Přihlásit se HAFICI.NET »

Oblíbená značka krmiva

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Oblíbená značka krmiva
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Orina – :-)
My kupujeme Acanu jsme spokojeni potlesk love
 Reagovat na tento příspěvek 0  - :O)) – Re: defisa
Další odbornice, PRO PAC není "supermaketovka". Když něčemu nerozumím, tak nemlžím, né?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - :o)) – Re: Iva Hešková
smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - defisa
Jednoznačně Pro plan nebo CliniVet. Různá Pro Pac, Propesko a takoví supermarketový hnusy jsou plný obylí a kdo ví čeho ještě
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: :O))
Pro Pac i Sport Mix vyrábí "MIDWESTERN PET FOODS, INC., Indiana, USA"
Zde link na dovozce : www.salac.cz/
 Reagovat na tento příspěvek 0  - :O)) – Re: Iva Hešková
PRO PAC a SPORTMIX jsou dvě různé značky, takže toho zas až tak moc nevíš coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: poklad
Ahoj, znám ano je to nižší řada od Pro Pacu - takže nic moc hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - poklad – sportmix large breed adult
Zná někdo tyto ganule?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007 – Re: AileenK
jj, to je super, jsem měla fenku po operaci a museli jsme vařit kašičky z rýže, kuřátka a slípek a bylo to fajn, feňuli to chutnalo :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: Veya007
No hlavně na BARFu to skvělé je že víš co přesně psovi dáváš do misky palec
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: Dobrman192168
No skuteně Orijen a Acana maj těch % proteinů hodně, tam bych do toho nešla taky. Co sem koukala na granule pro štěníka tak mi nejvíce vyhovovaly % proteinů granule Nutram, K9, Brit.. Ale určo se nechají najít ještě jiné ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007 – Re: pavlinapoddana
Pavli, asi na tom něco bude jsem koukala na Cherynku a je nádherná, zatím jsem nepotkala labradora, který by nebyl tlustý. a tvůj pes je opravdu nádherně osvalený a stavěný potlesk :-) takže na tom barfu asi fakt něco bude
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xanti – Re: Katy
děkuji, ale ty stranky uz znam nejakou dobu a procitam stale dokola :-D a dneska jsem objevila kouzlo naseho Valaskomeziricskeho knihkupectvi a koupila take knizku :-) no opet to vse prectu, nakoupim a zacneme- rekla bych, ze me to vyjde i levneji. Spis se obavam toho davkovani - vsude je jen davkovani pro mnohem vetsi psy a taky o spravne doplnky - rasy, pangamin,... jak to resite vy? :-) dekuju
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Katy – Re: xanti
No mám knížku "BARF Zdravá výživa pro psy", ale je celkem naprd.. dobrá je v tom, že víš, jakou zeleninu dávat a kolik je čeho v jakém druhu masa/zeleniny. Ale poměry jsou nanic..Doporučila bych spíše tyto stránky www.manwe.eu ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavlinapoddana
Je to pro nás sice více lítání a schánění masa,ale je to opravdu to nejlepší co své Cherryně můžu dát,a co teprve tvoje holka,ta spořádá tak desetinu toho co moje.
taky jsem o tom premyslela pote co jsem toho o Barfu dost cetla na netu. ted si chci objednat knizku a mozna, ze do toho taky pujdu, zatim jsem si na to netroufla, nerada bych psovi svou nevedomosti ublizila, tak napred nastuduju. jeste jsem se chtela zeptat jestli pridavas i rasy?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Katy – Re: xanti
ano, od konce června a nemůžu si to vynachválit... zvykla jsem si tak, že si nedovedu představit, že jen "něco" nasypu do misky... a odpad je velikostně jako od menšího psíka.
Barfujes?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Katy – Re: poklad
tyyjo to je síla.. no už jsem grancle radši opustila a jak to tak vidím, udělala jsem dobře coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - poklad – Re: Iva Hešková
delikan - hafan misku sežere a dvě misky vykadí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dobrman192168 – Re: Veya007
já jsem si nechala poslat vzoreček Platinum pro štěnda a je fakt že malé chutná,ale je to hodně navoněný připadá mi že až moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007
já právě chci platinum objednat ale slyšela jsem i o delikanu, ale nemám zkušenosti no
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xanti – Re: Iva Hešková
dekuji,no ja jsem na to koukala jak zjara - nikdy jsem to nikde nevidela, tak jsem jen chtela zjistit jestli s tim nemam nekdo zkusenost. znama to pridava k BARFU
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: Veya007
Delikan - podřadné krmivo, nebrala bych ani zadarmo. ne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: xanti
Taky jsem to už zkoumala, ale složením teda nic moc. To už se mi zdájí z těch lisovaných krmiv lepší Platinum Natural. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: Dobrman192168
Orijen je sice kvalitní krmivo, ale těch proteinů je tam fakt až příliš. Já bych do toho teda nešla (ani do Acany). Těch 30% bych dala možná akorát psovi v maximální zátěži a pouze krátkodobě. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mimišák – Re: Veya007
Známy léčil kožní problémy Delikanem supra - s lososem. Řekla bych úspěšně. Pro změnu kočičí delikan (protože nedorazily Sportmixy, na které jsou zvyklé) je napendrek. Čičiny separují - zelené granule do tlamy nevezmou a navíc se mi zdá, že se to projevilo na srsti. Ale taky je to možná jarem.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007
máte zkušenosti s delikanem????
 Reagovat na tento příspěvek 0  - xanti
Narazila jsem na netu na tohle www.baron.cz/…
a jelikož jsem se tím nikdy nesetkala, zajímalo by mě jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dobrman192168
znovu koukám na granulky ted ještě dávám chicopee co mám od chovatelky, a dívala jsem se na všemi chválený Orijen a tam je těch proteinů teda požehnaně je tam 40% . Když mě hodně lidí varovalo před 30% že je to moc co by udělalo se psem tohle? coze
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka – Re: hanysek80
Přesně tak. A co mě taky dost překvapilo, jak můžou o takových granulích tvrdit, že jsou hypoalergenní? Vždyť přece obiloviny patří mezi největší alergeny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanysek80 – Re: AileenK
Dle zákona musí být na výrobku řazeny složky podle podílu v daném výrobku. A to tím způsobem, že se uvede např. maso 50% - kuřecí, jehněčí atd. (zase platí, co je uvedeno první, to je nejvíce zastoupeo) atd. Proto pokud je v granulích na prvním místě - obiloviny, tak tam určo není víc masa :-( takové granule bych nebrala...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: Ivča
To nepopírám, ale vzhledem k tomu že složení těchto granulý je takovéto:
Obiloviny (z toho min. 10% rýže), ryby a vedlejší prodkuty z nich, výtažky z rostlinných bílkovin.. tak pochybuju že by tam bylo více masa

A už jenom to dávkování o něčem vypovídá..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivča – Re: AileenK
Tak ono obiloviny na prvním místě ještě nemusí nic znamenat, kdyby bylo ve složení např 30% obilovin, 20% kuřecí, 20%jehněčí atd tak už máš víc masa, jen se to musí správně rozluštit... a zase naopak - může být na 1.místě maso a na 2.-5. bude rozepsané: rýže, kukuřice, oves, proso a jsem tak kde jsme byli....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AileenK – Re: ladavozenilkova
Taky bych je nebrala.. už jenom to že na prvnim místě jsou obiloviny :-( přece pes neni slépka :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: ladavozenilkova
Teda složením nic moc ( Obiloviny (z toho min. 10% rýže), ryby a vedlejší prodkuty z nich, výtažky z rostlinných bílkovin, rostlinné oleje a tuky.....) NEBRALA bych ani zadarmo! :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka
A ta cena???? coze 350,- za 2 kg? To je fakt předražené. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka – Re: ..
No to jo. Navíc není specifikováno jaké obiloviny, bude to samá pšenice a soja.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - .. – Re: ladavozenilkova
No, když koukám na granule, nějak tam postrádám maso :-P Kolik procent je masa v tomto krmivu. Samé obilí coze ovoněný rybou coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ladavozenilkova – greenfish
ahoj, máme naháčky a po vyzkoušení několika značek jsme zakotvili na GREENFISH, je to hypoalergenní krmivo, takže řeší různé alergie, kožní problémy, srovná psům zažívání a hlavně jim chutná. Např u Eukanuby jsme měli problém s tím, že jí prostě a jednoduše nechtěli jíst :-)

více info na www.greenfish.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka – Re: Veya007
Jsou to super granulky, já jsem s nimi byla moc spokojená. Jenže pro nás je 5 kg fakt moc a pořád se mi nedaří nikoho sehnat, kdo by si vzal pytel na půl. sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Veya007 – PLATINUM Natural
po dlouhých bojích s nadýmáním jsem se rozhodla pro tyhle granule, protože Mill je hrozný hlťák a tyhle ty granulky požvýká, neb jsou měkké a asi ji fakt chutnají a vychutná si jejich chuť :o) Měli jsme vzorek a přemýšlím, že objednám 15kg vychází to cca 1400,- czk a je to 3x5 kg takže nebude problém je udržet čerstvé palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanysek80 – Re: sarka
My jsme asi rok krmili granulema. Ale pořád jsem byla trošku na vážkách, jestli je to to nejlepší, co můžu psovi dát. Pak nám malá začala průjmovat a zvracet. Po dohodě s vete jsme najeli na dietu (klasika, rozvařená rýže, mrkev, vařené kuřecí).... Na chvilku jsem se vrátila ke granulím, ale vše se začínalo opakovat. Tak jsem jí začala vařit. A postupně přešla na syrové. Takže dneska jí dělám mix hovězího, přílohy, bilinek a ještě přidávám olej (zatím lososový, ale už mám v merku i kokosový a další). A je klid. Žere s láskou - až moc smich Cenově to vychází stejně jako dříve kupovaný PRO-Plan. Jen je to trošku pracnější. Ale co bych pro ní neudělala..... Takže k nám už granule nesmí... Takhle vím, co jí do toho dávám a i já jsem klidnější.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka – Re: Dobrman192168
No, teď by to fak nešlo. ;-) Nejdřív musí odrůst dětičky a pak bude další štěndo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dobrman192168 – Re: sarka
No zkus to třeba by ti to prošlo když je to takovej prcek :-D
No vídíš, to by taky řešení!!! smich Ale asi by mi to moc neprošlo. stydim
Třeba budeš mít štěstí a někoho seženeš a nebo si kup ještě jednoho jorka smich No ta reklama vetů dělá taky svoje ale nedivím se jim taky bych to dělala kdybych z toho měla mít provize :-)
Náš vet zase prosazuje právě Pro plan a je mi jasný že mi ho bude nabízet i ted X-)
Minimálně na půl roku smich . Ale zkusím se ještě poptat někoho tady u nás kdo by měl o ně taky zájem.

No a Eukanubě a RC dělají hlavně taky reklamu vetové, aspoň teda u nás, protože z prodeje maji dost slušný provize. no
No jo tak vy máte 5kg na půl roku :-D

No jo holt zaplatíš za značku a spousta lidí na tyhle granule nedá dopustit a přitom jsou i lepší..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarka – Re: AileenK
Stejně jako Eukanuba a Royal Canin.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 12

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/10-oblibena-znacka-krmiva?od=420