Ovčiaci
A můžeš mi říct, proč bych měla prolejzat internet a psát lidem co se mi nelíbí na tom jak psa postavili? Když se mě někdo zeptá na názor, tak ráda odpovím. Kdyby to posílal tady do diskuze, tak mu to řeknu, ale proč jen tak? Jako aby se ti ulevilo? Nebo proč? Ty nejsi schopný ani odpovědět na primitivní otázky.
Mimochodem fakt nechápu, proč jsem kopíruješ ten inzerát - jako že takhle postavit psa není problém ať to je pracák nebo exteriérák? To je fakt. Takhle se všeobecně snaží lidé maskovat vady svých psů.
0 02.02.2011 14:20 NIKO Katy napsala: Goffynko, na tuto a pár dalších odpovědí čekáme už hooooodně dlouho nedělej si iluzi, že odpoví, fakt ne...
Tady je příklad otázek (nezodpovězených):
1)proč se zbavuje psů po půl roce?(nebo po jiné krátké době..nejen Jasper je pryč, ale i Chorche a kdoví, kdo další)
2)zda Gianina opravdu vyhrála BIS na NV v Ostravě
3)někomu stále neodpověděl, co SÁM dělal za zkoušky a jaké měl psy...
...no a pár dalších, ale to jsou malé věci (pro Nika ale asi důležité, poněvadž se zdráhá odpovědět )
0 02.02.2011 14:19 NIKO – Re: Ascam
"No podle mne ano. Mám radši přirozený postoj, na kterém opravdu vynikne hřbet, záď i úhlení. Krom toho to i fotil blbec "
Krásná fenka ze zahraničního krytí, barva černá se znaky, výborná pracovní linie, vhodná pro výcvik, příp. chov. Ihned k odběru.
Otec: mistr světa WUSV 2007 / 2. místo WUSV 2006 Angsbackens Rosso (Švédsko, Itálie) HD A, Kkl.1, Zw 75, SCHH 3, BHP 3, IPO 3
Matka: vnučka mistra světa WUSV 1998, dcera účastníka WUSV 2006 Fortuna Jivě-Toka HD A, VD, 2. třída chovnosti, zkoušky: ZZV 1, IPO - V, FPr 2, RH - E, RH - FL A, ZZZ
NAPIŠ TO TY ZKUŠENÁ HRDINKO MAJITELI
Goffynko, na tuto a pár dalších odpovědí čekáme už hooooodně dlouho
nedělej si iluzi, že odpoví, fakt ne...
Tady je příklad otázek (nezodpovězených):
1)proč se zbavuje psů po půl roce?(nebo po jiné krátké době..nejen Jasper je pryč, ale i Chorche a kdoví, kdo další)
2)zda Gianina opravdu vyhrála BIS na NV v Ostravě
3)někomu stále neodpověděl, co SÁM dělal za zkoušky a jaké měl psy...
...no a pár dalších, ale to jsou malé věci (pro Nika ale asi důležité, poněvadž se zdráhá odpovědět
)
NIKO, vedle máš forum a ani tam neumíš odpovědět? Radši to napíšu sem, třeba jsi si fora jen nevšiml.
svatá prostoto! Dámy, vsadím se, že NIKO odpoví za a) jazykovým rozborem, za b) citací některého předchozího (nicneříkajícícho) příspěvku za c) osobní urážkou. Konkrétní odpověď to zcela určitě nebude
Toto úhlení je i má parketa
NIKO: jsem jedno ucho
oko
Pokud se nemýlím, tak jsi psal, žes byl na mých stránkách. Tam fotky jsou. Jo - u Arise se fakt nepovedla a u Celtiny ani Carinky už se mi nechtělo. Proč bych je měla dávat sem? Ale pokud je to tvé přání, tak je sem dám - ideálně výměnou za popsání tvých zkušeností
4 02.02.2011 12:22 Ascam [1148] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 02.02.2011 12:21 NIKO – Re: Ascam
Baťa cvičky nestřídal,ale vyráběl boty a kvalitní
Co bych ti měla jako závidět? Že střídáš psy jak Baťa cvičky? Dík - to fakt nechci. Když si pořídím psa, tak je můj a neprodám ho ani za zlatý tele - i kdyby se nehodil ani na výcvik, ani na výstavy a ani do chovu. Prostě ke svým zvířatům mám vztah - ale to asi nemá cenu tobě vyprávět...
0 02.02.2011 12:19 NIKO – Re: Ascam
No podle mne ano. Mám radši přirozený postoj, na kterém opravdu vynikne hřbet, záď i úhlení. Krom toho to i fotil blbec
0 02.02.2011 12:11 NIKO Jééé, ono se nám to neztratilo? No neke
S tím půjčováním bych tomu u tebe i věřila. Ono stejně - pes, kterého člověk nemá ani rok, je fakt půjčenej
8 01.02.2011 15:39 Katy [1816] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Člověk tady den není a už má o zábavu postaráno
NIKO: To bych musela do pokecu přesunout tebe celého
. Pokud vím, příspěvky se týkají "normální" zdejší konverzace...
Monique: jak psala Ivča, k tomu není co dodat
Ivča: ať chceme nebo ne, Niko prostě neuzná sek, to bych neřešila... ale jde mi o princip. Pak se nemůže divit, že ho za odboríka nepovažujeme, když nerozezná vítěze třídy (CAJC) od vítěze výstavy (BIS)... a to s těma NO vystavuje (nebo vystavoval).
Ze standardu BO:
Nedostatky:
Chrup: špatně uspořádané řezáky. Vážné vady: chybějící jeden řezák, chybějící jeden třetí třeňový zub (1× PM3), chybějící jeden druhý třeňový zub (1× PM2), chybějící tři první třeňové zuby (3× PM1)
Vady vedoucí k diskvalifikaci:
Chrup: podkus, předkus, i bez ztráty kontaktu (obrácený skus), zkřížený skus, chybějící jeden špičák (1C), chybějící jeden trhák (1× PM4 nebo 1× MI), chybějící jedna stolička (1× M1 nebo 1× M2 s výjimkou M3). Chybějící 1× PM3 + 1 další zub anebo celkem chybějící 3 či více zubů (kromě PM 1)
Jinak většinou pokud má pes nedokonalý chrup má v poznámce z PP poznámku krytí plnochrupých fen atd.
1 31.01.2011 20:54 monique [180] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Můžu se na něco zeptat? Je to tak trošku mimo nyní probírané "téma"...pokud vůbec nějaké téma máme...ale jako máme to tu vedeno jako téma Ovčáci, takže kromě NO určitě i BO..
Jsem našla na netu víceméně náhodou tyhle stránky:
www.sixtysix.cz/… a překvapilo mě, že u chovného jedince může chybět P2...takže u belgičáků je to povolené? A tedy ztráta kterých zubů belgičáka z chovu vyřazuje?
fakt mě to zaujalo, tak bych jen chtěla jestli Katy nebo někdo erudovaný mi k tomu něco řekne, zda je to pravda nebo nějaký sek.
Díky
No to skoro žádný tvůj příspěvek
0 31.01.2011 20:43 NIKO – Re: Ivča
Jistě, myslím, že je to jasné.. jen kličkuješ a uhýbáš. Kdyby jsi odpověděl rovnou, bylo by tady o X příspěvků méně a mohli se dál řešit NO.
Jak inteligentní...
Až se dosměješ NIKO, mohl by jsi mi prosím odpovědět na otázku ohledně té výstavy?? Děkuji
Ona se fakt vyskytuje jak "dysplazie", tak "displazie"
ale s tím měkkým "I" to aspoň mě připadé děsné... Když jsem citovala do DP, tak jsem všude psala "Y", i když zdroj uváděl "I".
7 31.01.2011 20:03 R petrab [10528] - foto, veterina No já bych to viděla takhle - tedy dle toho, jak to na mne působí z diskuze.
Niko má jednu fenku - boloňačku, kdysi měl i NO (tedy svoje). Má smůlu na zdraví pejsků. Teď si občas vezme psa, o kterém si myslí, že by mohl být skvělý, ale protože není a nemá k němu žádný citový vztah, tak ho zas prodá.
Neuvádí své zkušenosti, neb jich asi bude pomálu a on přeci je za odborníka.
O počtu psů se nemá cenu bavit, teď by mě zajímalo, jak je to s tou vítězkou výstavy - BIS?? Nebo na to taky nebudeš odpovídat??
0 31.01.2011 19:17 NIKO – Re: Ivča
To já vím,"lidé" na to čekají
Tak si tipni,kolik mám psů,no?
Hezké štěně...
Ale pořád čekám na odpověď
Krásně se vyhýbáš odpovědi
1 31.01.2011 19:04 NIKO – Re: Ivča
Dva v 10ti jeden ve 12ti letech,Přečetla sis i proč.Jelikož je JASPER PRYČ,tak Gie dovedu zas kamaráda,třeba nám bude "sedět"
Našla jsem 2 nebo 3 co byli uspáni. A že se nestřídají všichni? že jsi psal kamaráda k Gianině...
No nic, nevadí. Odpovědi se nedočkám.
A odpovíš na tu BIS Junior??????
0 31.01.2011 18:37 NIKO – Re: Ivča
"Zajímalo by mě, proč se u Tebe ta zvířata tak střídají? "
To tady každého,ale nestřídají se všichni!
"že by se něco nevyvedlo tak jak má"
Ta debata tu už probíhala
Každý máme jiné nároky a ty moje jsou dost vysoké
Najdi si ostatní psy a uvidíš,jak dlouho u mne žili.
Ale důvod tam není. Jo a ještě nepsal jsi nedávno že máš 5 psů? Nebo máš jen Giannu?
Zajímalo by mě, proč se u Tebe ta zvířata tak střídají? že by se něco nevyvedlo tak jak má? když jsou tak krásní a úžasní, jak se píše u fotek a v deníčku. Ale to se asi stejně nedozvím.
Proč se ptám - mám psice jako parťačky, pořizované za nějakým účelem, s předpokladem zdraví, povahy, exteriéru... ale ani kdyby to nevyšlo, neumím si představit točit takových psů. Každý má jinou náturu.
Prosím Tě a nezapomněl jsi odpovědět Katy na to, zda opravdu tvá fenka GIANINA Z HRABOVSKÝCH LUK vyhrála výstavu v Ostravě, jak uvádíš v prezentaci? BIS Junior je skvělý výsledek... Ale je to pravda?
0 31.01.2011 18:29 NIKO – Re: sida
Možná to bylo v příspěvcígh,ty se po určité době mažou.Ale je tam,teď jsem koukl,že přišel nový pes ROCO.To není žádné tajemství!!!To bylo opravdu napsáno-že je pryč
"Když se podíváš do mé prezentace,tak je tam vše." a teď "Asi to tam není napsané" - sakra, ty seš zrádnej
. Já jsem tu nová, a tak patřím mezi ty, co neznají tajemství. Tak když budeš chtít, můžeš to napsat znovu, spešl pro mě. A nepsal jsi nedávno že máš 5 psů? Nebo máš jen Giannu?
0 31.01.2011 18:17 NIKO – Re: sida
Asi to tam není napsané,ale všichni to ví.Fotek je tam určitě víc.Ani CORCHE,ani JASPER už u mne nejsou!!!
Příjde nový kamarád k GIANINĚ
Jen si musím vybrat.
Promiň, nic jsem nenašla. Jen "GOODY LONADARD.Šesti měsíční štěně.Narozen 6.12.2008.Opravdu špičková postava " v deníku , ale nic o tom, že není tvůj nebo že UŽ není tvůj.
0 31.01.2011 18:05 NIKO – Re: sida
Když se podíváš do mé prezentace,tak je tam vše.Jmenuje se GOODY
Je to pěkný NO, proč stále není tvůj?
V odpověď jsem ani nedoufala, ale tak díky.
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 26 27
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 25653x