Tfujtajbl, to bylo probuzení!!!! Nad hlavou šum křííídel a vlásky mám plný slupek z prosa
To neumíte brabčáci vod Sahary kváknout, že sem letíte?! Teď aby tady jeden celý dopoledne ten brajgl po Vás uklízel
a utíkal spáchat na sobě nějakou tu hýgijénu!!! No ale, že jste si dali na čas, kdepak jste kroužili co?? A jste ještě vůbec všichni, nebo se některej z Vás fláká doma v tý Vaší omřížovaný boudě???? A helejte se kuřata, mám pro Vás senza návrha, co kdyby jste zdlábli dřív než se na Vás vrhnu a vytrhám Vám brčka, tak co kdyby jste nejdřív zdlábli Kuního nevěstu, by se Vám Ty brka řádně promastili vod toho másla a já je měl pak na svojí indijánský čelence krááááásně lesklýýý a hebouškýýýý?????
Tak já zas zdrhám vočmuchávat ven fenečkýýýý a s Váma se rozloučím svojí válečnickou písničkou:"Jsem Ukrutňák Čirokýýýýý co cení chrup na Lumpifonkloakýýýý, co zavrrrrrčí na kůtče který je rezatýýýýý a miluje fenešky nohatý, jupí jééééééé, jupí jééééééé ten Čiroký zas bojujéééé, jupí jééééééé jupí jééééééé, on každou bitvu vyhrajéééééééééé!!!!!" Tak co fóglové nevypadaly Vám voči z hlav, tak co kůtě ze rzi, neztuhlo Ti máslo na hlavě???? Hihihihi se teda dneska vůbec nemějte, v neúctě a se vztyčenym prostřednim drápkem na pravý zadní tlapce
Cherokee Ukrutný vládce Tmy