Ovčiaci
Neboj, vím, co si můžu dovolit
ona ještě nechodí, max. se snaží postavit, ale to spíš doma, venku se nemá o co opřít (jen jednou se zvedla o Safího, ale ten měl přísné odložení
).. ona je z něj úplně urvaná, pořád se smála, když kolem ní chodil a největší sranda byla, když jí olízl třeba ruku.. to se smála nahlas jak starý chlap
A taky chci, ať se Mellie odmala učí, jak se ke zvířatům chovat, ať se nebojí a buduje si vztah.. to se bude hodit
Ahoj. Jestli to bylo na mě, tak jo, přiblížení psa k dítěti je risk. Takovej nebezpečnej kontakt...
Ahojte, týden u nás byl brácha s rodinou a nedalo se nevyfotit moji krásnou osmiměsíční neteř se Safajzkem-zabijákem
jsou nejlepši take momentky-jazyk ven -ucho na stranu a tak ....
6 26.04.2011 16:23 Goffynka [108] - Společenská plemena Mamka měla ovčáka, asi před 20 lety... Byl to pes bez PP, ale když jsem se dívala na fotky, byl strašně krásný. Nádherná osvalená postava, rovná záda a když stál, tak stál úplně normálně. Když se teď podívám na fotky psů s PP nebo na ty odkazy, které jsou tu postnuté, jímá mě smutek, že spousta lidí už asi ani nezažije tu pravou krásu německých ovčáků...
Někde jsem slyšela, že vzhled se u "pracovních" a "výstavních" ovčounů liší, resp. u pracovní linie jde ten vzhled jiným směrem. Nejsou na tom ovčáci z pracovních linií líp?
ma holka je sice labrador ale mam jednu pampeliškovou
jaky už ma vystavni postoj
pred 7 rokmi
,od mala bola mojou modelkou
6 24.04.2011 10:10 R Nika [755] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká tak to my jsme oba eště muchlovatější...
Pardon, já myslela, že je starší - má takovou tu "muchlací" čuminu
Jaká babuška, Ascame jeden! Krásná dáma v letech. Akorát pro Egoše!
diky uz ma 7 rokov,uz je to nasa postarsia dama
To je roztomilá babuška - kolik jí je?
BOŽATKA S ŤEMA NOŽKAMA- je smutny pohled ..kdo za to muže..otpovim- lidi
nejenom hezká, i fotogenická
3 09.04.2011 22:57 R Nika [755] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Doporučuji pořádně naučit nějaký ten zákazový povel. Co se týče trestání rukou, tak s tím není problém, pokud nebudeš na psa dělat nápřahy s následným trestem.
Má to společného hodně - je to výstava Kennel Clubem pořádaná, jsou tam jeho pravidla. Pro NO je metou BSZCH, kde psi opravdu prokážou svojí kondici i povahu. Tito psi by na BSZCH neoběhli ani první kolo.
0 08.04.2011 08:39 Peťa – mám 3 mesačné šteniatko Nemeckého ovčiaka
Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, že ako mám odnaučiť moje štenitatko NO jesť kamene...noo on ich akože neje ale vždy ich má v papuľke a ja mu ich neustále vyberám a to isté je aj s kôstkamy a pod. ... a ešte by som sa chcela inf. že či je alebo nie je správne capnúť ho rukou po papuľke nie silno alebo po zadku keď neposlúcha lebo som čítala že nieje správne mu pohrozovať rukou lebo že keď bude velký tak bude útočiť na ruky atď. ....Ďakujem PEŤA
Cruftova výstava je pravděpodobně nejprestižnější evropskou výstavou psů. Jsou tam vybíráni nejlepší psi a posuzují rozhodčí z různých zemí. To nemá nic společného s Kennel Clubem a jeho pravidly. Když se podívám na naše výstavy, tak tak se mě otvírá kudla v kapse. Vždyť se tady taky uznávají za nejlepší psi, kteří tahají zadek po zemi, nohy šmatlavé a pokud jsou na vodítku v tahu, mají hřbet celkem pevný. Ale jak se pustí na volno, tak nevíš, kam se rozvlní na všechny strany.
3 08.04.2011 00:03 R petrab [10528] - foto, veterina 7 07.04.2011 22:31 sarpilka [386] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Je to hnus,však jsem i tady viděla podobná zvířata a chovná. Je mi jich moc líto
Tak dáme našeho Alfu,dnes mi páneček poslal fotečky.
Alfino má 4 měsíce,byl prvně na obraně a nemá hrb.
Má krásnou naducanou prdelku
Nemůžeš brát za bernou minci Kennel Club - mají vlastní pravidla, FCI se s nimi soudí léta pro mrzačení plemen (doslova, nejen z pohledu chovatelství). Že je tu pár lidí ve společenských plemenech pokakaných z Cruftu fakt neznamená, že jsou dobří. Vůbec chov NO v anglicky mluvících zemích je na strašné úrovni...
Stephanitz se určitě v hrobě točí jak vrtule !!! Jen mně napadá, jestli tento směr a nejen u NO nemají na svědomí lobby veretinárních firem, jelikož oni z tohoto stavu psů nejvíce profitují.. no je to sice přitažené za vlasy, ale logiku to má
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 26 27
Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 25653x