Přihlásit se HAFICI.NET »

Trhači

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  

Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům

Trhači
0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Náhodou,Diksijóza není žádná poseroutka ne Vzala jsem deštník a pláštěnku a huráááááááá do té hrůzy!!!Tak se nech Micoši,jo!!! rozzureny rozzureny

0  - Tysule
Fotka k příspěvku Já su tady taky,tak bacha TO smich Jen čekám,co z tebe zasejc vypadne smich

0  - Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku Se neraduj, jsme, teda alespoň já jsem tady a sleduju každičkej Tvůj krůček. Akorát nesnášim zzzzimu a tak Tě pozoruju z tepla peřinky, ale jen co přestane bejt tááák hnusně jak je, tak se doma zabarigáduj, schovej se mamííí pod sukni, kdyby byl Tvůj tatík Skot, myslim tim skot s velkym "S", hihihi, tak by ses mohl poschovávat u obou, bo já jsem teď hodně a moc posiloval, snědl jsem všechny dárky co jsem dostal k narozkám a tak se mě boj, děs a bledni hrůůůůůzou, bo Ukrutňák nikdy nespí Ty mňoukadlo s máslem umaštěnou bradou :-P :-P :-P rozzureny rozzureny

0  - Tysule
Tak já tedyk mrknul na tu fotku a vidím TOOOOOOO. Héle,ta je z poslední rvačky,kdy ti Naomka natrhla kožuch?? smich smich smich
0  - mojzinka – Bylo v dnešním Blesku.............
Fotka k příspěvku Číro pes jorkšírský je prej na dovolené :-D :-D
A my nic nevíme!!!!To je teda spolubojovník rozzureny

0  - mojzinka – Lumpíkům
Fotka k příspěvku Tak už na vás číhá!!!!Mějte se na pozoru,kocour chytrý je,a snad i uspěje?!?!?!?!
Jo,má hlad a to nezná nikdo bratra :-D :-D :-D

0  - mojzinka – Re: mojzinka
Fotka k příspěvku Tak honem z klece ven!
A můžeš se koupat jen.
Taky nemáme klece rády a nepřejeme ji ani ne-přátelům!!!Tak si užij koupel.Pa :-D :-D :-D

0  - Tysule – :O)
Fotka k příspěvku A v archivu jsem vyčmuchal starší fotku z řádění Micoše,ještě jako kocoura smich smich smich

0  - Tysule – :O)
Fotka k příspěvku Dostalo se k nám foto,jak se TO Micoš paktuje se Žloutenkou od Lumpajzníků smich smich smich

0  - mojzinka – Micošovi
Fotka k příspěvku Tak prej teďka chodíš spát a necháváš se zamykat jak se bojíš nepřátel :-D :-D :-D Tak sladké sny.

0  - Tysule
Héle,Micoško,v tom okýnku jseš ty mebp drbna z Mrazíka?? Takhle přesně byla v pohádce i ona vyvalená smich smich smich
0  - mojzinka – Micošova ranní toaleta
Fotka k příspěvku No,není to kabrňák i na míse se rozdělit :-D :-D :-D !!!!!!!!!!!!

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Kluk-holka?!?!?! No,ani tady to nepoznám..... :-D Tak ti nevím ani kdo ti dělá masáž smich Ale co,hlavně zdraví,ne????? palec

0  - mojzinka – Re: mimišák
Fotka k příspěvku Ty já jsem z těch ptákůůůůůů............ :-D už celá mimo.A pamatovat si je????Tak to asi nehrozí smich Ale víš co pták jako pták,no,není to jedno???? ano

0  - mimišák – Re: mojzinka
Modrej je Žako! Dixijózo - my si vás taky nepletem, tak trochu ohledů! Teda ještě jednou a veškerým vysvětlením: Lóra - zelenožlutá s červeným zobanem :-P , Žako - modrý ;-) , Vilda - zelený :) a Žofka, alias Žloutenka - žlutá! To je to tak složité k pochopení a zapamatování?! Bez úcty LvéCé
0  - mojzinka – Lumpíkům
Fotka k příspěvku Jen se podívajte všichni proč nejde za Vildu vkládat ten emotikon :-D Tož on sa celej mněni a chystá sa na nás rozzureny Ale teda píchat bude řádně,co vy na to?????????? hop

0  - mojzinka – Micošovi
Fotka k příspěvku Hele kamošu na netu só fota jak sis užíval dovču :-D :-D Ty kocúre,seš ty vubec kocúr????Jak tak čočim na to foto.... coze nevim,nevim!!!!Tož to odhal!!!!!!!!!!!!!!!

0  - mimišák
No - to abysme se báli vzít zrníčko do zobáčku smich Joo - a zase nahatá fotka! no Micoš - jsme zvědaví jak nás hodláš ubránit pro vlastní zkrmení proti těm ostatním štěkavým.. je sice fajn, že hýříš sebevědomím (zvlášť po tom chirurgickém zásahu) - ale jsi tu za čičinky sám! :-P LvéCé
0  - mimišák – Re: mojzinka
Dixijóza šílená - to si piš, že to bude boj. My se přetvařovat nemusíme, šelmí tlamy nepotřebujem - zobany a útočné zbarvení máme. Ale počkej, až si ty další fotečky prohlídnou a potrefení se ozvou.. tak to tě ani ohledy na nemocnou Mojzinku nezachrání! Bez postdavu a drze celám jménem Lumpi von Cloaka rozzureny rozzureny rozzureny! Sakryš za Vildu zas nejde vložit emotikon! rozzureny
0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Téda opeřenci mění tvář :-D to bude krutý boj.... rozzureny rozzureny

0  - mojzinka – Teda Micošku.....
Fotka k příspěvku Jsem v rozpacích.... :-D :-D :-D

0  - mojzinka – A to je kdo?????????????
Fotka k příspěvku Pinďour neví kde mu hlava stojí :-D :-D :-D

0  - mojzinka
Já bych řekla za D) Pinďour :-D :-D :-D
0  - Trhači z Krupky
smich smich smich
0  - Tysule
TO,hele,bratránek je hezkej,jenže on má něco,co ty nééééééé smich
Reklama
0  - Tysule – Re: Trhači z Krupky
Tý jo,to je macek smich Takhle určo bude za čas vypadat i to naše TO ťumpíkatý smich :-P
1  - Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku smich smich smich von už nejni gepard, ale i sám sobě sám je GEPRDem!!!!!!!!
Si se zase vyznamenalo Ty TO jedno vytenTOvaný, hihihi a že nebudeš mít žádný kilko navíc jo??
Normálka musim všem štěknout, že kecáš!!!! Bo já jsem investigatývní žurnálista a jsem vyčmuchal jednoho z těch Tvejch bráchanců co má taky svoje "mužo" naložený v okurkáči s lákem jako učební pomůcku pro vetrácký medici a si tady mňoukej co chceš, ale dopadneš natutystejně :-P :-P

0  - Tysule – Micošííííííííí
Héle,tak jsem nastudoval u Lumpů deníček. Sem se dozvěděl,že ještě měsíc se budeš chovat jako KOCOUR a budou tě zajímat šťabajzny,po měsíci už ne. Takže Micoši,ještě si užívej a mysli si,že jsi tůze neodolatelnej,pak už budeš jenom TO,který se válí doma a vyžírá mystičky všem spolubydlícím smich smich smich
0  - KateMiss – hafoj!
jo,některé obrázky se fakt povedli! potlesk palec
0  - Tysule – Re: Trhači z Krupky
Tákže je náš nepřítel TOOOOOOOO smich TO Micoš? smich Cháchá,Číro,zasejc jsi TO rozštípnul palec
Reklama
1  - Trhači z Krupky – Hele ho eunucha rezatýho
Fotka k příspěvku Tak co Ty TO jedno, už jsi zotavenej??? Jsem sem za Tebou nesměl, bo mi naši řikali, že na Tebe mám brát vohleduplný vohledy, ale teď už můžu a musim Ti říct, že Ty nejsi ani TEN gePRD, ani TA gePRDKA, ale jsi TO gePRDÍTKO!!!!! A se docela máš, bo v některejch cizích cizinách jsou TO nedostknutelní a velevážení, jenže Ty máš smůlu, bo nežiješ v cizí cizině, ale jsi tady s náma a jsi naše rezatá oběť a si na Tobě budeme dělat pokusy bys věděl(o), nejdříve si teda budeme dělat pokusný pokusy na fóglech a pak se vrhneme na Tebe, jestli se z Tebe mezitim ovšem nestane nějaké pěvecké tentononc, bo eunuši prej senza zpívaji smich smich smich A hele, to se teď budeš asi víc zdržovat doma co?? U mamííí co??? A budeš kynout a kynout a kynout co????? A hele, jsi si jistej, že to co nazýváš samej sval je fakt samej sval????? A hele vědi už tady všichni moji kšíří spolubojovníci, že jsi se dal dohromady s tim prťafcem Kubou a slepou želvou???? To bude teda armáda :-D :-D :-D Rezatý fistulkou zpívající a sádlem obtékající kočičí TO a vedle něj prťatec Kuba a slepá želva Žofka, kamarááádi, bojim bojim smich smich smich Tak hele ohnivče rezatá, nepřeju Ti hezkej víkend, přeju prázdnou misku a za woknem kočičí roštěnku o jaký se Ti ani nezdá(hihihi, teď už se jenom může smich smich )V neústě Cherokee rozzureny Ukrutný vládce Tmy rozzureny

Ti nějak nevím,ale ty už nemůžeš být gepard,když nemáš tooooooo,no víš co :-P Tak jedině ge.PRD smich smich
0  - mojzinka – přátelé-nepřátelé............
Fotka k příspěvku Tak abyste věděli,mojzinka je už doma potlesk Jen co se otřepe z té nemocnice,hned se přidáváme do boje :-P Všechny moc a moc zdraví a děkuje všem kdo na ni mysleli když byla v nemocnici ano Díky

0  - mimišák
Tak Micš - teda další veřejné prohlášení: pro nás jseš pořád ten Ge-prd, protože s holkama se neperem! Bez úcty a s přáním všeho nejhoršího (i když - co by tě hrošího ještě mohlo potkat, že ;-) )LvéCé X-)
0  - mimišák – Re: Tysule
Si chorý, nebo co? smich Vůbec ne - jen využíváme příležitosti, že se Micoš hodlá věnovat zakousávání pesanů - což berem hodně pozitivně a tyhle snahy hodláme podporovat. Jinak to na našem nepřátelství vůči všem chlupatým nic nemění. :-P LvéCé X-)
0  - Tysule – Re: mimišák
Vy jste teď s Micošem kámoši,bo co? No jo,on už to vlastně není pořádný koucour,tak ho berete k sobě do klícky,co? rozzureny rozzureny rozzureny
Reklama
0  - mimišák
To je v pohodě - Micoš: hrr na ně! A natři jim to - potvorám uštěkaným, chlupatým! potlesk My ti fandíme palec Lvéce - vysmátí opeřenci :)
0  - mimišák
Juchů žije! potlesk teda vlastně: to je dost, že ses ozval - brzdíme v nadšení, eště, že naše delikátní zobany nemají tak vyvinuté čichové orgány. Tak se umyj, s klidem ti popřejem dobrou chuť - když jsi na dietě, tak origoš ptačí masánko nesmíš (a ne abyste mu někdo tvrdili něco jiného!)a pozjišťuj, co se to s tebou vůbec stalo :-D . Nečáves LvéCé
0  - Tysule
Ti štěknu,že jsem rád za zprávu. Jsme byli ouplně hín,co je s tebou. Mamí pořád včéra zevlovala do kompjůtru a čekala až se ozveš. Ještě si pořádně odpočiň a pak to roztočíme rozzureny rozzureny rozzureny
0  - mimišák
LvéCé: Micoš - tak nenapínej! Jak je? coze
0  - mimišák
Micoš - dneska ti dáme pokoj: Hladový, uspaný a ještě připravený o kočičí chloubu.. Ale slibujem, že už ti neřeknem koťátko. ;-) Tak se drž! A písni - třeba fistulkou, nám je to jedno - hlavně, abys to přežil. Lumpi von Cloaka :-(
0  - Trhači z Krupky – Geprďousku!!!!
Zdarec Micošu, jsem se vrátil z vejletování a musim sem rychle štěknout, že na Tebe budu zejtra celej den myslet. I když Tě vlastně nesnášim a naskakujou mi z Tebe pupence a kopřifka, ale jsi můj nejváženější a nejoblíbenější nepřítel, jsi moje nůméro úno mezi těma co na ně vystrkuju svůj dráp a abys věděl, že jsem charaktér, tak si jdu k mamííí zaštěkat ještě o jednu mističku s dlabancem a ten si dám na Tvý zdraví. Těpic, Cherokee Ukrutný vládce Tmy X-) X-) X-) palec
0  - Tysule
Nebooooj,Micooooš,jsme s tebou ♥
Héle,já vůbec nechtěl bejt na tebe zlej,ale koleduješ si o to tone Cháchá,takže nejdřív děláš machry,že máš ptáka smich teď si s kostí hraješ na psa! Héle,ale já mám pocit,že fakt ještě netušíš,že zítra přijdeš o něco tůze důležitého coze Ti štěknu,že i když jsem pes,mám z toho husí kůži,a to fákt nekecááááááááám coze Micošku,Micošku,máš to za pár,ehm,hodin
0  - Tysule – Re: PEGGY1920
Jůůůů,ty máš ale krásného ptáčka potlesk Já bych chtěl takýýýýýý! Jenže já bych ho prý uválel :-(
0  - hezh
Fotka k příspěvku

0  - hezh – AHOJÍÍÍK !!
Fotka k příspěvku JÁ MÁM TAKÉ SVÉHO .... love

0  - Tysule
smich To je tvůj vlastní,zelenej pták??? smich
0  - Tysule – Lumpíííííííííí
Fotka k příspěvku Chachá,mám doma v zajetí vašeho příbuznýho smich smich Co s ním????? coze

0  - Tysule
No,no,moc se nenaparuj rozzureny rozzureny rozzureny

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11 12

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/36-trhaci?od=338