Marie na nás dělá bubáááky
Jinak zdravim vechny svoje spolubojovníkové a vůbec, ale vůbec nezdravim tu nepřátelskou bandu myšo a proso žroutů.
Jste si asi kdákali a ten máslopožírač si mňoukal, že kde je jako ten udatný válečník a válečný udatník, kde je a co dělá, že není tu a nedělá nic tady co??
No já to tedy na sebe prozradim, jsem stál modelem, bo jsem okouzlující a museji si mojí podobiznu vystavit v "Lůvru"!!!
Takže nebyl vůbec čas se sem z tý dálky dostat, ale už jsem tady a hned štěkám na toho rezatý To, jak se jako pozná, že se z malýho Tentonoce stalo veliký a dospělý To?????
Podle čeho to může To poznat, když hlásek má vyfistulovanej a to ani To nemá?!
Jestli je tady někdo velikej, tak to jsem milý To jedině já, bo mejch sedum kilek svaloviny je mezi Kšíry unikum
, takže si dej velikánskýho majzla, bych se o Tebe geToprde nevopřel svojí tlapajznou a i kdyby jsi měl kvůli tomu Tvýmu máslu ve sklepě ustájenou kravku, tak Ti to k rovnýmu boji se mnou nepomůže a vůbec, je Halloween a já jdu strašit kočky, tfuj a fógly, bléééé.
A taky budu muset asi pořádně zavrčet na Diksijózu, by se upamatovala proti komu tady vlastně štěká a vrrrčí
, já jí dám nějakýho posránka, vrrrrr
Takže zatim se mějte a v listopadu zase těprd geToprd a hafanec spolubojovníkové