Přihlásit se HAFICI.NET »

Oblíbená značka krmiva

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Oblíbená značka krmiva
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: defisa
O.K. díky, ono každému taky sedí něco jiného. My jsme zatím zakotvily u Pro Planu, ale tím nechci říci, že nejsou i lepší krmiva. Já třeba hodně fandím Golden Eagle a Arden Grange, ale bohužel je nedělají v 7,5 kg balení. A kolik vlastně stojí ten Clinivet ? My kupujem Pro Plan za 100kč za 1Kg a s každým zakoupeným pátým pytlem máme jeden pytel zdarma. Teď zrovna máme načlý zdarma pytel, ale už té nové receptury, tak čekáme, co to udělá...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dobrman192168 – Re: Iva Hešková
je to velký to balení? já to podle té váhy nějak nedokážu odhadnout pokud jsou ty pamlsky lehký... a jak to vypadá jsou měký nebo nějaký tvrdší?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa – Re: Iva Hešková
Clinivetem krmíme přes rok a odchovali jsme dva vrhy štěňat a teď s ním krmím i naší druhou fenku rozbory nemám ale jelikož stafíci trpí na lysání za ušina a jedině po Kronchy a Clinivetu jsme jsme zarostli....potom vidím i větší osvaliní díky proteinům oproti jiným krmivům a ještě tý mojí mlsný Čikittě chotná.....před Clinivetem jsme krmili Proplankou ale tý se dávalo docela dost a ještě zvedli cenu :-( .....
Však to právě píšu, že popel je zbytková část po spálení, ale nikoli pouze zrnin ! Tato zbytková část jsou vlastně hlavně MINERÁLNÍ LÁTKY (které spálit nejdou), nikoli však stravitelnost.
Vím, že krmíš Clinivetem, ale nevím jak dlouho ? Kolik jsi na něm odchovala štěňat ? Dělala jsi rozbory ? Já stavím na faktech a až pak si troufnu tvrdit něco o krmivu. To by pak mohlo být dobré i Pegigree, protože lidi tím taky krmí (dokonce naše sousedka) a psi "vypadají" taky v pohodě.
Jak jsem již psala, není granule, jako granule ;-)
Až na to že popel neni popel ale kolik toho zbyde po spálení krmiva tedy stravitelost a Clinivetem krmíme my =)
Že na co čekat ? Třeba na recenze ostatních chovatelů, vidět jak na tom rostou štěňata a také vidět rozbory z krve psa. V granulích jsou velké rozdíly ! Nemyslím však, že nejdůležitější by mělo být "kolik toho psi spotřebují - jestli po tom moc nekadí", protože podíl vlákniny v krmivu má také svůj význam a že "hlavně ať jim chutná" - no né vždy to co je chutné, je i dobré. Kvalitní krmivo musí mít hlavně kvalitní suroviny a jejich zpracování, ale to se bohužel z etikety nedá vyčíst. To je pak věcí zkušeností a také věcí názoru.
Zmiňuješ se také o množství popela v krmivu. Tak třeba Clinivet má 9%, Profine má 6,5%, Brit Care 7% a pro Plan 7,5%. Popel v krmivu jsou mimo jiné hlavně minerální látky, nikoli zbytková část po spálení zrnin !
Platinum - mě se složení líbí, chvíli jsem tím krmila a v pohodě, ale přece jen zatím zůstanu u ověřeného.
Clinivet - neznám bohužel nikoho, kdo by tím krmil, ale složení nemá špatné ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa – Re: Eva Slivanská
:-) díky za uznání potlesk
Znám Clinivet od té doby, co byl dovezený do ČR... pochybuju, že Tys o něm někdy předtím slyšela, pokud ano, omluva...
Jinak značky které uvádíš, nejsou žádný zázrak.
Dnes krmit jedině superprémiovým krmivem.
granule nejsou nic moc všeobecně, když už tak super------------prémiové, alespoň.
Není nad maso-svalovinu.¨takže asi tak ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa – Re: Veya007
...dost slabý :-(
hlavně to není superprémiové krmivo...
už bych jiným nekrmila.
Ahojky,
taky jsme PLATINUM zkusili, myslím, že je to dost kvalitní krmení. Čekat na to co bude za 10 let je dost veliká blbost :-D
V těch granulích není tak veliký rozdíl důležitý je:
- kolik toho psi spotřebují - jestli po tom moc nekadí
- za 1-2 měsíce je vidět, jestli to psovi sedí anebo nééé????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Na co tedy čekat??? coze
Hlavně že jim chutná, zbytek se dá vysledovat...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa – Re: Fido
Ahojky,
já si myslím, že ani Brit, ani ostatní nejsou nic moc :-( stojí sice relativně málo, ale dává se toho dost a co hlavně hodně ho....vínek ?-(((
tzn, že to má dost popela, psovi se zatěžuje trávicí soustava, ale moc toho nepřijme z potravy, více toho vy...............
Já si myslím, že teď výborný Clinivet - je to veterinární krmivo+pak Profine, dost dobrý a hlavně slušná cena -popela to má málo.
Pak Platinum, dost dobrý-dražší.
Tak ať Vám chutná, až si vyberete
:-P
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: fido
Dle kvality (oproti konkurenci)jsou to jen prémiovky. Zde je však bohužel ten kámen úrazu, protože název superprémium již má kde kdo a bohužel to naše zákony umožňují. Ale toto je pochopitelně jen věcí názoru.
Superprémiun, nebo-li řekněme 1. jakost, má lepší "kvalitu" vstupních surovin oproti premium.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido
jo a reknete me jakej je vlastne rozdil mezi superpremiovima a premiovima ? ze obsahujou vice %masa ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fido
nejsou to jen premiovky... asi myslis jiny jak ja (jsou to superpremiove)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: Dobrman192168
Jojo, mám, myslím že byly jehněčí a šmakovaly ano Já bych ale víc uvítala, kdyby je dělaly v menším balení. :-)
vůbec nemáš zač. nemáš odzkoušený ty jejich pamlsky? říkala jsem si že je zkusím... :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: Dobrman192168
Aha, díky moc, dřív byly totiž na adrese www.platinum-natural.cz tak to asi změnily :-)
stránky jdou normálně otevřít odkaz máš tady www.krmivo-platinum.cz/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva
Fido: belcando a profine jsou pouze prémiovky, které s Orijenem a AG nejdou vůbec srovnávat.

Dobrman192168: nevíš náhodou kam se poděly www stránky na Platinum ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dobrman192168 – Re: Fido
Orijenem krmí kamoška a je maximálně spokojená, já si třeba nemůžu vynachválit platinum
co jsem tak jeste prohledaval internet tak mi neprisel spatny orijen,belcando,arden grande ale i ten profine
dneska jak pride syn tak je objedname .. jeste napisu jak mu budou chutnat potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa
www.krmivoprozviratahejduk.cz/…

To je ta Adultka Energy kuřecí
Fido napsal: <a href="http://www.profinepet.com/cs/pro-meho-psa/2/index.html"s rel="nofollow">http://www.profinepet.com/cs/pro-meho-psa/2/index.html to jsou oficialni stranky profinu a ta akce 15+3kg jak je tak to jsou hypoalergeni a jsou pro psy s nadvahou,ja potrebuju pro aktivni psy jelikoz ma zahradu velkou a doprovazi me kazdy den do lesa a i si snim hrajou deti já našla 15+3 i zátěžovku tak já zkusim najít ten odkaz
proplanka má teňo "novou" recepturu a jsou drahý jakp pes...
Tady pro ČR to vozí totiž jenom p. Sládečková
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka – Re: Iva Hešková
To je škoda, ale stejně moc děkuji za odpověď.
ty jo a ty clinivet nejsou skoro k sehnani co ? na internetu je jich par .... a jeste k tomu drahe,myslim si ze ale nejlepsi jsou proplan co si myslite vy ?
www.profinepet.com/… to jsou oficialni stranky profinu a ta akce 15+3kg jak je tak to jsou hypoalergeni a jsou pro psy s nadvahou,ja potrebuju pro aktivni psy jelikoz ma zahradu velkou a doprovazi me kazdy den do lesa a i si snim hrajou deti
o právě že vycházej moc dobře a maj i pěkný složení a to že tamty krmení jsou kvalitní vim tak že s Clinivetem krmím a jsem s nik spokojená ale fakt přejdu na Profine jelikož vycházej levně, mají minimum zrnin, po jejich spálení zbyde jenom 6,5% popela a maj i dost protejnů
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Iva – Re: Rexik
Ahoj, názor bych napsala, ale bohužel jsem nikde nenašla složení těch granulí.
Reklama
tetka jsem nasel ty profine 15+3kg a vychazej jeste levnej jak britcare a to i s postovnym
mno ja bych presel na ty mobili vzhledem k tomu ze maj vice omega 3 mastnych kyselin pro krasnejsi srst
a podle ceho si poznala ze jsou tak kvalitni ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka – Dotaz na Hills
Poraďte mi prosím, zda jsou pro Rexíka vhodné granule Hill´s dog ADULT MINI HEALTHY MOBILITY, zatím krmíme Hill´s dog ADULT MINI a nemáme žádné problémy. Tyto granule jsem objevila na krmeni.cz/…
Moc děkuji za odpověď.
jo jasně drahý možná ale kvalitní......jinak chceme zkusit Pro fine a to vychází 15+3 kg okolo 900Kč ale musí se hledat ...
jsou moc drahe...
nu já mám dobrou zkušenost s Clinivetem nebo třeba Bewi dog ale Clinivet má u mě 1* =)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fido – vyber krmiva
mam vyhlidnute brit care,brit,fitmin,
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fido – vyber krmiva
Dobry den,chtel bych se zeptat jakou by jste mi doporucili znacku pro dospeleho foxteriera,predem dekuji :-)
Právě jsem narazila na krmení Profine a vypadá velmy dobře i cena je fajn ale nějak nemůžu přijít na zemi výroby. Nevíte někdo odkud by tohle krmení mohlo být ???
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Goffynka
My krmíme Calibrou, vrtichvostům chutnají a mám důkazy, že i bříška jsou v pohodě :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hovawartová
Dobrman192168 napsala: já právě hodně uavažuju nad hill´sem a nebo pro planem. na ten sice každej nadává ale já jsem pro plankama krmila jednu čubu a spokojenost... :-O

my jsme taky jednu dobu krmili Pro Planama , a taky spojenosti palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hovawartová – Krmivo
My jsme spokojeni s Brit :) :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007 – Re: mimišák
v pohodě, já se k tomu hrdě přiznám, páč nikdy nevíš, co sežerou a co může být za problém. Tak pokud TO najdu, tak se podívám :-D:-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mimišák – Re: Veya007
a to jsem si připadala ujetá, že sbírám a sleduju "šišky" jen já, díky, že ses přiznala taky stydim
jseš hodná :o) já to hlídám, za nima běhám v lese a kontroluju, páč krmíme 14dní a tak se ještě bojím, aby bylo všechno ok :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mimišák – Re: Veya007
ano tak i nadále přeju kvalitní stolici :-D
nene jsou tvrdé a černé, čili správná strava :) beton jsem použila jako přirovnání "tvrdosti" ;)
já právě hodně uavažuju nad hill´sem a nebo pro planem. na ten sice každej nadává ale já jsem pro plankama krmila jednu čubu a spokojenost... :-O

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 12

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/10-oblibena-znacka-krmiva?od=220