Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Nazdar bando chlupapá: mňoukači, štěkači a pípači.....v letošním roce se k vám přidám mnohem aktivněji než lóni, protože si myslím, že všichni potřebujete natřást kožuchy (i ty péřový).... Takže, lovu ZDAR a kočkám zmar.....vaše BBL (bílá bulí lady)
Tak hele volno je volno,ale aby ses taky nepřeležel a nepřežral
Tak co se děje v novém roce
Až zazvoní zvoneček,
Tak hele kamaráde,jak ti může bejt taková zzzzzzima když jsi vyhrál to vošacení v soutěži
VŠEM HEZKÉHO HAFKULÁŠE A BOHATOU NADÍLKU
Pat & Patachon
Co to tu Ty jeden to?! Jako jak Tvoje?????
Tak náš slavný kocúr byl prej u holiče
Ty že tak baštíš??!!Tak to bys vypadal jinak kocúre
Mamá ať si tu slivovicu kloktá jak chce
Tak hele,mě kynou lívance a ty seš prej na lovu pro něco k večeři
Tak prej ti koupily novou čepičku na zimu a hned vzorek beránčí
Tak přátelé a krajani,Micoš omylem sežral myš od počítače
Helese Filipe lemrovitý, co mi nejsi ani ke kotníkům, co tady kvíkáš?! Vždyť Ty, kdyby ses zakousl
Jistě, že zeleninkou nepohrdnu, to kvůliva trávení víš? Já si totiž svalstvo pěstovat nemusim a krkvička patří mezi zakázaný anabolíka, kdežto já si dávám chutnou a sladkou karotku a vůbec, pěstuju si králíky na horší časy, teda koťata, brusinky jsou už zavařený, hmmm, už se mi sbíhaji sliny, jenom na tu svíčkovou pomyslím a k tomu domácí knedlééééééé. Už aby byly Vánoce, nebo alespoň neděle.Kůtče s brusinkama a svíčkovou a knedlíškem, to je bašta!!!!!
Tak hele ty kocúrisko jedno ustaraný!!!!!Co sa motáš mezi psiska!!Já když mám volnej kvartýr,tak si možu pozvat koho chcu,jasny!!!A nečum tak hlópě je to děs
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x