Oblíbená značka krmiva
My kupujeme Acanu jsme spokojeni

Další odbornice, PRO PAC není "supermaketovka". Když něčemu nerozumím, tak nemlžím, né?
Pro Pac i Sport Mix vyrábí "MIDWESTERN PET FOODS, INC., Indiana, USA"
Zde link na dovozce :
www.salac.cz/
PRO PAC a SPORTMIX jsou dvě různé značky, takže toho zas až tak moc nevíš

Ahoj, znám

je to nižší řada od Pro Pacu - takže nic moc

jj, to je super, jsem měla fenku po operaci a museli jsme vařit kašičky z rýže, kuřátka a slípek a bylo to fajn, feňuli to chutnalo

No hlavně na BARFu to skvělé je že víš co přesně psovi dáváš do misky

No skuteně Orijen a Acana maj těch % proteinů hodně, tam bych do toho nešla taky. Co sem koukala na granule pro štěníka tak mi nejvíce vyhovovaly % proteinů granule Nutram, K9, Brit.. Ale určo se nechají najít ještě jiné

Pavli, asi na tom něco bude jsem koukala na Cherynku a je nádherná, zatím jsem nepotkala labradora, který by nebyl tlustý. a tvůj pes je opravdu nádherně osvalený a stavěný

takže na tom barfu asi fakt něco bude
děkuji, ale ty stranky uz znam nejakou dobu a procitam stale dokola

a dneska jsem objevila kouzlo naseho Valaskomeziricskeho knihkupectvi a koupila take knizku

no opet to vse prectu, nakoupim a zacneme- rekla bych, ze me to vyjde i levneji. Spis se obavam toho davkovani - vsude je jen davkovani pro mnohem vetsi psy a taky o spravne doplnky - rasy, pangamin,... jak to resite vy?

dekuju
No mám knížku "BARF Zdravá výživa pro psy", ale je celkem naprd.. dobrá je v tom, že víš, jakou zeleninu dávat a kolik je čeho v jakém druhu masa/zeleniny. Ale poměry jsou nanic..Doporučila bych spíše tyto stránky
www.manwe.eu 
Je to pro nás sice více lítání a schánění masa,ale je to opravdu to nejlepší co své Cherryně můžu dát,a co teprve tvoje holka,ta spořádá tak desetinu toho co moje.
taky jsem o tom premyslela pote co jsem toho o Barfu dost cetla na netu. ted si chci objednat knizku a mozna, ze do toho taky pujdu, zatim jsem si na to netroufla, nerada bych psovi svou nevedomosti ublizila, tak napred nastuduju. jeste jsem se chtela zeptat jestli pridavas i rasy?
ano, od konce června a nemůžu si to vynachválit... zvykla jsem si tak, že si nedovedu představit, že jen "něco" nasypu do misky... a odpad je velikostně jako od menšího psíka.
tyyjo to je síla.. no už jsem grancle radši opustila a jak to tak vidím, udělala jsem dobře

delikan - hafan misku sežere a dvě misky vykadí.
já jsem si nechala poslat vzoreček Platinum pro štěnda a je fakt že malé chutná,ale je to hodně navoněný připadá mi že až moc
dekuji,no ja jsem na to koukala jak zjara - nikdy jsem to nikde nevidela, tak jsem jen chtela zjistit jestli s tim nemam nekdo zkusenost. znama to pridava k BARFU
Delikan - podřadné krmivo, nebrala bych ani zadarmo.

Taky jsem to už zkoumala, ale složením teda nic moc. To už se mi zdájí z těch lisovaných krmiv lepší Platinum Natural.

Orijen je sice kvalitní krmivo, ale těch proteinů je tam fakt až příliš. Já bych do toho teda nešla (ani do Acany). Těch 30% bych dala možná akorát psovi v maximální zátěži a pouze krátkodobě.

Známy léčil kožní problémy Delikanem supra - s lososem. Řekla bych úspěšně. Pro změnu kočičí delikan (protože nedorazily Sportmixy, na které jsou zvyklé) je napendrek. Čičiny separují - zelené granule do tlamy nevezmou a navíc se mi zdá, že se to projevilo na srsti. Ale taky je to možná jarem.
Přesně tak. A co mě taky dost překvapilo, jak můžou o takových granulích tvrdit, že jsou hypoalergenní? Vždyť přece obiloviny patří mezi největší alergeny.
Dle zákona musí být na výrobku řazeny složky podle podílu v daném výrobku. A to tím způsobem, že se uvede např. maso 50% - kuřecí, jehněčí atd. (zase platí, co je uvedeno první, to je nejvíce zastoupeo) atd. Proto pokud je v granulích na prvním místě - obiloviny, tak tam určo není víc masa

takové granule bych nebrala...
To nepopírám, ale vzhledem k tomu že složení těchto granulý je takovéto:
Obiloviny (z toho min. 10% rýže), ryby a vedlejší prodkuty z nich, výtažky z rostlinných bílkovin.. tak pochybuju že by tam bylo více masa
A už jenom to dávkování o něčem vypovídá..
Tak ono obiloviny na prvním místě ještě nemusí nic znamenat, kdyby bylo ve složení např 30% obilovin, 20% kuřecí, 20%jehněčí atd tak už máš víc masa, jen se to musí správně rozluštit... a zase naopak - může být na 1.místě maso a na 2.-5. bude rozepsané: rýže, kukuřice, oves, proso a jsem tak kde jsme byli....
Taky bych je nebrala.. už jenom to že na prvnim místě jsou obiloviny

přece pes neni slépka

Teda složením nic moc ( Obiloviny (z toho min. 10% rýže), ryby a vedlejší prodkuty z nich, výtažky z rostlinných bílkovin, rostlinné oleje a tuky.....) NEBRALA bych ani zadarmo!

No to jo. Navíc není specifikováno jaké obiloviny, bude to samá pšenice a soja.
No, když koukám na granule, nějak tam postrádám maso

Kolik procent je masa v tomto krmivu. Samé obilí

ovoněný rybou

ahoj, máme naháčky a po vyzkoušení několika značek jsme zakotvili na GREENFISH, je to hypoalergenní krmivo, takže řeší různé alergie, kožní problémy, srovná psům zažívání a hlavně jim chutná. Např u Eukanuby jsme měli problém s tím, že jí prostě a jednoduše nechtěli jíst
více info na
www.greenfish.cz Jsou to super granulky, já jsem s nimi byla moc spokojená. Jenže pro nás je 5 kg fakt moc a pořád se mi nedaří nikoho sehnat, kdo by si vzal pytel na půl.

po dlouhých bojích s nadýmáním jsem se rozhodla pro tyhle granule, protože Mill je hrozný hlťák a tyhle ty granulky požvýká, neb jsou měkké a asi ji fakt chutnají a vychutná si jejich chuť :o) Měli jsme vzorek a přemýšlím, že objednám 15kg vychází to cca 1400,- czk a je to 3x5 kg takže nebude problém je udržet čerstvé

My jsme asi rok krmili granulema. Ale pořád jsem byla trošku na vážkách, jestli je to to nejlepší, co můžu psovi dát. Pak nám malá začala průjmovat a zvracet. Po dohodě s vete jsme najeli na dietu (klasika, rozvařená rýže, mrkev, vařené kuřecí).... Na chvilku jsem se vrátila ke granulím, ale vše se začínalo opakovat. Tak jsem jí začala vařit. A postupně přešla na syrové. Takže dneska jí dělám mix hovězího, přílohy, bilinek a ještě přidávám olej (zatím lososový, ale už mám v merku i kokosový a další). A je klid. Žere s láskou - až moc

Cenově to vychází stejně jako dříve kupovaný PRO-Plan. Jen je to trošku pracnější. Ale co bych pro ní neudělala..... Takže k nám už granule nesmí... Takhle vím, co jí do toho dávám a i já jsem klidnější.
No, teď by to fak nešlo.

Nejdřív musí odrůst dětičky a pak bude další štěndo.
No zkus to třeba by ti to prošlo když je to takovej prcek

No vídíš, to by taky řešení!!!

Ale asi by mi to moc neprošlo.

Třeba budeš mít štěstí a někoho seženeš a nebo si kup ještě jednoho jorka

No ta reklama vetů dělá taky svoje ale nedivím se jim taky bych to dělala kdybych z toho měla mít provize
Náš vet zase prosazuje právě Pro plan a je mi jasný že mi ho bude nabízet i ted

Minimálně na půl roku

. Ale zkusím se ještě poptat někoho tady u nás kdo by měl o ně taky zájem.
No a Eukanubě a RC dělají hlavně taky reklamu vetové, aspoň teda u nás, protože z prodeje maji dost slušný provize.

No jo tak vy máte 5kg na půl roku
No jo holt zaplatíš za značku a spousta lidí na tyhle granule nedá dopustit a přitom jsou i lepší..
Stejně jako Eukanuba a Royal Canin.
Přidat reakci
1 ...... 12
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 22383x