Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Si piš bráchanče, že mě nějaký dva pištící myšožrouti nemůžou rozházet a zvlášť ne, když se teď daj na tu krkvičkovou dijetu. Já si jdu dát nějakou flákotu, bych byl ve formě, zatim pacanec hafanec
Bych byl v klídku,páč toho našeho prcka dřív umlátim tlapou,než vyroste
Ty brďo Zrzku, jsi tatíímu normálka rozházel barvy a rozlišení na monýtoru, už to nikdá nedělej, posílat sem Tvoje fotky a bez varování, teď máme fšecičko do červena
Nechci se všemu zvěrstvu chlubit, ale byl jsem zvolen Králem všech papouchů, z čehož plyne, že mi každý z mých oddaných poddaných dobrovolně a rád vydá několikero brček na mojí novou indijánskou čelenku, takže bando z drátěnýho arestu v Domaslavicích, koukejte mi vyjádřit hold a úctu, jež mi právem náleží a dobrovolně se pro moje zkrášlení oškubejte!!!! V naprosté neúctě a s opovrčením Cherokee Ukrutný vládce Tmy
Přestaň se už konečně cpát tim máslem, smetánkou a anabolikama, bo odletíš jak luftbalón a my budeme mít o jednoho nepřítele míň!!
Tak přátelé jsem se poohlídla kde jsou lumpi a vetřela se na tajňačku k nim do bandy a výsledek máte na fotce
Tož ti teda věřím kocúre
Tak helejďse Zrzino, drápky si teda stříhat nechávám, ale to ne, že bych byl zženštilej, ale kvůliva hýgijéně a imidžovi a navíc nejsem máklej dřífkocour co si je brousí někde venku ve špíně a baktérijích a pak si s nima nabírá smetánku a cpe si jí do svejch útrob. Musim vo sebe dbát, jako správnej kšír, bo jsme psí elita víš? A odstěhovat se vod těch mejch krankovejch rodičů nemůžu, bo kdo by se o ně staral???? A jestli jsem?? No to si zapísmenkuj za ty svý rezatý slechy, že JO!!! A všecko vidim, všecko slyšim a vůbec, kde jsou moji agapapoušci???? Potřebuju na zimu čelenku!!!!!
Teda na-příteli s kým ty to spíš???????????????
I když mám doma plno práce s mojema krankovejma rodičema, tak přesto si najdu chvilku, bych svejm nepřátelům připoměl, že kdo je jejich úhlavním nepřítelem, kdo sestřelí papoucha v letu a geprda v běhu, kdo je stále ve střehu celej tejden a i ve středu!!!!
Brzké uzdravení.Moc na vás budem myslet kamarádi a hlídejte se navzájem.A grog vařte pořádně silný ať se vypotíte!!!!!!!!
Hafoja spolubojovníci, Zrzounku i Agaušové, přepadla nás nějaká chřipka, doufáme, že nemá štětiny
Ptáci rozum nemají,
Tak pánové,jsem zase v plné zbroji!!!!!!!!!!!!!!!!!A dokonce hned 2 krát,takže pozor na mě
Mojzinka a šampíčko????Jééééééééjdanánky jenom to ne!!!!Víš co by to bylo za bláboly
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x