Tak co Ty TO jedno, už jsi zotavenej??? Jsem sem za Tebou nesměl, bo mi naši řikali, že na Tebe mám brát vohleduplný vohledy, ale teď už můžu a musim Ti říct, že Ty nejsi ani TEN gePRD, ani TA gePRDKA, ale jsi TO gePRDÍTKO!!!!! A se docela máš, bo v některejch cizích cizinách jsou TO nedostknutelní a velevážení, jenže Ty máš smůlu, bo nežiješ v cizí cizině, ale jsi tady s náma a jsi naše rezatá oběť a si na Tobě budeme dělat pokusy bys věděl(o), nejdříve si teda budeme dělat pokusný pokusy na fóglech a pak se vrhneme na Tebe, jestli se z Tebe mezitim ovšem nestane nějaké pěvecké tentononc, bo eunuši prej senza zpívaji
A hele, to se teď budeš asi víc zdržovat doma co?? U mamííí co??? A budeš kynout a kynout a kynout co????? A hele, jsi si jistej, že to co nazýváš samej sval je fakt samej sval????? A hele vědi už tady všichni moji kšíří spolubojovníci, že jsi se dal dohromady s tim prťafcem Kubou a slepou želvou???? To bude teda armáda
Rezatý fistulkou zpívající a sádlem obtékající kočičí TO a vedle něj prťatec Kuba a slepá želva Žofka, kamarááádi, bojim bojim
Tak hele ohnivče rezatá, nepřeju Ti hezkej víkend, přeju prázdnou misku a za woknem kočičí roštěnku o jaký se Ti ani nezdá(hihihi, teď už se jenom může
)V neústě Cherokee
Ukrutný vládce Tmy