Přihlásit se HAFICI.NET »

Trhači

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  

Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům

Trhači
0  - Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku No teda tfujtajbl, co vám to roste za rezatej plevel na zahradě???
Jo to jsi Ty Micoško!!
Už už jsem myslel, že štěknu Tvojí mamíííí, že jí vykvetl mezi záhonkama nějakej hnus škodlivej :-D Tak se teda nech pořádně zalejvat, bys co nejdřív vypučel :-D a hele budou Tě potom česat nebo otrhávat nebo až na Tobě uzrajou micošátka, tak je nechá mamííí jen tak opadat a hodí na kompost?? A hele, neměl bys bejt spíš v polostínu a vůbec míň na očích, by neměl hned po ránu z Tebe soused zkaženej den??
Bo vypěstovat takovou geprdí bonzaj se hned tak každýmu nepovede smich smich
Tak zatím :-P v neúctě a s opovrčenim Cherokee Ukrutný vládce Tmy :) X-)

0  - BOSS
Horko horko horko horko. Už mi z teho léta šibe. Večer zase zima a zítra má dokonce pršet. O víkendíku jsem byl u babičky, bo u ní byla pouť. No a mamka dostala zánět do zubu moudrosti (celý víkend mi tam vyla....tak se veje, Kelišová?). :-| No hrozný. Dneska byla na pohotovosti a dostala antibiotika. Jenže má strach, že se jí to během 14 dní nevyléčí a ona je přitom objednaná na 19.7. na vysekávání zubu moudrosti. To zase bude výt. Ach jo tone Hele ale jinak prázdniny užíváme. Co vy?
0  - Deuska
smich smich smich
0  - mimišák
:-P jsme byli opět uhygieničtěni - a takový způsob léta teda nemusíme ne ještě nám hrozí trvalý exil v projektované voliéře. Teda jaksi bychom ocenili podporu ve smyslu agáči jsou tropičtí papouši a voliéra (pohříchu nevytápěná) není to pravé ořechové pro existenci. Ale to vy potvory chlupaté stejně nepochopíte! My chcem kabelovku, buráky a malou klec poblíž radiátoru; na procházkách netrváme, nic (vyjma klece) neničíme, jsme naprosto nenároční: sousedy vybavíte akorát špunty do uší - a máte ideální domácí mazlíčky! Žádné venčení, finančně náročná očkování, ani problémy s háráním.. LvéCé
PS: kurňa! reklamní fotky jsou ve foťáku a kablík v nedohlednu! Všechno je proti nám! tone
Reklama
0  - mimišák – Re: hanysek80
Blondýno netaktní! To nevíš, že Micoš už v kalhotách nic nemá?! ne Šmarjá, chce to válčit, ale zpravodajství pokulhává... to jsou teda poměry! Navíc se ani chlupem neotřeš o opeřence; Velký orle, ty to vidíš! A s tím máme bojovat?! :-( LvéCé
0  - hanysek80
Teda Geprde, co že máš v těch kalhotech pro strach??? hop Bejt chlap není zásluha, to je spíš prokletí, že? známe ty řvoucí geprdy vnoci pod oknem, jak slídí za mňaudámama...... Takže kalhotky si pěkně nech oblečený, ještě bys mohl sklidit hurónský posměch od nás dam ano
A to, že jsi nějakým genetickým hokusem pokusem zdědil po křečkovi tlamičku, tím bych se taky nechlubila ahoj
0  - mimišák
Hmm - tak to se přání víkendu dle našich představ Micošovi nevydařilo; když si tu zas otvírá tlamu. :-| Ale díky i za to - když už tu fakt všichni psi válčí akorát ve vymýšlení výmluv, proč nemůžou bojovat. Nudíme se!
Micoš? z čeho máš tak nadudané tvářičky? To tě poštípali komáři, nebo je to z jiného důvodu? Nás napadla jen akutní zácpa - taky proto, že tam nejsi v celé své majestátnosti..
LvéCé
0  - hanysek80 – Re: mimišák
Nazdárek bando chlupatá a péřatá... máte jediný štěstí, že moje panička je čerstvě v nový práci a nemá čas ťukat písmenka, tak jak já bych jí to pod stolem diktovala.... ale až si najde čas, tak se budete divit, jakej vichr sem vlítne a jakou válku já vám tu vyhlásím..... rozzureny
0  - mimišák
Micoš - brzdi! Nedávno ses otřel o páníka, teď o Besinu.. copak my ti nestačíme? Nebo chceš vyvolat globální konflikt? No to bychom pak fakt nechtěli být v tvé kůži: my jsme jen nevinní ptáčkové - bytosti takřka andělské hmm ale jestli ještě naštveš naši mamá, tak za ni neručíme. Takže zatím ti přejeme jen my: ať se ti zatrhne drápek, dejme tomu rozbolí zub a vypelicháš do těch chameleoních dimenzí - jo a kunu na tebe! To by na víkend mohlo stačit, po neděli se ti budem věnovat dál. LvéCé nepokoření X-) X-) X-) X-)
0  - mimišák
Drahý Micoš - dovol, abychom ti připomněli, že se moc necháváš unést fantazií: plány, co s náma uděláš (specifika tepelné úpravy a přerozdělení našich brků), si nech na potom. Po čem? - no až nás pochytáš. Momentálně máme zesílenou obranu, neb sis nas..štval i Besinu poněkud necitlivým označením její prostorové výraznosti (sleduješ, jak se to dělá? když chceme, umíme být i taktní!). Takže to budeš mít těžké; a ještě než se k nám vůbec dostaneš na dohled, zaslechneme nejednou tvé oblíbené "mamííí pomoc!". A to budem dychtivě očekávat, jestli sem vůbec dorazíš, anebo se s děsem v očích a "otopem" pod ocasem otočíš směr Kamenice a budeš zdrhat, až za tebou povlaje nejen ten ocas. :-D :-D :-D :-D LvéCé
0  - mimišák
Tak to počasí nemělo chybu! Ve dne cachtání v bazénku, koupelnička byla nainstalovaná permanentně.. a v noci diskotéka i barevnou hudbou palec
Micoš - by nás zajímalo, na jakém ho-vínku bys zakládal oheň?! coze A v lese?! coze Tak to bacha - tam žijou kuny. Tak aby to náhodu nebylo topivo z vlastních zdrojů - až se strachy znečistíš.. LvéCé X-)
0  - mimišák – Re: Trhači z Krupky
No a jak to asi máme vědět - že s tebou momentálně šijou hormóny? Že byses vyjádřil aspoň do deníčku? Jé - a ví to ex (nebo zase jó) manžel té sličné Kelišky? Mu to oznámíme a máme tě z krků - kdyby věděl, jaké tanečky provozuješ, tak z tebe udělá dva rexulérní kšíry obvyklé velikosti. Anebo to kvůli němu tajíš? Jéžišku, tak to sorry, my to nechtěli prozradit.. ale za ty slépky - dobře ti tak! A máš to. Chlupáčům 4x zmar! LvéCé X-) X-) X-) X-)
0  - Trhači z Krupky – Re: mimišák
Fotka k příspěvku Zdarec houmelesáci zrnožroutský a gepr-dítko rezavý, si teda zakrákejte a zamňoukejte za slechy, teď teda nevim jestli maj slípkani slechy, jestli oni jenom neodezíraj a oranžák jestli nemá ušiska máslem zamatlaný smich , no prostě si zapamatujte, že já bojovník z kmene jórskej kšírů nejsem v žádnym ileigelitu, bo vás sleduju okem bedlivym, jenže teď nemám vůbec čas, bo mi doma hárá moje spolubydlící, krááásná sličná slečna Keliška a jí musim tentonoc stydim , ale jakmile se mi hormoni zas zklidní, jsem tady v plný zbroji a pomalovanej děsivejma válečnickejma barvama, bych všem ukázal zač je toho kšíří tlapka rozzureny rozzureny

Takže v neúctě a s opovrčením Cherokee :) Ukrutný vládce Tmy palec X-)

0  - mimišák
Micoš, dobrý! Chválíme - od teďka jseš pro nás chameloun.. prozraď jakým kouzlem jsi napodobil i tu strukturu poličky a kresbu let ve dřevě? Nechceš se přihlásit ještě do reklamy? na toho červeného telefona - tam berou! A prý i dobře platí.. ty nezklameš! Pro změnu se vydáváš za plaza.. no chlupáči, fakt to máte těžký..
Jo a do našich čmelíků ti nic není - to je naše soukromá věc a příležitost k společenské výměně názorů a . ehm.. důvěrností - což zas žádný čtyřnožec není schopen myšlenkově obsáhnout.
A vůbec, kam zmizla ta nakrémovaná bloncka? A indián už úplně přešel do ilegality - nebo se stydí sem strčit svůj přerostlý čumák?
Pokud jsme někoho opomněli urazit, klidně se ozvěte, rádi doplníme! LvéCé ano ano ano ano
No fuj - a zase chemie! My se patlat ničím nemusíme, je nám celý den (a noc - k pramalé radosti páníků) do zpěvu a po pošetilých procházkách venku nikterak netoužíme. No huš-huš - utíkej ven! A klíšťata na tebe! LvéCé ahoj
Tssss..... sice nemám kožich kožichovatej - k čemu taky, když se na nás řítí globální oteplování - ale zase mám opalovací krém s vysokým faktorem smich
Reklama
Krásné slunečné dny? - s klíšťaty a komáry!? Tak to díky, to my fakt nemusíme. A co ti tak - připlešlá blondýno - může zatuchnout? Naopak - bacha na to opěvované sluníčko, nebo se ti spálí čumák, co ho nosíš nahoře a ofrňuješ nad brky! :-P LvéCé
Ostatní chlupáči, narozdíl od vás - cházko domácí - si užívá krásných slunečných dnů venku. A nelelkuje u PC, protože se k ničemu jinému nedostane..... chááááá.... hop Nám kožíšky a brka nezatuchnou, nám ne X-)
0  - mimišák
hahaha - my jsme "prostě k sežrání" neustále. S tělesnou konstitucí to ale nemá nic společného. Nám prostě panděro neroste, (jako jistému nejmenovanému kočičákovi) musíme být ve formě - malý páník náma dokonce děsil koťata: Maruna, Ajinda i Rosalinda jen čuměly a netroufly si ani natáhnout packu; a beztak se pak v noci nad vzpomínkou na naše výhružné pařátky, bojové zobany a divoké barvy budily hrůzou. Micoš, že ty prostě máš strach přijet a podmiňuješ to naším sádlíčkem? No jasně! Ale jestli si myslíš, že kvůli tomu ztloustneme - tož to se pleteš! Tak a budem číhat, až pojede tvoje panička kolem, si ji stopneme - a přijedeme my za tebou! Těš se!Bez úcty a pozdravu LvéCé.:-D :-D :-D :-D
PS: ostatní chlupáči jsou zřejmě hrůzou naprosto ochromeni - nebo jen konsternování, že jim na psím fóru dělají rozbroje voglíci s jedním vypelichaným zrzavým Micošem? X-) X-) X-) X-)
0  - mimišák
Teda! Kdo je u tebe pískle?! My sice nemáme potřebu vytrvale někoho přesvědčovat, že jsme třeba orli (jako někdo, kdo tu furt fňuká: jsem gep-rd, jsem gep-rd), ale do písklat máme hodně daleko. Klidně se můžeš přijet přesvědčit :) LvéCé
0  - mimišák
Ale?! A co jsme to nedávno viděli u Adama? jednu zmoklou kouli chlupů s hodně nešťastným výrazem.. a bylo TO rezavé, mňoukací. Fata morgana to teda nebyla. Takže si moc nevyskakuj, vodní pohroma může potkat každého. :-P A že ty si to přivoláš? Adam už to má za sebou - a teď je na řadě.. hádej kdo? ano LvéCé :)
0  - mimišák
No - voda se nezavřela, ale jinak jsme dopadli jako Adam. Pandu popadl amok a šoupla nás do sprchy - prý když to nejde dobrovolně... normálně na nás použila hrubé násilí! Takže nás litujte! Ale co - my přežijem i horší věci než pár kapek vody (a - Žako byl spáchnut na dno klece; odteďka má nový přídomek - plaváček). Takže totéž, co potkalo nás přejem i vám, chlupáči! A ještě chemii na vás! Bez úcty a pozdravu LvéCé X-)
0  - mimišák
Jéžišku - Micoš ty máš ale obrštěstí, že to páník nevidí, jinak bys měl o nepřítele víc! Dovolit se otřít o jeho tělesnou konstituci si nedovolíme ani my (ač se s klidem pandě strefujeme do hrnku s kafem hádej čím?!) coze No tak bacha, aby páník nezačal trénovat hod vidlema na cíl. Jinak pohotovost trvá, liška nelapena. Bez pozdravu - a jaké mastné peří!!?? My jsme ve vrcholné kondici - dobrý kohout neztloustne - to platí přesně. Zkus se přiblížit - pokud tě páník nesejme vidlema - a poznáš, zač jsou toho pařátky a zobáčky :) LvéCé
Tak moment blondýno jedna! Zmar tu přednostně přejeme čtvernožcům my! X-) A vůbec, abychom na tebe nepoštvali Srstku s Kubišovou - jakýpak lov? Je doba hájení, rozzureny pif paf nebude! Můžeš se maximálně mlsně koukat - stejně jako indián a ta zrzavá předložka. Tímto jsme vás nepřátelstvo urazili jedním vrzem a letíme se věnovat svým záležitostem. :-P LvéCé
Zdravím vás, bando proradná, v novém týdnu.... Přes víkend jsem nabrousila ostří svých bojových zubů a už se na vás těším. Lovu ZDAR, mňoukálistům a skřehotáčkům ZMAR. :)
Až je budeš mít.. pršelo, neuschlo! smich A to jsme byli o víkendu v exilu v garáži - nenechali nás koukat na hokej, tak jsme řvali, že páníci neslyšeli komentátory. Ale už jsme zas zpátky na verandě :-P Měsíce nás naháňali, eště nás nedostali! Juch! LvéCé
0  - mimišák
Pipky neřeš - ty mají stejné domácí vězení jako my: jsou zalezlé v kurníku a už jsme chtěli informovat veterinární dozor: stojej jen na jedné noze (eště nevlastní) - a lišák furt nikde! Jinak je to u nás zasingsingované všechno - i Besina! X-) dokonce ráno páník vyrazil v pruhované košili.. že by se taky chystal za mříže? No takže k nám klidně nakráčej - páník ve svém amoku a alergii na zrzavou barvu tě vezme vidlema. A zbytečně si můžeš mňoukat: jsem kocour, jsem kocour. :-P LvéCé
0  - Trhači z Krupky
Já ti dám manekýna, válečník jsem bys věděl a z kmene jorskejch Kšírů a si piš, že brčka na čelenku, kostřičky na bujónek a drůbeží masíko jen tak na chuť a Tobě ani ani, bo z Tebe ledviňáček na zzzzimu a Tvůj skalp si pověsím doma na zeď, zubiska spolu s pařátkama slepic africkejch pak mojí hruď zdobit budou!!!
Howgh, doštěkal jsem.
V neúctě a s opovrčením Cherokee :) Ukrutný vládce Tmy rozzureny rozzureny rozzureny
0  - hanysek80
Téda, že nám tady ale ten "STRAŠLIVÝ TÍGR BÉDÍNEK" řve, co???? smich úplně vidím, jak vztekle mrská ocáskem.... zpod gauče ;-)
0  - mimišák
Fotka k příspěvku Ále, to známe: zrzoun si poštve proti sobě všechny - nepřátele i potencionílní spojence a pak, až půjde do tuhého, tak to bude zase do vlastních "mamíí, pomoc!"
No jak si přeješ, prachovko vypelichaná! Bez úcty a pozdravu LvéCé.
Jo a pro číra: kučí, kučí.. pojď si pro peří :-D

0  - Trhači z Krupky – Re: hanysek80
palec :-D :-D
Teda Micoš... hluboce se omlouvám... samozřejmě o nějakém GEPRRRRRDOVI už jsem tady slyšela ano Mňoukal celou noc na střeše a žadonil, aby byl vpuštěn do pelíšku k nám bojovníkům a jejich páneškům... smich
Nás neumlčíš! Jo a jak "nositel čelenky.."??? dobrovolně nevydáme ani pírko! rozzureny Jéé my nařídíme mamá, aby ti svou sbírku našich peříček vyfotila, ať náš co závidět :-P A žádný překlep: jsme psali zmar, tak zmar! LvéCé
Reklama
0  - Trhači z Krupky – Re: mimišák
Kušujte drůbeži :-P :-P :-P Popletli jste si prosožrouti písmenka!!! Místo "m" tam máte mít naklováno "d" ,kapišto?! V neúctě a s opovrčením Cherokee UvT
0  - Trhači z Krupky – Aj aj aj aj
Fotka k příspěvku No kdopak si tu zas vytahuje kožíšek??? Jů a jééééé ono to je skřehotání od Micošky smich smich Ty předložko rezivá, kožuchu zablešená, kušno nevymáchaná, co se tady zase rozčiluješ?! Buď vůbec ráda ty bonsaji od gepardů, že tady můžeš na nás TERIJÉRY zamňoukat!!!! A hele, víš Ty co? Vrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrr rozzureny a máš naděláno co?! Půl roku jsem odpočíval a svaly si pěstil, zubiska trénoval a jsem zas tady JÁ!! Majitel stáda zuřivých pitbulic, nositel čelenky z brk od tý barevný drůbeže z Domaslavic, já Cherokee Ukrutný vládce Tmy :) X-) palec

0  - mimišák – Teda Micoš!
no fuj! Japato, žes nejmenoval nás? A od kdy se stavíš v jeden šik s chlupatýma indiánama?! Ty liško rezavá.. to ti lichotíme :-O jo veverko! Ty si zas koleduješ! K tomu mlčet nehodláme. Chlupatým 4nožcům zmar! Bez bázně do útoku LvéCe. X-)
0  - hanysek80
grrrr.... Micoši, jaký JAKO trhači???? grrrrr, že tě chytím za ocásek a bude zle :-|
0  - Bullterier – Bulterier
Fotka k příspěvku Chcete se dozvědět pravdu o „bojových” plemenech? Navštivte: www.bulterier.webnode.cz

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Ty že spávuješ?????Vždyť s té zimní lenóry nikam nevlezeš :-D Já jsem fintilka s mašličkou,ale nepřibírám v zimě!!!Teda asi,já se nevážila :-D :-D

0  - Trhači z Krupky – Re: mojzinka
Já jsem neusnutej, ale taktéž zanedbavánej, bo tatííí je po nocích v práci a ve dne spí a mamulinka je zas pro změnu v práci až do večera a spí pak v noci, nebo už večer, jen se z práce závějema přižene, ale o víkendu všechno všecičko napraví a budou mi mlátit do klábosnice tak, až z ní budou odletovat klávesy na všecky světastrany. Tak si nemyslete nepřátelé vážení a přátelé milovaní, že bych jakože usnutej byl, to teda néééééé rozzureny rozzureny rozzureny rozzureny
0  - mimišák – Re: mojzinka
LvéCé: No my jsme násilím umlčeni, protože salašnice si pěstuje nadstandartní vztahy s Micošovým spolunocležníkem - takže nás mamá virtuálně (ale i reálně) zanedbává! tone 4 opeřenci
0  - mojzinka – ???????????????
Fotka k příspěvku Slizouni-samozřejmě taky zalezlíííííííííííííí rozzureny rozzureny

0  - mojzinka – ???????????????
Fotka k příspěvku Ukrutňák nám usnul spim Kdo ho vzbudí???? :-D :-D

0  - mojzinka – ?????????????
Fotka k příspěvku Ptákům prej velí nějaká nová....... ;-) ;-) ;-)

0  - mojzinka – ??????????????
Fotka k příspěvku Kde jsou všichni????? Micoš se prej vzdělává :-D :-D :-D

0  - mimišák – Re: mojzinka
LvéCé: Fakt? coze ty máš nějaké podložené zprávy? No naše špionážní síť zatím žádné echo nemá!My mysleli, že hajají v rašelině, a oni zatím přezbrojují palec Paráda!
0  - mojzinka – Re: mimišák-Turbo šnek
Fotka k příspěvku Tak šneci prej procházejí přípravou k boji :-D :-D Toto bude rychlost smich

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Jo,jo já se plácám v tom sněhu,ale mám kožíšek a bundičku ale ty prejs byl na novém účesu :-D Do zimy docela DOBRÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..... :-D :-D

0  - mojzinka – Re: Trhači z Krupky-Čírova nadílka.
Fotka k příspěvku Ty ses probudil ne tož neříkaj.My slyšeli ,že máš plno!!!starostí a je toho plnej kufr od auta!!!Ty seš teda kanec.A pak prej "kde je Číro"!!!Měli sme zbytečný starosti jak je vidno na fotce z našeho denního tisku.Jo,jo na Moravě se proflákne všechno brachu :-D

LvéCé: hele kdo se probudil! My ti dáme omyl! Omlouvá tě jen dočasné pomatení smyslů kvůli háravé Kelišové.. ahá takže odtud pramení ta náhle objevená lovecká a xenofobní nálada :-D. Tak špatná zpráva - i tady je jedna voňavá: BBL. Číro - hormonům neunikneš! :-D

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11 12

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/36-trhaci?od=138