Oblíbená značka krmiva
A co říkáte na RObur?
bozita.cz/… nekrmil jste jimi někdo?
No tak my už jsme vyzkoušeli mnoho druhů krmiva Acana, Hills, Eukanuba a mnoho dalších. Bohužel u každého byl propblém, že pes průjmoval. Ted máme Trovet pro psy s citlivým zažíváním a je to v pohodě, taky tomu odpovídá i cena

Ardenky s těma jsem moc spokojená
pak se mi líbí ještě Platinum, Orijen, Acana, First mate
Například které značky ? Já fandím Golden Eagle a Arden Grange

aha... Pána neznám, takže je mi to fuk.. je to prostě dobře napsané, tak jsem to tu dala

jinak jeho obchody ani značky , které preferuje na stránkách mě nezajímají

mimochodem našly by se i lepší značky

No je tam k tomu článek... nám je to vše, co v něm je sice jasné, ale mnoho lidí vůbec neví, jak krmivo vybrat.
tak napsané je to pěkně!

myslím ten výběr... já tam koukala stejně na Ardenky a First mate... pak znám ještě další 2 co tam jsou a zbytek ne... šlo spíš o ten návod na výběr.
co je na tom špatného?
Já myslím, že ani větší balení nebude, vzhledem k tomu, že v zemi původu je též dostupná pouze 2,5kg. Ach jo, najít na trhu nějaké 7kg balení kvalitních malých granulek je skoro nemožné. Tak asi zase zůstanem u ProPlanek.

Tak jsem dnes psala přímo na webovky Arden Grange dotaz ohledně těch nových granulek pro malá plemena a opravdu se zatím vyrábí pouze 2,5 kg...
Děkujeme. Uvidíme jak budou vyhovovat, hodně je lidi v mém okolí chválí, ale jak jsem je rozbalila, tak se mě nějak nezdají...

Ale uvidíme, co na ně bude říkat Rocco, zatím mu docela šmakovaly.
Nemáš zač

Hodně štěstí s Hillskama

Jsi moc hodná, že jsi Agilky vyfotila. U nás to dopadlo s papáním ještě trochu jinak. Dnes mě paní ve zverimexu přesvedčila do Hillsek, tak uvidíme!

Zde přidám fotku Agila,je to senior,ale Adult vypadá stejně nebo podobně,každá granule neni nikdy na sto pro. stejná

,také jsem ho měla.Pro velká plemena jsou větší cca jako 20ti koruna + -
Granule jsou tvrdé a nutí pejsky kousak a krásně voní
Samozřejmě každý pejsek je jiný každému chutná něco jiného jako je to i u lidí

však říkám za čas

to je dobře , že chutnají, teď ještě aby seděly...
nooo já se budu modlit ať co nejdřív začnou prodávat ty nové ardenky, protože ty nám sedí, akorát jsou moc velké a ty malé úplně stejné zatím nejsou k dostání
tak to stejně poznám až tak za měsíc za dva, ale pak určo řeknu ale co se chuti týká tak ji to jede daleko víc než acana
Tak dej za čas vědět jak vyhovuje

taky jsem o něm před Ardenkama přemýšlela
Všechny reklamy by se měly mazat!Kdo něco potřebuje,určitě si najde na netu

podle fotky přece nemůžeš poznat jak jsou granule veliký pokud nejsou položený vedlě něčeho aby se to dalo srovnat což na spokojenypes není pokud se nepletu...
Brit Care je moooc fajn. Mému hafovi taky hodně chutnal. Ty Agilky mě mrzí, že jsou tak veliké. Na obrázek ne stránkách spokojenypes.cz jsem koukala, už tam se mi zdály dost velké. Škoda.

ahoj, tak agil odzkoušen . starší fenka v pohodě, ale ta malá hrůza :(( kadila tak 5krát denně a smrděla strašně. Zaujalo mě to složení právěže, ale nějak to té malé nesedlo.:((( Překvapivě ty štěněcí jsou poměrně veliké a Adultky jsou velké skoro jako dvoukoruna :((
Ahoj jukni se na stránky Spokojenypes.cz tam jsou u každé kategorie i fotky granulek

Pokud mají 73% ČERSTVÉHO masa, tak ve výsledku v granulkách až tak moc masa není.

Ale máš pravdu, že krásně voní a pejskům šmakují i když to nejsou žádní velcí jedlíci.
Ahoj mě přines kámoš pro čubu na okoštování a chutnalo.Ty tomu neveříš,že maj 73 procent masa?Upřímě já také ne,ale krásně voní i když co mi dones kámoš voněli jináč než teď co mám,tyhle voní lépe jak po kuřecím vývaru

Ztaim nejsou známe bohužel,ale máme to jen na zkoušku tak uvidim,zatím ji vyhovujou.
Nevím jestli jsi si napsala o vzoreček Platinek. Stačí se zaregistovat na jejich stránkách, vybrat si o jaké granulky máš zájem a vzorek přijde za pár dní. Myslím si, že to je fajnové krmení. Jediné co se mi nelíbí je jejich tvrzení, že obsahují 73% čerstvého masa...

Škoda, že ještě nejsou moc známé, tudíž i cena je dost vysoká.
Ale jinak jsou fakt super, nemusí se vlhčit. fence moc chutnaly a dokonce je žvýkala a vychutnávala si jejich chuť

A taky po nich skoro vůbec neprděla

Jsou to hodně dobré granule, ale krmila jsem s nima asi měsíc a půl. Fenka byla po operaci a ztratila hodně svalů, neb nemohla běhat a fungovat tak jak obvykle. Platinky ji hodně pomohly nabrat svalovou hmotu rychle zpátky. Ba dokonce i něco navíc a to jsem už potom dávkovala na spodní hranici pro její váhu. Takže bych je doporučila pro hodně aktivní psy a dávkovat s rozumem

Ahoj, Platinum jsem zkoušela, zkrmila jsem 3kg a musím říct, že v pohodě a dokonce jim i dost šmakovaly, což u mých "nežravek" byl skoro zázrak

. Ale nezůstaly jsme u toho, zase jsme se pěkně vrátily k našim ověřeným ProPlankám. Přece jen je Platinum teprve krátce na trhu a tak zatím nejsou ani žádné recenze při dlouhodobém krmení a rozbory. Uvidíme jak na tom budou za 10 let.

Veya007 napsala: lepší než číst ty tvoje výtvory
Nechci se přít,co je lepší,jen kam co patří-pro pořádek!To je možné,ale sem to nepatří,piš takové věci kam patří a bude klid(Nebo to nechápeš?Je to nad Tvé síly?No,je to možné!)Tvé výtvory jsou většinou k smíchu

To bylo pro mě????

Já jsem ho kdysi koupila na zkoušku, líbilo se mi složením, ale pejskovi nějak nesedlo.
mě by se to moc nevyplatilo víš - pro 2 malé psy. Kupuju 2,5 kg, větší nekupuju, protože nám to vydrží strašně dlouho a ty granule jak jsou dlouho po otevření, tak už nejsou dobré... ještě počkám na výstavu co teď bude ve Zlíně a kouknu, jestli ho tam nebudou mít

možná to zkus objednat ze zahraničí... zkus třeba napsat emailáka, kolik by stála doprava do čr a jestli jsou schopni ti to poslat
to právě nejsou ony, mají to být jehněcí -tyhle (jsou jen na zahraničních stránkách)
www.ardengrange.com/… jsou to ty světle zelené
ona už se asi prodává, viděla jsem ji v Ostravě na výstavě, ale nikde ještě není k sehnání-tedy ne u nás
Jasný, je to každého volba
ono už se to nové Arden mini dá někde sehnat? můžu se zeptat kde? já mám teď totiž ty jehněčí, ale pro střední plemena a ty granulky jsou příliš velké a nedávno jsem zjistila, že se začaly vyrábět i ty malé, ale nesehnala jsem je.... díky

Přidat reakci
1 ...... 12
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x