Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům
Tak hele,mě kynou lívance a ty seš prej na lovu pro něco k večeři
Tak prej ti koupily novou čepičku na zimu a hned vzorek beránčí
Tak přátelé a krajani,Micoš omylem sežral myš od počítače
Helese Filipe lemrovitý, co mi nejsi ani ke kotníkům, co tady kvíkáš?! Vždyť Ty, kdyby ses zakousl
Jistě, že zeleninkou nepohrdnu, to kvůliva trávení víš? Já si totiž svalstvo pěstovat nemusim a krkvička patří mezi zakázaný anabolíka, kdežto já si dávám chutnou a sladkou karotku a vůbec, pěstuju si králíky na horší časy, teda koťata, brusinky jsou už zavařený, hmmm, už se mi sbíhaji sliny, jenom na tu svíčkovou pomyslím a k tomu domácí knedlééééééé. Už aby byly Vánoce, nebo alespoň neděle.Kůtče s brusinkama a svíčkovou a knedlíškem, to je bašta!!!!!
Tak hele ty kocúrisko jedno ustaraný!!!!!Co sa motáš mezi psiska!!Já když mám volnej kvartýr,tak si možu pozvat koho chcu,jasny!!!A nečum tak hlópě je to děs
Si piš bráchanče, že mě nějaký dva pištící myšožrouti nemůžou rozházet a zvlášť ne, když se teď daj na tu krkvičkovou dijetu. Já si jdu dát nějakou flákotu, bych byl ve formě, zatim pacanec hafanec
Bych byl v klídku,páč toho našeho prcka dřív umlátim tlapou,než vyroste
Ty brďo Zrzku, jsi tatíímu normálka rozházel barvy a rozlišení na monýtoru, už to nikdá nedělej, posílat sem Tvoje fotky a bez varování, teď máme fšecičko do červena
Nechci se všemu zvěrstvu chlubit, ale byl jsem zvolen Králem všech papouchů, z čehož plyne, že mi každý z mých oddaných poddaných dobrovolně a rád vydá několikero brček na mojí novou indijánskou čelenku, takže bando z drátěnýho arestu v Domaslavicích, koukejte mi vyjádřit hold a úctu, jež mi právem náleží a dobrovolně se pro moje zkrášlení oškubejte!!!! V naprosté neúctě a s opovrčením Cherokee Ukrutný vládce Tmy
Přestaň se už konečně cpát tim máslem, smetánkou a anabolikama, bo odletíš jak luftbalón a my budeme mít o jednoho nepřítele míň!!
Tak přátelé jsem se poohlídla kde jsou lumpi a vetřela se na tajňačku k nim do bandy a výsledek máte na fotce
Tož ti teda věřím kocúre
Tak helejďse Zrzino, drápky si teda stříhat nechávám, ale to ne, že bych byl zženštilej, ale kvůliva hýgijéně a imidžovi a navíc nejsem máklej dřífkocour co si je brousí někde venku ve špíně a baktérijích a pak si s nima nabírá smetánku a cpe si jí do svejch útrob. Musim vo sebe dbát, jako správnej kšír, bo jsme psí elita víš? A odstěhovat se vod těch mejch krankovejch rodičů nemůžu, bo kdo by se o ně staral???? A jestli jsem?? No to si zapísmenkuj za ty svý rezatý slechy, že JO!!! A všecko vidim, všecko slyšim a vůbec, kde jsou moji agapapoušci???? Potřebuju na zimu čelenku!!!!!
Teda na-příteli s kým ty to spíš???????????????
I když mám doma plno práce s mojema krankovejma rodičema, tak přesto si najdu chvilku, bych svejm nepřátelům připoměl, že kdo je jejich úhlavním nepřítelem, kdo sestřelí papoucha v letu a geprda v běhu, kdo je stále ve střehu celej tejden a i ve středu!!!!
Brzké uzdravení.Moc na vás budem myslet kamarádi a hlídejte se navzájem.A grog vařte pořádně silný ať se vypotíte!!!!!!!!
Hafoja spolubojovníci, Zrzounku i Agaušové, přepadla nás nějaká chřipka, doufáme, že nemá štětiny
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 27744x