"Druhá fena má u obou rodičů v kódu J" - A potomek?Nechce se mi hledat pro mne nezajímavé zvíře.
"Tvá zvířata byla tak kvalitní,žes je musel dát pryč." - Nevím,o kterých mluvíš,nevíš proč,Tobě se svěřovat nebudu!
"Možná Tě to nezajímá,ale narodilo se nám 10 krásných pracáčků." - Fakt mne to nezajímá,psal jsem,že bych žádné nechtěl,proč,jsem psal,ale třaba se v kruhu s nimi potkám,porovnáme a uvidím také,jak budou "pracovat"
"Rozumný možná mezeru dodržuje na výstavě,bohužel když první fena se courá a nechce chodit" - Rozhodčí rozhodne,jestli ji posune dozadu.Ale to dělají ti,kteří se snaží tvého psa rozhodit(každý pes se s druhým nekamarádí)Je-li pes horší,stejně mu předbíhání nepomůže.Ale taktiku vystavování Ti přece nemusím vysvětlovat,né?
"dostala na bonitaci 5CV" - C = rovná, krátká záď,CO K TOMU DODAT?
"Je možné,žes třeba takového pracáka viděl,nic není dokonalé."
- Zas ZPOCHYBŇUJEŠ?Viděl,neviděl?To jsi celá Ty
"Tady jsi na mé stránce byl a dal jsi nám 90 %. Myslím,že je to na Tebe dobré hodnocení,ale jde mi o princip a jeden metr a to ty asi nechápeš." - To bylo kdysi
Ale Tobě jde o něco jiného!
"nás bylo na jaře v Kolíně,pomalu 40 zvířat a že by prošel nějaký podvod" - Proč sem pleteš tohle,Ty jsi se s tím setkala?
"Můžeš klidně zas posílat výsledky bonitací,bohužel nerozeznáš která krev je která" - Kdo bude chtít znát opravdu jak to je,tak si to najde,já toho sem už poslal dost a skoro každý pes je dohledatelný!!!
"Ono totiž nejde sázet na to,že když má zvíře ve jméně pracovní chovku,že je pracovní krev." - Psa z ch.st.si vyhledám a podle rodokmenu VIDÍM.U Tvé feny jsem zjistil,že má výběrovou tř.,ale určitě ne první-to by jsi určitě napsala
"Opravdu si myslíš,že když nejezdíš po kvalifikáčích,mistrákách,či svodů plemeníků" - to napsal kdo?JÁ NE!!!
"Sám jsi psal,že Ti stačí jezdit po výstavách a bonitacích" - tohle jsem opravdu napsal
"Popisuješ tu další osobu a to bude Mimišák,že? No já myslím,že s náma máš problém proto,že máme výsledky a ty zase přehazuješ zvíře." - Uhádla jsi
Já si s tlustou fenou poradit umím,nepíši blbosti o otlacích ATD!!!Na bedně na závodech jsem byl,osum psů zůstalo za mnou(s exterierákem),ale jak ses dočetla-NENÍ TO MŮJ CÍL!
"Já myslím,že je to super,když je jejich máma šeredná pracanda,která by nemusela udělat bonitaci,jak píšeš" - Za 1. nevím,co je na tom super,snad jen počet zdravých štěňat a za 2.jsem napsal - "možná i Tvá fena by nebyla chovná"ZAS TO OTÁČÍŠ!!!