Příspěvek byl smazán, protože měl více jak 3 minusové body.. já jsem si to nevymyslela, tak to prostě je.
Tvůj problém je, že nedokážeš diskutovat jako inteligentní člověk takového věku, jaký uvádíš. Nevědět, že jsi dospělý chlap, tipnu tě na rozhodně míň (neříkám na kolik, abych neurážela). I pavlinapoddana napsala, že mi rád soukromě odpovíš, tak nevím, kde je problém. Odpovědi jsem se nedočkala. Stále nechápu, jak někdo může dát pryč dva (minimálně - o jiných nevíme) mladé psy, kteří jsou stále v rozpuku a mohou se vybarvit. Sám jistě víš, že NO dospívá poměrně pozdě, tudíž zbavovat se půlročních zvířat mi nejde na rozum. Ráda bych, abys mě poučil - já bych tomu chtěla porozumět. Když měl můj pes (jakýkoliv) půl roku, byl ještě štěně nemající jedinou výstavu, z výcviku "uměl" (před pubertou) max. ke mně, sedni, možná lehni. Takového čistého listu bych se zbavovala velmi nerada, proto jsem tě poprosila o odpověď. Navíc si jistě nevybíráš podprůměrná zvířata (aspoň podle tebe), tudíž to nechápu "na druhou".
Chápu, že někoho zajímá exteriér více než pracovní schopnosti, ale nemusíš se stydět to přiznat, každý je nějaký. Upřímně - ZM, ZVV1 a podobné zkoušky nejsou zas takové terno.. my je zvládli z fleku bez tréninku, ale to je jen můj poznatek. Opravdu to pro průměrně vycvičeného psa se zájmem kousat aspoň trochu není zas tak těžké. Jen mi vadí, že se tady potom prezentuješ jako odborník a ještě se rozčiluješ, když po tobě někdo chce výsledky, jaké jsi dosáhl (lidé na fóru totiž vlastně ani neví, protože ty opakuješ stále "vše si dohledáš").
To vytrhování slovních spojení z kontextu radši ani nekomentuju, to je zbytečná věc.. každý ví, jak to je. Možná proto máš vždy tolik minusových bodů - tento styl se asi málokomu líbí.