Přihlásit se HAFICI.NET »

Trhači

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  

Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům

Trhači
0  - Trhači z Krupky – Tak jsem tady
Fotka k příspěvku Zdarec bando opeřenců a myšožroutů, zdarec spolubojovníci proti krákorajícím a mňoukajícím přírodním omylům.Jsem teď teda neměl vůbec čas, bych se nějak bojovně angažoval,ale už jsem tu a jsem k boji připraven.Hafanům zdar a méněcenejm a slepejm evolučnim větvím zmar!!!! Cherokee rozzureny Ukrutný vládce Tmy :) X-)

0  - mimišák – Re: mojzinka
LvéCé: no jasně - tady je zřetelně vidět, kam až vede ta vámi propagovaná volná mezidruhová láska! FUJ - to radši normální rasová nenávist! Kurňa, kde jsou šneci? Kdož sú boží bojovníci?! Kdo se nám přiblíží ke kleci, toho zlynčujeme! rozzureny
0  - mojzinka – Ptáci
Fotka k příspěvku Jak tu už píšu....vše může bejt jináč :-D :-D Tož co vy na to!!!

0  - mojzinka – bábelce
Fotka k příspěvku Tak prej ten novi chlap cos klofla :-D je SUPERPES????????????????? smich smich
No,jde ti k pleti!!!

0  - mojzinka – Micoš
Fotka k příspěvku Tak hele prej se vše může obrátit!!!!!!!Prej "na ptáky sme krátký.."
Tak pozor kocúre :-D :-D :-D

0  - mimišák – Re: hanysek80
LvéCé: smich klidně nám záviď - my jsme v kleci 4 a ani mamá nemá tucha, jakého pohlaví. Takže si můžem provozovat orgie bez pohoršení a omezování. A celoročně. :-P
Jo a fakt 360°? A vertikálně nebo horizontálně? Ale co - na Valentu nemáš.. a my umíme kolibříka (ale to ne z radosti - jen pokud chceme mamá vytočit do vývrtky; to funguje spolehlivě!). Tož si zatím aspoň listuj atlasem, když tu na pořádného samca nenarazíš ano
0  - hanysek80 – Re: mimišák
Asi se nám pánové přežrali vánočky a teď funí a ani nedošáhnou pacičkama na klávesnici smich JInak včera jsem si chtěla ulovit chlapa, dle vašich rad. Bohužel to byl jezevčík a jen co jsem před ním hodila jednu 360 (typický obrat nás bulíků v návalu radosti - výskok do vzduchu a otočení se o 360 stupňů) tak zdrhnul, posera. Holt ani chlapi už nejsou co bývali.... sad
Fotka k příspěvku LvéCé: Nás už asi nic nepřekvapí.. ale víš co je divné? Že Micoš nic.. Číro nic.. že by měli tak bouřlivého Silvestra, že to slaví ještě teď? Halo! Karneval skončil! :-D

0  - mojzinka – Re: mimišák
Fotka k příspěvku Málokdo ví co je vlastně zač,v čem jede a hlavně s kým jede....
Jo to je doba otevřenosti :-D :-D :-D

LvéCé: no viděli jste to?! sodoma komora! Tak jedna se tu vydává za lvici, druhá za chlapa a tu první považuje za Élišovnu picbulovnu - teď už jen chybí Micoš, který by se prezentoval za hada z ráje.. a je to komplet! coze to se dlouho po Silvestru dějou věci coze A té BBL: když chceš chlapa, tak si ho chytni, kousni a nepusť! My zdrháme.
0  - mojzinka – Re: hanysek80
Fotka k příspěvku Hele Kelliš a nechceš ty bejt aspoň se mnou????Co já tady sama baba????A kolem samí ptáci a podobný zvěrstvo :-D :-D Neboj,já sem malej....ale šikovnej.....vrrrrrrrrrrrr rozzureny

Blázníš dědku, chci peníze a ženicha a hned.... žádný bidýlko nechcu. Takový nějaký šidítko v podobě klacku si nechte pěkně vy, opeřenci.... já chci chlapa krev a mlíko ano
LvéCé: :-D tak aspoň vidíš, jaké je to být v kleci. Ještě aby ti začala růst křidélka.. Naši potvoru chlupatou to taky čeká - podle nás hodně brzo. Hele vysíláme vlny, aby se rozhárala ještě tento týden smich to by s mamá seklo. Nechceš do klece i bidélko? Levico?
Nás teď ňáká zima nemůže vůbec rozladit. Jediné čím teď trpím je, že mě moji pánečkové nechtějí pustit ven mezi chlapy, a já bych je tak mooooooooooc chtěla. Ocásek si můžu vykrouti, když nějakého vidím. Já jim teď tak krásně voním a ti hloupí pánečkové mě drží doma jak lva v kleci, (pardón, lvici). Musím říct, že teď ani vás opeřence venku nehoním, jen čuchám a hledám, kde je nějakej vhodnej mužskej na mámivé tanečky. Ale kolem nás to jsou jen samí prťata, který by potřebovali stoličku, žádnej POŘÁDNEJ pes sad Ale nebojte, ono to snad přejde, a pak se zase pustím do všech vran a holubů a budu stopovat všechny koťata a kočice, aby věděli, kdo je tady pánem... ano
Reklama
LvéCé: BBL? coze to potrápíme naše mozkové závity, co z toho můžem vyvodit :) Máš jediné štěstí, žes NÁM zmar nepopřála, jinak to tu hned napíšem. Tak co bělouši - nezebou tě packy? A neztratíš se ve sněhu? My hlásíme, že jsme v teple a postrádat se taky nedáme. 4 opeřenci bez hany a bázně. :-P
0  - hanysek80 – Re: mojzinka
Fotka k příspěvku Nazdar bando chlupapá: mňoukači, štěkači a pípači.....v letošním roce se k vám přidám mnohem aktivněji než lóni, protože si myslím, že všichni potřebujete natřást kožuchy (i ty péřový).... Takže, lovu ZDAR a kočkám zmar.....vaše BBL (bílá bulí lady)

0  - mojzinka – Micoš.
Fotka k příspěvku Tak hele volno je volno,ale aby ses taky nepřeležel a nepřežral :-D :-D :-D A to budeš hnípat až do jara????????????????No,těpic!!!!!

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku A mojzinka????????????????????Ta přemýšlí CO S TÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozzureny rozzureny :-D

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku A Lumpi jsou nějací divní................. ne ne ne

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Číro po novém roku neví kudy kam............... :-D :-D :-D

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Tak co se děje v novém roce ne Nikde nikdo.............................................????????
Micoš ještě slaví silvestra :-D :-D

0  - mojzinka – Všem...
Fotka k příspěvku Až zazvoní zvoneček,
rozsvítí se stromeček,
malý dárek rozbalte si
a na všechny vzpomeňte si.
Pak vykročte rovným krokem
za tím krásným novým rokem! A na vánoce buďme kamarádi ano .Mojzinky.

0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Ty nevíš,jak se zahřáááááát?????? :-D :-D Nevěřím ne

0  - mojzinka – Re: Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku Tak hele kamaráde,jak ti může bejt taková zzzzzzima když jsi vyhrál to vošacení v soutěži :-D :-D Mě zima není......teda jen trrrrrrrošku :-D brrrrrrrrr...........

0  - Trhači z Krupky
smich a bude hůř Zrzinko, mě tak drkotaj zuby, že nemůžu ani štěknout a když běžim do zatáčky, tak musim brzdit, bo bych se jinak zlomil jak jsem zkřehlej, brrrrrrrrr, já chci jaróóóóóóóóóóó sad sad Cheroke UvT
0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Tak vybírej dobře svoji armádu :-D Ať ťa poslůchajů :-D :-D

0  - mojzinka – Micoš
Fotka k příspěvku To teda vidím co lovíš :-D :-D :-D

0  - mojzinka – Micošovi
Fotka k příspěvku Prej máš plno novejch kámošů do boje :-D :-D
Jen tak dál,taková armáda,ta stojí moc sil ji ukočírovat :-D

0  - mojzinka – Kámoši-nekámoši
Fotka k příspěvku VŠEM HEZKÉHO HAFKULÁŠE A BOHATOU NADÍLKU palec
NEKÁMOŠŮM POŘÁDNÉHO ČERTA S ŘETĚZEM :-D "ABY VÁS ČERT VZAL"!!!!!!!!!!!!!!!! rozzureny

0  - Trhači z Krupky
Jééé, byste se všichni z toho zrzouna nevopupencovali rozzureny, aspoň celej svět vidí, že ladnost a vznešený nošení těla je znakem kšírskejch bojovníků, nejsme jenom válečníci a bojový plemeno, ale i tanečníci a vůbec, narozdíl od myšožroutů a prosozobců jsme neuvěřitelně všestranný a jedinečný. A teď už dost, stačí né?? Se budete všichni chlámat jedný fotce tejden, bo co?! Mu ještě pošlete cenu, nejlíp čtvrtku másla a žejdlík smetánky, kocourotomu jednomu rezatýmu :-|
Já Ti nepřeju klidný spaní, by ses hrůzou ježil celou noc a zdálo se Ti o hodně a moc veselejch hopsajících jorskejch kšírech, v neúctě a s opovrčením Cherokee rozzureny Ukrutný vládce Tmy rozzureny rozzureny
0  - zerrt
tak to je hustý potlesk
0  - mojzinka
A kdo to je z jorků???????????Teda,takovej vohoz nemám!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Reklama
0  - mojzinka – Micošovi
Fotka k příspěvku Kdo vyhraje Micoši???????????????? :-D :-D :-D Ty nebo ten opeřenec????

0  - Trhači z Krupky
smich smich smich
0  - Tysule
Tak to je mazec,Micošu smich smich smich
0  - Tysule – Re: Trhači z Krupky
smich smich smich
Reklama
0  - Tysule
smich Jak myslíš kámo smich A bláto určo má,chicht. Nedávno byl za katrem a jak plakal smich Héle,to je jasný,že slépky jsou tvoje,šak ti je taky chodí Matýsek vykrmovat,chicht. Tuhle jim posílal vitamejny,chicht. Máme spojence,ani o tom neví,si myslí,že je vykrmuje pro kšíří smečku.
0  - Trhači z Krupky – Re: Tysule
Kurňa, teď nevim čí uši jsou vlastně čí hmm
1  - Tysule – Re: Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku Ti dám s opovrčenim smich Se podívej,jak jsem přepral kšíra tone Všimni si bojového postavení uší smich

0  - Trhači z Krupky – Re: Tysule
Fotka k příspěvku Pat & Patachon smich smich S Tebou to prťafče teda Micoška vyhraje a až Tě uviději moji papoušci, tak jim smíchy sleze jejich chmejří.
A že jsi vočkovanej?? To museli koupit kvůliva liliputovi nějakou extra pidi mini vakcínu co?? Ti to aplikovali nějakou nanotechnológijí né??
Dejte si klucí lázeň a relaxujte, sněte si o myších a olizujte si svoje kožky, ale do válečný vřavy se raději nepouštějte.
Noc prostou snů a plno nočních můr přeje v neúctě a s opovrčením Cherokee rozzureny Ukrutný vládce Tmy rozzureny rozzureny

0  - Tysule – Kšíři
Bacha,jo,nebo bude zle. Jsem už očkovanej a nebezpečnééééééj rozzureny rozzureny rozzureny V plné síle připraven k boji po boku věrného parťáka Micoša
0  - Trhači z Krupky
Fotka k příspěvku Co to tu Ty jeden to?! Jako jak Tvoje?????
Tvoje je tak leda ta jejich klícka a to stejně jenom proto, by Tě paní mimišáková mohla použít jako prachofku.
Pírka jsou moje a o zbytek se podělí stateční kšírští spoluhodovníci, teda spolubojovníci.
Po drůbežim se totiž netloustne Ty svalovče s mastnou bradou, drůbež je nííízkokalórická a by Ti mohlo její pozření přivodit šoka bo by se Ti přestalo vyvíjet těééélo a to by Tvý zrezivělý Égo asi nepřeneslo přes aortu, by jsi začal hubnout :-P :-P .
A hele geprde, mamíí už je vykrankovaná????
A hele byla to fakt viróza, nebo je už na Tebe cimprdlich a chytá z Tebe tu alérgiji??
No nic, já jdu zas o vlákno dál.
Přeju den plnej deště a fičák bys nemohl ani na krok. V neúctě a s opovrčenim Cherokee rozzureny Ukrutný vládce Tmy rozzureny

Co to je?!?!?!?! Fuj, potvory chlupaté! Kdyby tu někdo šoupnul fotku z vietnamské nebo thajské restaurace, tak ho ukamenujete, ale vražda vajíčka - to je vtipné, žejo! rozzureny No jasně! Zákon na ochranu zvířat se na ptáky nevztahuje - ale to my psali už na hafíky dávno. Tak a teď z vás uděláme vegetariány, abyste neztratili tvář :) Bez pozdravu zhnuseni LvéCé no
0  - mojzinka – Re: mimišák
Fotka k příspěvku Tak nevím,nevím jestli ti tvoji ptáci stačí vyrúst :-D
Už je z jednoho volí voko :-D :-D

0  - mojzinka – Novinka o Micošovi
Fotka k příspěvku Tak náš slavný kocúr byl prej u holiče :-D a má vyloženě zimní sestřih :-D
Že by holič neměl brejle???????????? smich

Jezísku, to je ale klásné miminko! Ty sladká očička, zobánek a pařátky - počkej, Dixijózo, až to vyroste! Soukromý tip: agáč to nejni, že by kakadu? Nám je to jedno, ale doufáme, že z toho vyroste opravdu véélký pták, kterého až příště zahlídneš, s kvičením prchneš do dáli. Tak bez pozdravu a úcty LvéCé hmm
0  - mojzinka
Fotka k příspěvku Ty že tak baštíš??!!Tak to bys vypadal jinak kocúre :-D
Ani pořádný chlupy není vidět,a svaly ty só někde ouplně inde..... smich Ale kde...?!?!?

0  - mojzinka – Lumpi
Fotka k příspěvku Mamá ať si tu slivovicu kloktá jak chce :-D ale ať pak nemlátí dveřma :-D Kukajte,jak to pak s váma dopadá!!!!!!!!Párkrát búchne a ste bez peří!!!To bude pak rychlý boj s vama-zmrznete jako ptakonaháči :-D Je vůbec taká rasa mezi ptákama.....?!?!

No my jsme preventivně trvale v izolaci pod zostřeným dohledem a bez možnosti čapnout nějakého vira :) O chřipce si můžem akorát tak přečíst z podkladních novin - ale většinou i na to jen kálíme :-D. Ale nějaká prevence by se šikla - mamá sosá slivovici. Teda tvrdí, že kloktá - ale plivnout jsme ji to ještě neviděli :-D Dík za péči LvéCé
0  - mojzinka – Lumpi
Fotka k příspěvku Hele ptáci,toto je prevence proti chřipce.Jste už zařízený????????????? :-D

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11 12

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/36-trhaci?od=188