslem zamatlaný
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x