tak jsem objednala, ptala jsem se u svýho dovozce, co jsou to ty krokety a bylo mi sděleno, že to jsou prostě granule, že je to to samý, ale vypadá to na tom zoohitu, že to je něco jinýho, resp. nechápu, proč to má jinej vobal
www.zoohit.cz/…
Složení:
Maso a živočišné produkty 53% ( z toho 26% uvařené čerstvé jehněčí maso), obiloviny (rýže 14%, ječmen, oves), extrakty z rostlinných bílkovin, zelenina a vedlejší produkty rostlinné výroby, olej a tuk, kvasnice, minerální látky, mano-oligosacharidy (MOS), ovocné oligosacharidy (FOS), glukosamin, methylsulfonylmethan, chodoitinsulfát..
Doplňkové látky:
fyziologické doplňkové látky:
vitamín A 26760 IU/kg, vitamín D3 1800 IU/kg, vitamín E 200 mg/kg, L-Carnitin 500 mg/kg.
Stopové prvky: Jodát vápenatý bez vody (Anhydro-Calciumjodat) 1,64 mg/kg, seleničitan sodný 0,53 mg/kg, síran měďňatý pentahydrát 42 mg/kg, aminokyseliny sulfátu mědi (hydrogenované) 53 mg/kg, aminokyseliny zinku (chelát) hydrogenovaný, 356 mg/kg , síran mangnatý monohydrát 117 mg/kg, síran zinečnatý monohydrát 296 mg/kg, aminokyseliny sulfátu železa, hydrogenonované 21 mg/kg
www.zoohit.cz/…
vůbec nevim, kde jsem stáhla - viz zde níže - tenhle obsah těch kroket:
ALMO NATURE Dog Holistic Croquettes Large Adult Lamb
jehněčí (z toho >20% čerstvé), celozrnná rýže (>26%), kukuřičná moučka, oves, kuřecí olej, řepná dužina, slunečnicový olej, vojtěška, olej z lososa, droždí, měsíček lékařský, výtažek z juky, výtažek ze zeleného čaje, výtažek z hroznových semínek, minerály a vitaminy.
Bílkoviny 24%, vláknina 3.5%, tuky 14%, popeloviny 6%, vlhkost 8%, kyselina listová 10 mg/kg. 3710 kcal/kg.
a já mám taky jinej obal
hafici.net/fotogalerie.php…, ale ty jsou přímo dovážený z Itálie, zatímco zoohit to dováží z Německa...
Obsah
dle foto a prvního odkazu vypadá stejně, tak snad v pohodě.
Já totiž levnějšímu žrádlu naprosto nevěřim, takže i tohle je mi nějaký divný.