Ovčiaci
Jééé, neztratil se nám!
Akorát že se nám stále neumí vyjadřovat - no co naděláme, nikdo není dokonalý
Pokud mám odpovědět na otázku proč by se o stavění psů měl zajímat člověk, který je má jen pro exteriér, tak to ráda. Přeci proto, aby alespoň jednu věc dělal pořádně - to dá rozum, ne?
Tak my jsme do práce nemuseli a prošli jsme zase svou oblíbenou trasu z hlubočep ,prokopákem až do jinonic,potkali jsme hafo pejsků a bylo vidět,jak maj všichni úžasně dobrou náladu z toho krásného počasí.kdyby to tak chtělo už zůstat.
No pro mne by bylo nejlepší, kdyby dali letní čas na celý rok. Přeci jen mi pozdní rozbřesk vadí míň než brzké stmívání.
Na Praze 5 bylo dneska také kráááásně.. a já tvrdla v práci
Už by se mohl zase posunout čas
Pokud chceš znát odpověď,nemám problém se Míšana zeptat. Je jasné,že se ho i můžu zeptat,zda zná Tvé jméno. Však by mohl skočit na pár rad,nééé???
Děkujeme za uznání - ale to nemuselo být. Ono uznání potěší spíš od toho, kdo věci rozumí, než od nýmanda
0 07.02.2011 13:13 NIKO Myslím, že zrovna Ty máš o výmluvách co říkat. Nebo už jsi někde odpověděl na otázky, které vyvracejí Tebou posyktnuté údaje? Nevšimla jsem si
Zas si odporuješ - pokud jsem pobrala všechen (což rozhodně netvrdím), tak jsem logicky nemohla být na konci řady při rozdávání - tedy pokud se nerozdávalo od konce
No oni ti, jež nejsou sami obdařeni množstvím rozumu a dovedností, rádi litují ty, jimž se zmíněných věcí dostává. Pomáhá jim to nést jejich úděl.
Takže ti to přeju - užij si to, mně to nevadí
To víš - někdo je chytrý, někdo zas ne, někomu nedělá potíže pravopis, stavění psů, práce s nimi, někomu zas jo - to je život
Nekopíruj věty a používej interpunkci - pak ti bude, možná, rozumět
0 07.02.2011 10:50 NIKO – Re: Ascam
Zapoměl jsem,že se tu preferuje přirozený postoj!!!Tohle štěně fakt stojí přirozeně a není natažené!!!
"postavení psa by mělo zajímat člověka, který psy má pouze pro exteriér"
Uveď jeden jediný důvod PROČ
Stavět psy umíš jen Ty,já zapoměl
Promiň, ale ať ti radí někdo, kdo na tebe bude mít trpělivost. Já si vybírám poněkud vnímavější žáky.
Začínám docházet k závěru, že nemáš páru o tom jak pes stojí doopravdy a co už je špatně postavené.
Ty prostě netušíš jak bylo dosaženo onoho klečení u té fenky, jak bylo dosaženo tak svažujícího se hřbetu u psíka neklečícího, ani jak u psa, který je úhlený, přílišným nakročením položíš celé hlezno na zem. Prostě to nevíš. A to je velmi smutné - postavení psa by mělo zajímat člověka, který psy má pouze pro exteriér.
0 07.02.2011 10:11 NIKO – Re: sarpilka
Můžu se zeptat, co je na tom k smíchu? Nebo vždy, když nemáš argument, se začneš culit? To trošku o něčem svědčí, nemyslíš?
Ta fotka Quanta byla uvolněna jako veřejná už před lety. To bys taky mohl vědět, když tady házíš patky jak všechno víš. A na fotku té fenky mám povolení majitele.
1 07.02.2011 09:33 sarpilka [386] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Souhlas,to štěnko je postavené příšerně. Však ono stavět pomalu ani nepotřebuje,moc hezké zvíře.
Dál čekám NIKO na odpovědi???
Napadat by Ti šlo a sám lžeš o titulech své feny. Je vidět,že ty fakt nemáš páteř
1 07.02.2011 08:03 NIKO Krásně vyčesaný a hlezno kde???Na zemi!!!
1 07.02.2011 08:01 NIKO – Re: Ascam
Myslíš třeba tuhle fotku?
Dobrá - máš tedy asi souhlas majitele u této fotky, předpokládám - tedy se vyjádřím. Ano, podle mne je to mizerně postavené štěně, ale vypadá dost dobře (když si odmyslím ten "postoj").
A co ti ostatní, co jsi sem vkládal?
1 07.02.2011 00:12 NIKO – Re: Ascam
Enzo v. Fichtenschlag Zwinger a Xarra Slezin Lovan.- Petra Fürstová - že by to stavěl a fotil podle někoho byl také BLBEC???
Co chceš víc???
No podle mne to tak není. Na uveřejňování fotek bys měl mít práva - byť ta fotka byla jinde zveřejněna. To máš jako s knihou - také jejím zveřejněním, když nejsi vydavatel, porušíš autorská práva. Krom toho - když dát fotku, tak s plnou parádou - jméno psa a majitele by bylo na místě.
Ano - to má do ideálu daleko. Nicméně myslím, že by sem tu fotku měl dát majitel té feny, ne ty. Tohle, co tu provozuješ, je totiž malinko hnusné.
1 06.02.2011 23:52 NIKO – Re: Ascam
"A mimochodem - jak že má vypadat NO? Nevšimla jsem si, že by se změnil standart..."
No,tenhle má do "ideálu" daleko
"standart"???
I opoziční názor lze napsat slušně, pokud se toho nebude kdokoli držet, bude smazán. Toto je v pravidlech fóra !
Dík za smazání příspěvků. Řekla bych, že je to vyloženě objektivní
O.K.
ale pro tebe to platí taky - piš slušně !
No, víš - si malinko odporuješ. Pokud je někdo blbý, tak nemůže být odborník. Nikdy bych si třeba o tobě nedovolila tvrdit ani čirým omylem, že bys mohl být odborníkem.
A mimochodem - jak že má vypadat NO? Nevšimla jsem si, že by se změnil standart...
0 06.02.2011 23:25 NIKO – Re: Iva Hešková
Omlouvám se!!!!!!!!!!!!!!
Já NIKO .........mám složené zkoušky ..........
Jak to bylo s výstavou u fenky???
To fakt vůbec nemam ponětí.........
Hehe,který pašák tady dal asi -
0 06.02.2011 23:13 R petrab [10528] - foto, veterina monique napsala: podle nového zápisu předsednictva a upraveného standardu od 1.1.2011 i u nás stejně jako v Německu jsou přípustní i dlouhosrstí (s podsadou, bez podsady je to samozřejmě vadné), je to uznané FCI, takže už je to oficiální.
Ta je krásná, má úplně stejnou barvu jako náš minulej hafan. Skvělá. Zpředu i zezadu.
0 06.02.2011 23:05 R petrab [10528] - foto, veterina monique napsala: Jaký NO se Vám líbí víc?
krátkosrstý nebo dlouhosrstý
Mně jak kdy. Znám dlouhosrsté krasavce a musím říct, že když se povede, pak je to pastva pro oči.
Takže možná i dlouhosrstí jsou pro mne hezčí. Kdysi jsme mívali jednoho, snad najdu fotku. Byl přivezený z Alžíru a v Česku, byť v bytě, dostal revma, jak nebyl zvyklý na zimu.
Jinak třebas mě se celkově líbí NO pokud možno kvadratičtí, proto pracovní typy, mohutní, celočerní, příp. tmavě vlkošedí nebo hodně černí s pálením (tlapky, ale i klasičtí exteriér. pejsci. Páníček např. preferuje klas. exteriér. typy (světlé jen s černou dekou), raději také spíše kvadratické.
0 06.02.2011 22:49 NIKO Řekněte mi, páni, dámy, prosím, tady, co lidi vede k tomu, aby zničili tak nádhernej postoj, co má psovitá šelma a navíc záměrně? Původní myšlenka zaúhlení měla za účel rychlej start před desítkama let, ale tohle? To už nehraničí ani s nějakým vkusem, ale s jakousi abnormalitou. Nebo jak?
K fotce co vkládal NIKO toho černého psa...no mi se taky nelíbí, je do té "postavy" dotlačený, to je vidět a taky si stojí na hlezně atd...
No podle nového zápisu předsednictva a upraveného standardu od 1.1.2011 i u nás stejně jako v Německu jsou přípustní i dlouhosrstí (s podsadou, bez podsady je to samozřejmě vadné), je to uznané FCI, takže už je to oficiální.
S výstavama to bude tak, že mají se posuzovat zvlášť od těch krátkosrstých - jako v rámci jedné výstavy, ale budou mít třídy samostatně. To bude od července - do července budou v jedné třídě s krátkosrstýma, ale posuzovat je budou zvlášť a i pořadí by měli mít zvlášť (je to jako toho půl roku takové přechodové období, aby si lidi i pořadatelé zvykli). tipuju, že chvíli v tom bude chaos a taky se ty výstavy natáhnou...asi by bylo nejlepší vypisovat pak výstavy přímo pro dlouhosrsťáky zvlášť a krátkosrsté zvlášť právěkvůli tomu natáhnutí výstavy - teď to myslím tak, že v době, kdy se ten chov trošku rozroste a lidi budou vystavovat více chlupatých pejsků, tak to by pak bylo docela na místě jim ty výstavy rozdělit...zatím předpokládám, že zástup vystavovaných chlupáčů zas tak velký nebude, i když kdo ví
hodně lidem se o líbí...
Krytí bude samozřejmě možné jen mezi jedinci stejné délky srsti. Ještě se prý řeší, jak se to bude značit v rodokmenech atd.
Chlupáči jsou krasavci
...u policajtů v Přerově chlupáč je
, ale ten je jako exteriér, ne z policejního pracovního chovu.
Přidat reakci
1 ...... [8] ...... 26 27
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 25653x