Přihlásit se HAFICI.NET »

Trhači

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  

Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům

Trhači
0  - Katy – Re: Trhači z Krupky
Jen tak jdu kolem a nakukuju, zda-li je vše v pořádku.... nicméně mě pobavila věta "Nad hlavou šum křííídel a vlásky mám plný slupek z prosa" smich smich
Tak se mějte, nepřátelé, my zase padáme :-D
0  - Trhači z Krupky – Re: Lumpi von Cloaka
Tfujtajbl, to bylo probuzení!!!! Nad hlavou šum křííídel a vlásky mám plný slupek z prosa rozzureny To neumíte brabčáci vod Sahary kváknout, že sem letíte?! Teď aby tady jeden celý dopoledne ten brajgl po Vás uklízel no a utíkal spáchat na sobě nějakou tu hýgijénu!!! No ale, že jste si dali na čas, kdepak jste kroužili co?? A jste ještě vůbec všichni, nebo se některej z Vás fláká doma v tý Vaší omřížovaný boudě???? A helejte se kuřata, mám pro Vás senza návrha, co kdyby jste zdlábli dřív než se na Vás vrhnu a vytrhám Vám brčka, tak co kdyby jste nejdřív zdlábli Kuního nevěstu, by se Vám Ty brka řádně promastili vod toho másla a já je měl pak na svojí indijánský čelence krááááásně lesklýýý a hebouškýýýý????? potlesk Tak já zas zdrhám vočmuchávat ven fenečkýýýý a s Váma se rozloučím svojí válečnickou písničkou:"Jsem Ukrutňák Čirokýýýýý co cení chrup na Lumpifonkloakýýýý, co zavrrrrrčí na kůtče který je rezatýýýýý a miluje fenešky nohatý, jupí jééééééé, jupí jééééééé ten Čiroký zas bojujéééé, jupí jééééééé jupí jééééééé, on každou bitvu vyhrajéééééééééé!!!!!" Tak co fóglové nevypadaly Vám voči z hlav, tak co kůtě ze rzi, neztuhlo Ti máslo na hlavě???? Hihihihi se teda dneska vůbec nemějte, v neúctě a se vztyčenym prostřednim drápkem na pravý zadní tlapce no rozzureny rozzureny Cherokee Ukrutný vládce Tmy rozzureny rozzureny X-) X-) X-) X-)
0  - Tysule – Re: Deuska
Nesnášíš kočky?? To je důležité rozzureny Micošííííí,máš tady kámoše rozzureny Tak co bando,vezmeme ho - uvidíme,jestli vydrží :-P
0  - Deuska – dlouhýýý vlááásku
aha-tak to teda nevim co bych našel ve slovníííku X-) Nesnášim:kočky,králíci a to všechno co má pánička doma...mám rád.roštěnky,jídlo a vás kamarádi loveNebojim se bouřek ani novýho roku rozzureny bojím se:Trochu se bojím vetase......
0  - Lumpi von Cloaka – Zpoždění!
Fotka k příspěvku Herkšír! My tu ještě nepípli! Zatím nepřátelé nemilovaní je tohle pouze zkouška spojení a naprosto neadresná. Spílat po jednom vám hodláme, až tu trošku vyklovem co můžem komu provést!

0  - Tysule – MICOŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
TI DÁM,ŽE PLAVU V BAHNĚ. PŘIDAL JSEM VÍDEO,JAK PLAVU,AŽ HO SCHVÁLÍ,TAK SE MRKNI. PLAVU VE VODĚ,NÉÉÉ V BAHNĚ rozzureny A NEDĚLEJ HRDINU,ŽE JSI BYL CELOU NOC VENKU! JAK NĚKDO ODHALIL,VIĎ ČÍRO,VLNÍŠ SE V BÁRU U TYČE,TAK JE JASNÝ,ŽE JSI NOC PŘEŽIL tone VRRRR,FŮŮŮŮŮŮJ NOC A TEĎ ZASE MAZEJ ZA MAMÍ A POZDRAVUJ JÍ OD NÁS!! NEKOUKEJ,MAZEJ VIŘÍDIT VZKAZ ahoj
0  - Tysule – Re: Deuska
No nevim,nevim. Myslíš,že to zvládneš coze Zatím tě neznáme,tak se musíš nějak projevit rozzureny pak možná dostaneš přidělené jméno. Jak vidíš,máme každý nějakou přezdívku - já jsem MATÝSEK KACHNOLOVEC - DLOUHÝ VLAS. Tak uvidíme,co přišijeme tobě smich Musíš nám také na sebe něco víc prásknout.
0  - Deuska – Micoušku....
Tak to já bych jasně vulgární nebyl ano tak já si počkám-samozřejmně se neurazím-kdyby vám to vadilo a nezapad bych
Reklama
0  - Adam a jeho rodina – Bonnýsku!
To nezáleží jenom na mně. Musí to schválit většina a to je Cherokee a Matýsek. Jenom ti napísmenkuju, že se tu nesmí písmenkovat sprostě, urážet a naše nepřátelství musí být legrace a pošťchování ve vší slušnosti na výsost. ano Takže, až se k tomu vyjádří ostatní a budou souhlasit, tak mezi nás můžeš i když jsi nemocný. Zdraví tě tvůj kamarád Micoš :)
0  - Deuska
čus všichni!Berete i marodi?Rád bych se k vám přikulhal :-D
0  - Adam a jeho rodina – Somali
Děkujeme za nabídku! Jestli to nevadí, rádi zůstaneme s našimi "nepřáteli" zde. Třeba se něco podobného objeví i tam. Kdo, ví ? A najdeme tam podobná zvířátka, která si hrají a neubližují si vzájemně. A hlavně: rozumí našim legráckám...
0  - Adam a jeho rodina – Pic, UvT a bahnomile Matýsku!
Sem největší hrdina na světě! Poněvádž a jelikož jsem byl celou noc venku i při té veliké bouřce a vůůůůbec jsem se nebál! ano Vsadím svou druhou večeři - pribináček se smetanou, že vy oba jste se báli a byli jste pod sukní vaší mamííí smich smich Tak, a kdo je velký hrdina, hm? Jen se mi posmívejte s kunou Šmejdilkou! Kdyby jste jí zahlédli, tak byste vzaly tlapky na ramena a už by byla jen za vámi dlouhá prašná čára! A že mám rád máslo? hmm No, a co? Mám krásnou, lesklou srst a jsem hokama vyhledávaný pro svou eleganci. Držím krok s módou a jsem IN :) Zatím co Cherokee neví co by na sebe navlík, a jen ho dát do pole zelí. Matýsek se rochní v blátě a říká tomu "koupání"...Pch! V životě bych do vody nevlez! Cožpak jsem žába či co? :-) Tak vážení nepřátelé, až tu budeme komplet tak vás proženu jako pírko ve větru, si pište posměváčkové hop Micoš z rodu gepardů :-P no
0  - Somali – Trhači a kočky
Obdobné vlákno máte i na kočičím netu, pokud budete mít zájem, můžete se vyblbnout i tam.
0  - Tysule
coze HA,JSEM TADY A V PLNÉ ZBROJI,CHÁCHÁ! TÁKŽE TEĎ SE KONEČNĚ LEGÁLNĚ MŮŽU ZEPTAT MICOŠE,JAK JE TO S TOU KUNÍ NEVĚSTOU. SE BUDEŠ VDÁVAT MICOŠKO smich SE VÁLÍM SMÍCHY,JAK SI NA TO VZPOMENU!! ZA DRŮŽIČKU TI NEPŮJDU,TAK MNĚ NEČEKEJ. CHACHÁ. TOŤ VŠE,JEN PRO DNEŠEK. JSEM UNAVENÝ,ZAPISOVATELKA JEŠTĚ VÍC A ODMÍTÁ POSLUŠNOST,NECHCE ZAPISOVAT. JO,BYCH ZAPOMNĚL. DNES BYL ASI KANČÍ DEN. JÁ MĚL TAKY PRASÁTKO DIVOKÉ K VEČEŘI,HÉČ :-P
0  - Adam a jeho rodina – Pch!... Ufff...
Takové vedro, že by pes ani neštěknul, a ty si tu vyřváváš plíce UvT? Zbaštil jsem kus kančího co mi dala k obídku moje mamííí, šel jsem se natáhnout nejprv do stínu, aby mi narostly svaly do boje s tebou Cherokee... Už dávno nejím máslo, bo jsem vyrostl ve velkého a silného kocoura! Šak mám ne náhodou, předky těch nejkrásnějších a nejudatnějších šelem planety - gepardů! :) Hyn se ukáže: kdo z koho! Tím spíše, že máme nové bojovné pole a ty zažiješ Waterloo jaký kočičí svět ještě nepoznal a o psím ani nemluvě! :-P Stane se z tebe bezprizorní tvor. Ani pes a ani kočka, poněvádž a jelikož, tě zmydlím tak, že ani tvá mamule a tatí tě nepoznají ano A až se sem doplíží Matýsek - tak toho proženu Melichem, že za ním bude lítat jehličí jak poběží závod Míru, ale bude mu to stejně na dvě věci...kousnu ho do tlapky a zacloumám s ním jako s kusem hadru smich A to nepísmenkuju o tom, že až se sem vysílení doplíží oblovky ASV vyhublé a hladové, celé udýchané - udělám si z nich polívčičku excelentní...Jo, jsem připraven na litý boj potlesk potlesk potlesk Micoš z rodu gepardů no
0  - Trhači z Krupky – Tak kde jste srabi??
Tady čekám, větřím a nic, ani rezatej kočičí nevěsta pro kunu Šmejdilku co si rve útroby máslem, ani prosožroutský ilegálové, papouší zvířecí menšina, která umí jenom krákat žvásty o vlastním portálu a to ani neštěkám nic o slimejší bandě z Medovýho Oujezda, bo ti než se sem dovalej, tak mi srst zplstnovatí a toho bohdá nebude, bo já jsem ten největčí a nejbojovnější kšírskej bojovník z kmene udatnejch Yorků a navíc jsem pravidelně vyholovanej.Tak kde jste bando?! rozzureny Veliký náčelník Rex nám tu založil náš Háájd Páárk, tak si to pojďte se mnou rozdat rozzureny V neúctě Cherokee Ukrutný vládce Tmy rozzureny X-) X-) rozzureny
0  - A Rex – Trhači
Fórum pro zábavu "trhačů".

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 11 12

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/36-trhaci?od=538