Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Tak jsem se vám bando vrátil, bo utopit se v nějakym slzavym oudolí se fakt teda nehodlám.
Se smutkem musím všemu svému nepřátelstvu oznámit, že toto vlákno směřuje někam, kam já už nepatřím a jeho původní smysl zdá se mnohým uniká.
Tak hele Zrzečko, by nedocházelo k mejlce. Já mám svůj vágen, jež se zove Kopretina a jede rozhodopádně víc než Tebou udávanejch 5km/hod
Tak hele!!!!mámin šatník je mi ouplně volnej hochu....JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mám totiž svůj a to suprovej!!!!
Přátelé, podařilo se mi vyfotografovat našeho společného nepřítele v jeho chvilce z nejintimnějších!!!
Už několik týdnů se v hlavince zrzavého ročního kůtčete děje cosi podivného
Marie na nás dělá bubáááky
Micione
Ty umíš i tančit ??????????????Já myslela,že jen smát se v trávě abycom tě neviděli
A po masáži prej vyrazil do světa
Téda ty si přecpaný až běda,a jedls to bez chleba,co???
Já to vím
Co bys dělal????Budeš tam chytat myši,ne??Nachystej pastičky a je to
Diksijózičko,ty jsi ale kost
To jako v tý zácloně na tý fotce je kdo
Teda Číro,sekne ti to,ale připadáš mi nějakej malej ušláplej na tom koštěti
Takže nepřátelé jsou taková strašidla, že nepotřebují ani převleky
Náhodou,Diksijóza není žádná poseroutka
Se neraduj, jsme, teda alespoň já jsem tady a sleduju každičkej Tvůj krůček. Akorát nesnášim zzzzimu a tak Tě pozoruju z tepla peřinky, ale jen co přestane bejt tááák hnusně jak je, tak se doma zabarigáduj, schovej se mamííí pod sukni, kdyby byl Tvůj tatík Skot, myslim tim skot s velkym "S", hihihi, tak by ses mohl poschovávat u obou, bo já jsem teď hodně a moc posiloval, snědl jsem všechny dárky co jsem dostal k narozkám a tak se mě boj, děs a bledni hrůůůůůzou, bo Ukrutňák nikdy nespí Ty mňoukadlo s máslem umaštěnou bradou
Tak už na vás číhá!!!!Mějte se na pozoru,kocour chytrý je,a snad i uspěje?!?!?!?!
Tak honem z klece ven!
Kluk-holka?!?!?! No,ani tady to nepoznám.....
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x