Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Tak hele,ani fotku nemáš a chytáš tady slovně na kšíry
Jen přiběhni srabe,tááááááááááááááááááákhle na tebe vypláznu jazyčisko a tak zavrrrrrrrrrrrčím že se z toho po...
Hele, Ty šmudlo rezatej, Ty se nemydlíš nejen s holkama, ale raději se nemydlíš vůbec viď
Jen jsem chtěl prolítnout,ale nedá mi to
Tak hele,mě abys chytil
Jo,jo ten smích tě přejde brachu!Kdo se směje naposled.....víš co
Pozor,pozor!!!!!!Nevíš,co to je klid před bouří??????
Tak kde jsou ti všichni Trhači a Matesi a jiná havěť
Já jsem totiž ze vším hned hotová
Teda ukrutňáku,jak ty na mě myslíš
Jen se nakrm těch africkejch kostřiček, dej si a sežer třeba všechny a na másle si je dej a ukradenou strouhankou posyp, my si počkáme a pak se o masíko podělíme, ale nebudeme baštit nějaký nedochůdčata afrikánský kůřata, ale špekatýho umaštěnýho Garfielda co žije neustále v bludu, že je gep*rdem, s bráchancem se o stehýnka podělíme, prsíčka Diksijóze věnujeme,zbylé masíčko vyudíme a za sychravých večerů si jej s chutí v tlamičkách poválíme, z vnitřností a kůže si fašírku naděláme,také něco klobásek přidáme, sádelko na tuhou zzzimu uchováme, z drápků klihu džber vyrobíme, ušiska na zeď přibijeme a z kožíšku kožuch pro krásnou Dixííí bude a co z Tebe pak zrzounku zbude???? Kostřička pro kuňáka, by jí mohl línajícími chloupky zdobit až kolem bude nešťasten a plačíc, uzoufán chodit
Tak já tedy beru šéfe.Ale nemysli si,že mi hodíš na krk nějaký voschlý a vopadaný brko a šluz
Diksijózo!!! Čelenka je moje, byla moje a bude moje, ale protože Tě lovískuju a nechci, abys byla nešťastná, že já jo a Ty nic, tak bych pro Tebe měl senzační zimní kožuch z pravýho gep(a)rda, bude ouplně vohnivej a tak Tě určo bude hřát i v těch nejtřeskutějších mrazech, viď Micoš?? Navíc už teď je vydezinfikovanej a odblešenej
Rezavé kůtče jedno drzé, dráždíš kobru bosou nohou
Mazej se odblešit zrzku a koukej příště zaklepat než vejdeš do slušný společnosti, já Ti dám pudr z DDT, já Ti dám že mám zuby ve skle
Tak hele ptáci,jak mě naserinkáte
Nepřátelová nikdež,si všichni budujou karijéru,bo co. Lumpi bych chápal,ty jsou z toho,že už nejsou menšiny,celičký hín
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x