Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Granule

 

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Granule
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2023 15:32 krisstaz – výběr granulí
Tak to nelze takhle jednoznačně říct.. ikdyž je fajn, že se nemusíte ohlížet na cenu, tak záleží co máte za plemeno atd. My třeba bereme z marppetfood.cz a vyhovuje nám moc, ale je to jak u lidí, každému chutná něco jiného
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2020 20:22 Dastyan – Granule
Dobrý den potřeboval bych se zeptat které granule doporučujete budem si kupovat nového psa a hledáme co nejkvalitnější granule, bez ohledu na cenu. Tak které doporučujete?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2018 13:00 Jana
My dáváme našim psům od mala granule Brit a občas jsem jim začala dávat konzervy Brit Paté & Meat ty kachní a moc jim chutnají.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2018 16:51 Jana Peřinová
My dáváme granule Brit už hodně dlouho, nikdy jsme s nima neměli problém. Teď co začali dělat ty nové, tak asi budou fakt lepší, protože jsem doma našla ještě zbytek těch původních a ty potvory mi to už nechcou, tak to míchám, aby se dojedly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2018 15:36 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Kvetkaa_85
Každému pejskovi vyhovuje něco jiného. Moji psi jsou zvyklí na granule, které jim dávám, a i když moji kamarádi za tu dobu změnili třeba 5x značku granulí, já dávám pořád stejné, protože jim to vyhovuje, mají skvělou formu a jsou zdraví, tak nevidím důvod měnit. A měnit granule jen proto, že mi paní v obchodě něco poradila? Hm. Asi by se mi psi pěkně poděkovali. Kdepak. Dokud jsou psi spokojení a v dobré kondici, tak nehodlám měnit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.10.2018 18:35 Kvetkaa_85
Ahoj, máte už někdo ozkoušené ty nové granule Brit Premium? Doporučovala mi je paní v obchodě, že mají víc masa a nějakou novou recepturu. Ale je i vyšší cena, tak by mě zajímalo, jestli jsou opravdu lepší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.09.2018 08:21 Fanny

I já mám s jejich krmivem dobré zkušenosti. Máme starší ovčandu, s velmi citlivým zažíváním, a hledali jsme měsíc, co pro ní bude dobré. Brit žere, prospívá a bobky jsou konečně v normě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.09.2018 12:51 SimonaKovadl.

Já mám doma 3 pejsky (retrívra, kokřici a jezevčíka) a všem kupuju Carnilove. Zatím nejlepší granule co jsme zkoušeli, nemají žádné průjmy, nenadýmají se... Nedá se to vůbec srovnat s granulemi ze supermarketu, kde 15kg stojí 300Kč...Takovéhle granule nemají s masem nic společného, v Carnilove je ho cca 70-80%.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2018 14:39 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Ladaaa
Srovnávat se to nedá. V supermarketech se prodává nejhorší aušus, naprostý hnus. Je to samá pšenice, maso to nevidělo. Složení je hrozné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.09.2018 17:22 Ladaaa
Já jsem zatím kupovala obyčejné granulky, co prodávají v supermarketech a pejskům chutnaly, ale uznávám, že co se složení týče, nebyla to většinou žádná hitparáda, málo masa atp., takže plánuju určitě vybrat něco lepšího... co myslíte, dá se to vůbec srovnávat?
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2018 22:33 Sofiee87
Zdravím, chtěla bych se zeptat na Váš názor na granule Brit - máte je někdo ozkoušeny? Popřípadě jestli ne, tak které jiné granule Vašim zvířátkům chutnají? Já do teď našim pejskům většinu času vařila a občas koupila právě nějaké granule ze supermarketu, ale značky jsem moc neřešila, přiznám se, že jsem vybírala spíš podle ceny a chtěla bych to teď změnit, jelikož nastupuji po mateřské do práce a na vaření zvlášť ještě pro zvířátka bohužel nezbyde tolik času, hledám tím pádem nějaké kvalitní granulky a hlavně aby chutnaly, předem díky za tip, budu moc ráda!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.07.2018 18:54 VšeOkrmivech – Kvalitní granule
Kvalitní granule pro psy vyberete na recenzním webu vse-o-krmivech.cz/…. Pomocí filtru si granule vyberete, vybrané granule si pak můžete porovnat včetně aktuálních najnižších cen a pomocí odkazu pak snadno nakoupit. Na tomto webu najdete i informace ohledně potravní alergie, a budete překvapeni, že mezi nečastějšími alergeny je masová bílkovina. V článku na tomto odkaze zjistíte které maso má najvětší potenciál vyvolat alergickou reakci: vse-o-krmivech.cz/….
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2018 10:51 Dženy Re: Lila
Taky je kupujeme a jsme moc spokojení! :-) :-)
Teď mají i akci: caninecaviar.cz/ potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2017 20:34 DejvyBejc Re: LuciePosepna
Zkuste "ESSENTIAL FOODS NAUTICAL LIVING". Nám to opravdu hodně pomohlo na srst.
Dejvy Bejc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.11.2017 16:05 Lila
Haaanus napsal: Pokud chcete riziku vzniku alergií předejít, tak můžete od štěněte krmit grain free nebo holistickými granulemi a pak nemusíte krmivo měnit, pokud k tomu nebude jiný důvod. Jednoho našeho psa krmíme Brit Care grain free Adult, druhéhom který je ve sportovní záteži, krmíme Carnilove Lamb & Wild Boar. S obojím spokojenost.
Přesně tak, my jsme zkoušeli Canine Caviar (holistické krmivo, hypoalergenní a jsou v tom prej vytamíny a bylinky :) ) a taky naprostá spokojenost ;-) pejskovi nejvíc chutná Grain free puppy (kuře)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2017 12:10 Jana Re: Jana
www.necopropsa.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2017 12:07 Jana Re: LuciePosepna
Na zlepšení srsti se u našich bulteriérů velice osvědčili speciální granule řady Herbal prodávané zde: Je to novinka na českém trhu, nikde jinde se nedají sehnat, ale výsledky jsou fatk úžasné. Vysoká chutnost a super stravitelnost. Stojí za to je vyzkoušet.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2017 13:56 Haaanus Re: saarlos
Pokud chcete riziku vzniku alergií předejít, tak můžete od štěněte krmit grain free nebo holistickými granulemi a pak nemusíte krmivo měnit, pokud k tomu nebude jiný důvod. Jednoho našeho psa krmíme Brit Care grain free Adult, druhéhom který je ve sportovní záteži, krmíme Carnilove Lamb & Wild Boar. S obojím spokojenost.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.07.2017 16:27 Muž leontin [4] Re: Verča
48% rýže - dala by se koupit levněji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2017 08:07 Verča – Prémiové granule
Ahoj, co se týká granulí, tak jednoznačně po poradě s veterinářem doporučuji tyto kompletní monoproteinové. Jsou to prémiové - www.petpohoda.cz/… a pokud chcete opravdu svému miláčkovi dopřát to nej, tak tyto granule jsou jednoznačná volba.
Verča
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2017 08:59 saarlos Re: LuciePosepna
Jak je na tom váš hafan?
Bavila jsem se se svou známou studentkou veteriny a ta navrhla, že za to může ještě nějaká vytvořená alergie na krmivo. Jak dlouho krmíte stejnýma granulema?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.05.2017 18:59 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: LuciePosepna
LuciePosepna napsala: Výstavní není.

myšleno tak, že pupalka je oblíbená pro chovatele před výstavama, aby měli psi lesklou krásnou srst ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.05.2017 13:36 gina
Já krmím uz jedine ANF grain free salmon. Holky potom mají uplne nadhernou srst potlesk a hlavne neprdí jak je to bez obilovin smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.05.2017 13:18 saarlos Re: LuciePosepna
To může souviset, že jste těhotná. vycítí stres. Ale zase teď je období línání a přechlupování, ne? (můj blboun vypadá jak vypelichaný, tak snad je to tím smich )
Každopádně zkuste třeba lisované "kosti" z rybích kůží, to nám doporučovala veterinářka pro mou starou drahou zesnulou kolii.. Vypadají jako ty obyčejné, akorát jsou lehké a smrdí, no, jako ryba :-D Výhoda je, že to pomůže na srst i je to zároveň pamlsek a odměna ;-)

jinak mému vlčákovi ryby taky nejedou, lososový olej s ním nic nedělá (to když nám před nějakou dobou přestal baštit granule), ale shodou okolností se může utlouct po granulích OptimaNova které mají lososovou příchuť... a srst má lesklou a krásnou (byť vypelichanou smich )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2017 21:17 Žena LuciePosepna [1] Re: petrab
Výstavní není. Když jsme byli na veterině tak nic nezjistili a poradili nám dávat lososí olej a začít dávat rybí granulky - ale ty ona moc nemusí :/ Zkoušeli jsme nějaké od Hills a annameat salcha - bez úspěchu :-( Domnívám se zda nemá nervíky z toho že čekáme druhé miminko a ona ví, že se něco děje. Snažíme se ji hodně věnovat. Ale je to cíťa. Syn 2 roky - ví, že ji má nechat na pokoji. Max ji hází míčky a ona mu je nosí. Je to jediné, co se u nás změnilo :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2017 01:14 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: LuciePosepna
k výběru jich je celá řada, různá cena, různá chutnost, individuální psí záležitost,
záleží na tom, proč má pes problém se srstí, může to mít i do činění co s přelínáváním, dlouhodobý podávání kapslí z pupalky dvouletý (často využívaný u psů výstavních) velmi často, je-li jinak pes zdráv, pomůže zázračně
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.05.2017 08:42 Žena LuciePosepna [1] – Granule na srst
Dobrý den, jdu si pro radu - potřebovala bych nějaké granulky na srst. Momentálně krmíme Fitminem - ale v poslední době se té mé prdelce zhoršila kvalita srsti. Přidáváme i losovový olej ale moc to nepomáhá :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.01.2017 20:25 Terez
Ahoj, výborné je krmivo OPTIMAnova, pejskovi moc chutná příchuť losos. Důležité je, aby krmivo neobsahovalo moc obiloviny a soli, ale mělo vysoký podíl masa. Zatím nic lepšího v poměru cena a kvalita jsem na trhu nenašla.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.12.2016 09:56 Alena Re: Markiz
Mamce jsme teď pořídila psa z útulku - Adélku, je to ořech a kupovali jsme tyhle granule www.juko-krmiva.cz/…

Kupujeme je i naší Fifince už x-let a strašně ji chutnají..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   16.12.2016 20:43 Jája – Re: Markiz
Doposud jsem krmila těmito: www.rupert.cz/…/



Na zkoušku jsem vzala tyto, ale také podle mě nejsou pro starší psy: www.rupert.cz/…/



A uvažuju o těchto: www.spokojenypes.cz/…/
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2016 20:15 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Jája
ja se jen zeptam, jakyma granulema ted krmite?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.12.2016 13:08 Jája – granule pro seniory
Mám 9,5 let starou čivavu, cca rok jde s váhou nahoru. Snažíme se ji krmit rozumně, lidské fujtajbly jí nedáváme. Kromě granulí dostává občas maso, chrupavky a měkké části kloubů, když vařím, spíš jako pamlsek, případně, když je toho víc, malinko uberu granule. Občas syrovou zeleninu, sice z toho nic moc nezíská, ale chutná jí a protáhne si trochu střívka. Snižovat množství denní dávky je nesmysl, takže si myslím, že nastal čas, přejít na méně kalorickou stravu. Bohužel známá, od které granule bereme, zřejmě ty seniorské, které doposud měla v nabídce, dovážet nebude (důvod nevím). Potřebovala bych poradit kvalitní granule pro seniory malých plemen (skutečně malé granule, ideálně ploché, aby je Betynka mohla dobře rozkousat). Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.09.2016 18:34 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Horse001
Moje chovatelka taky krmí TOTW a je s nimi spokojena, proto jsem pokračoval v tom, čím byl Scotty krmen a jsem s tím taky moc spokojen. Jsou ale i psi, kteří je neradi... S tím je třeba počítat, každý pes je jiný. Ale pokud jimi krmí chovatel a psi jsou spokojeni, bude na ně i štěně zvyklé a mělo by být vše OK. Jinak se u štěňátek většinou nedoporučuje měnit značku granulí, pokud tedy jsou granule, kterými krmí chovatel, běžně k dostání. To, že by chovatel Welsh Corgi krmil nějakýma špatnýma granulema nepředpokládám, takže kvůli kvalitě granulí jejich změna nebude nutná. A jinak welsh corgi je super volba, jsou to pejsci se skvělou povahou palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2016 12:30 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Horse001
tak jestli mas chovatele, co bude kmrit tim, cim si vyberes, proc ne :-) idealni stav.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.09.2016 12:21 Žena Horse001 [12] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Markiz
No, asi TOTW... hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2016 12:11 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Horse001
a co bude jist? :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.09.2016 12:05 Žena Horse001 [12] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Markiz
Šteňa neje nič, ešte nieje na svete :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2016 11:25 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Libas
tj hezky, ale prvotni je vedet na cem stendo vyrusta, nebudu cpat svoje granule nekomu, kdo krmi jinyma, co jsou o tridu vys... proc taky, ze.
A taky je fajn vedet jakej je rozpocet, protoze to je dulezita vec.

Mmch pro ty, co se ptaj na nejlepsi krmivo pro psy (a nechcou maso) a ze na cene nezalezi, tem je nejlepsi nabidnout topku jmenem Ziwipeak... pak se zjisti, ze to vlastne s tim nezalezenim na cene neni tak uplne pravda :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2016 07:36 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Horse001
Já krmím TOTW od malička, co jsem Scottyho dostal, a jsem maximálně spokojen. Jsou to velmi kvalitní granule za rozumnou cenu. Líbí se mi, že mají pro štěnda dvě příchuti a pro dospělé psy už více než pět příchutí, ale vše je ve vysoké kvalitě a neměl jsem nikdy problém přecházet z jedné příchutě na druhou. Příchutě střídám a možná proto se Scottymu ještě nepřejedly, chutnají mu a hlavně po nich prospívá, a to je nejdůležitější.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.09.2016 14:21 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Horse001
a co stendo dlabe ted?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   03.09.2016 10:21 Žena Horse001 [12] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Dobrý deň, hľadám dobrú a kvalitnú značku granúl pre šteňa stredného plemena. Najviac sa mi zatiaľ pozdáva Taste of the wild ale ja niesom odborníčka. pac
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 20:54 R Žena Kafroli [81] - German Shepherds
S timto obchodem zkusenosti nemame, ale bereme z krmeni.cz :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 20:16 Milan – zkušenost s granulemi
Ahoj objednáváte granule na Faraonpetfood.cz někdo? Líbí se mi že krmivo má u nich celkem dobrou cenu když to porovnám jinde, tak mě zajímá jaké stím obchodem a sgranulemi odtud má kdo zkušenosti?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2016 08:36 Miroslav – Granule na prodej Acana Dog Chicken & Burbank Potato 18kg
Fotka k příspěvku Dobrý den,

prodáme nový a neotevřený pytel granulí značky Acana Dog Chicken & Burbank Potato 18kg. Přešli jsme se psem na syrovou stravu (BARF), tak je již nevyužijeme.

Cena 1299 Kč, koupili jsme za 1 609 Kč.

Pouze osobní odběr, Praha 4.
+420 777 740 772

 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.02.2016 09:40 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: invalida
invalida napsal: Snad mi někdo odpoví...budu citovat.
Kterékoliv vybereš, neuděláš chybu, vybrala jsi samé dobré. Osobní zkušenost s nimi nemám, ale jsou to kvalitní krmiva.
Kdejakej Vietnamec na tržnici natiskne na triko fajfku. Podle tý se pozná kvalitní triko? taky s tím nemám osobní zkušenost ale vycházím z toho kde je co kde napsanýho.
Další otázka ..čučím na článek o doporučených krmivech...
Ten fenylalanin krom jiného...fakt to není doping na úkor zdraví? A co ta kyselina nikotinová skrytá pod jiným názvoslovím..ta je opravdu v pořádku?
Teď tady vidím aminokyseliny s nepolárním, aromatickým postranním řetězcem Můžete mi někdo vysvětlit proč bych to měl do psa cpát když..Regulace transkripce enzymů syntetizující tryptofanu escherichia coli je jedním z modelových příkladů regulace utlumení..tak lehce váhám.
Dál mě zajímá izoleucin kterej je přítomnej hlavně v ořechách což je dneska moderní psům zakazovat.
Kdo sepsal tuhle nej formuli na psí žrádlo? A kdo ho platil?
hmm Omlouvám se za přílišnou zvědavost. stydim Předem dškuji za obsáhlou a srozumitelnou odpověď.


No, tak tu ja ti nedam :-D ale treba se nekdo vzdelany, kdo to zna, ozve. ;)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.02.2016 09:34 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Libas
A v cem je orijen srovnatelny s TOTW a z jakeho duvodu je TOTW tak strasne uzasny?
Dekuji za osvetleni. Hrozne mne to zajima.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.02.2016 18:38 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: invalida
ač neznalec a nepejskař, totální laik a jedinec, kterej by měl velký trauma z toho, čim v dnešní divný době vůbec psa krmit hlavně, když roste, aby měl dobrej základ, ti řeknu jediný - komerce, marketing, reklama - no a nechť si páníček a panička, který na jejich kámošovi záleží, přivodí levou zadní depku
granule slouží lidem v uspěchaný době k tomu, aby ušetřili čas vařením a přípravou domácí stravy a taky k tomu, aby ušetřili zvířátkům moc dlouhej život - toť můj názor, ačkoliv jsem granulema krmila víc či míň taky (z naprosto stejnýho důvodu), uff, eště, že to nemusim řešit
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.02.2016 16:50 Žena Janča [3]
Objwdnala jsem sva vzorecky od marpu.Pokud mu budou chutnat a bude prospivat tak neni co resit. hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.02.2016 16:13 Muž invalida [782]
Snad mi někdo odpoví...budu citovat.
Kterékoliv vybereš, neuděláš chybu, vybrala jsi samé dobré. Osobní zkušenost s nimi nemám, ale jsou to kvalitní krmiva.
Kdejakej Vietnamec na tržnici natiskne na triko fajfku. Podle tý se pozná kvalitní triko? taky s tím nemám osobní zkušenost ale vycházím z toho kde je co kde napsanýho.
Další otázka ..čučím na článek o doporučených krmivech...
Ten fenylalanin krom jiného...fakt to není doping na úkor zdraví? A co ta kyselina nikotinová skrytá pod jiným názvoslovím..ta je opravdu v pořádku?
Teď tady vidím aminokyseliny s nepolárním, aromatickým postranním řetězcem Můžete mi někdo vysvětlit proč bych to měl do psa cpát když..Regulace transkripce enzymů syntetizující tryptofanu escherichia coli je jedním z modelových příkladů regulace utlumení..tak lehce váhám.
Dál mě zajímá izoleucin kterej je přítomnej hlavně v ořechách což je dneska moderní psům zakazovat.
Kdo sepsal tuhle nej formuli na psí žrádlo? A kdo ho platil?
hmm Omlouvám se za přílišnou zvědavost. stydim Předem dškuji za obsáhlou a srozumitelnou odpověď.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.02.2016 13:36 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Markiz
Nevím, jestli jsi ten článek četla, a nevím, z čeho usuzuješ, že je to reklama. Netuším také, co máš proti americkým výzkumům. Neznám žádnou nezávislou instituci, která se v Evropě zabývá pravidelně srovnáváním kvality granulí, v USA takové instituce existují a jejich závěry přijímají lidé na celém světě. A už vůbec jsem nepochopil, proč se nechceš zabývat článkem, který dává na stejnou úroveň naprosto srovnatelné granule, konkrétně TOTW a Orijen. Holt, nevím, nemám informace, kterými zřejmě disponuješ ty. Já vycházím jen z dostupných a ověřených zdrojů. Z jakých zdrojů vycházíš ty netuším, ale zřejmě by se o kvalitě tvých zdrojů dalo s úspěchem pochybovat, pokud na základě jejich informací přecházíš z holistických na o dost méně kvalitní granule.

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] ...... 12

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 5460x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/484?r=578