Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Ty já jsem z těch ptákůůůůůů............
Jen se podívajte všichni proč nejde za Vildu vkládat ten emotikon
Hele kamošu na netu só fota jak sis užíval dovču
Tak co Ty TO jedno, už jsi zotavenej??? Jsem sem za Tebou nesměl, bo mi naši řikali, že na Tebe mám brát vohleduplný vohledy, ale teď už můžu a musim Ti říct, že Ty nejsi ani TEN gePRD, ani TA gePRDKA, ale jsi TO gePRDÍTKO!!!!! A se docela máš, bo v některejch cizích cizinách jsou TO nedostknutelní a velevážení, jenže Ty máš smůlu, bo nežiješ v cizí cizině, ale jsi tady s náma a jsi naše rezatá oběť a si na Tobě budeme dělat pokusy bys věděl(o), nejdříve si teda budeme dělat pokusný pokusy na fóglech a pak se vrhneme na Tebe, jestli se z Tebe mezitim ovšem nestane nějaké pěvecké tentononc, bo eunuši prej senza zpívaji
Tak abyste věděli,mojzinka je už doma
Kdyby ti bylo moc smutno, tak štěkni a pošleme pro tebe PPLku a budeš s náma! To je hotofffka! Mističek máme dost, granulek také, lásky ještě víc! Zažila bys s námi dlouhé procházky, legraci a také házení klacíčkem a míčkem. A spát bys mohla kde bys chtěla, protože my máme přednsot jako na křižovatce: nám svítí furt a pořád zelená, víš?
KAMARÁDI-NEKAMARÁDI,ZATÍM SE S VÁMI LOUČÍME PONĚVADŽ MOJZINKA JDE DO NEMOCNICE NA DALŠÍ OPERACI
Mám pro vás bando papouší senza vířivku!!!! Pírka na čelenku se silou odstředivou sama, včetně hlavinek se zobánky, vytrhají a na podnos naservírují
A masíko prej chutná stejně jako masíško z košišky
Proč tu všichni básně píší,
Já jsem Máťa - z rodu Kšírů,
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x